http://www.snimka.bg/album.php?album_id=308639&pid=9722453
Ако ви се гледат!!!
УТРЕ ОБАЧЕ СИ СЕ ПРИБИРАМЕ У ДОМА И ДАНО Й СЕ НОРМАЛИЗИРА РЕЖИМЪТ, ЧЕ ИНАЧЕ НЕ ЗНАМ КАК ЩЕ СЕ СПРАВЯ.
, НО И СИ ИЗКАРАХМЕ ВЕСЕЛО. ПИЙНАХ 1 ЧАША ШАМПАНСКО И 100 ГРАМА МАСТИКА, НО ПОСЛЕ МАЛКАТА НЕ МИ Е ПРАВИЛА ПРОБЛЕМ. А И НАЛИ ПРЕДИ ВРЕМЕ АСЕНЦЕТО ПИСА, ЧЕ СИАНА НА НГ Е ЯЛА ОТ НЕЯ СЛЕД 200 ГРАМА ВОДКА И ВСИЧКО Е БИЛО НАРЕД 

Целувам ви и отивам в хола при гостите 

Затова ще взимам мерки. Ще положа усилие още докато кърмя, пък дано поне малко даде резултат. Не се самообвинявай и самообиждай!!!
Джинджи най-редовно си я "черпя", я с биричка, я с винце. Концентрат така и не ми се допива...
Ще пробвам да го минем без никакви пластмасови джунджурии. Да видим.
Алекс вечер заспива на гърда, но през деня само на ръце. Исках да разбера дали сме само ние, че ми писна да слушам как съм го научила на ръце и съм го разглезила
Всъщност дори и да е така не мога да го слушам как мрънка и никога не съм го оставяла да плаче
Защото доколкото знам той натоварва гръбчето на детето 

Не знам защо досега не съм гледала твои снимки
....Спаси е голям чаровник, както и беба Джинджи! Имате страхотно куче- изглежда много добричък (или добричка?).
), благодарна съм, че деветте месеца минаха спокойно, без каквито и да било здравословни проблеми.....но психически и физически се натоварих доста. Постоянно се притеснявах за самото раждане- сигурно и възрастта си казва думата- от една страна, опитът придвижва нещата по-гладко, а от друга- някак страховете стават повече, защото човек се чувства по-отговорен. Та във всичко, което ми се случи през 2008, присъстваше това притеснение и като че ли изживявах събитията в живота си наполовина. При раждането на Галина сякаш и аз се родих за трети път и животът ми започна на нова страница. Та ми се иска през 2009 да запазя това чувство за ново начало и с обновена душа и енергия да се радвам на дечицата
.
. 

Не знам колко кила мислиш да хвърляш в камината, обаче в моите (дебелански) очи изглеждаш прекрасно!