Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какво представлява вагинопластиката?
Какво представлява кинезитерапията?
Какво може да означава сънят за бебе?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какво представлява вагинопластиката?
Вагинопластиката е хирургична процедура, предназначена да стесни влагалището и мускулите на вагиналния канал. Може да се извърши по функционални или естетически причини. Операцията включва различни манипулации, като стесняване на влагалището и мускулите на вагиналния канал, които могат да бъдат извършвани поотделно или в комбинация.
-
Какво представлява кинезитерапията?
-
Какво може да означава сънят за бебе?
-
Какво може да означава сън за бебе, включващ бисквити?
-
Каква е часовата разлика между България и Дубай?
Какво ще кажете да си направим конкурс за заглавие, за да имаме най-хубавото за юбилейната тема
....и жалко че е заета в момента и не може да даде повече инфо по-въпроса.
, в тоз момент аз съм от отборо на Катето мароки ама кво да се прави коремчето расте прогресивно. Интересното е обаче, и хубавото че на килограми не растем, но определено корема ми е 5 мин преди мен. второ за някакви си мускули там ми говорите
ТиП Мат ПоКоРа .. харесвам такива светли ... секи с зависимостите си
А че иначе форумът е именно мястото за такива въпроси, спор няма... 
Правилно си ме усетила...
никоя не е искала да наложи мнението си ! Даже за 1ви път като го споменах , казах МАЙ
! После обясних какво тоЧно имам предвид под въпроснияТ термин !