Отговори
# 75
  • София
Латеа, Монсун и останалите интересуващи се от пътешествието,
ето го и описанието на следващата дестинация.
Целта се намира в територията на същата държава.Сутринта Ви предстои екскурзия в района на пристанището .Следобедният градски тур включва  висящите градини, музея на Уелския Принц и морска панорамна обиколка.На следващия ден ще реализирате екскурзия с моторна лодка  до остров , представляващ най-голямата туристическа атракция заради издълбаните в скалите храмове (450 - 750 г.) – от периода на Златния век на династията Гупта. Островът бил известен   с името "Крепостният град", но с идването си португалците го преименували  заради огромния каменен слон при входа. В огромния пещерен храм има големи скулпторни пана, всичките посветени на Шива. Най-впечатляваща е 5-метровата статуя, издялана от една скала и изобразяваща  триединството в триглавия Шива като Брама-Създателя, Вишну – Пазителя и Шива – Разрушителя. В други изображения Шива е представен като Ардханари – два пола в едно тяло. Има и различни сцени от живота на Шива със съпругата му Парвати. Вечерта се връщате в града.На третия ден от Вашия престой там, ще имате възможността да се насладите на обект, построен в чест на посещението на крал Джордж V и кралица Мери през 1911г.,  на крайбрежния булевард  с уличните светлини, блестящи като скъпоценни камъни;  на храма посветен на богинята на богатството Лаксми, на сградата, в която е  отсядал Махатма Ганди по време на посещенията си в града, на пазара ,  на гара Виктория, на цветния фонтан и др. Ще вечеряте  в местен ресторант, след което отново ще се запътите към Вашия луксозен дом в последно време – лайнера!.Лягате си в покоите,заспивате под танца на вълните, а корабът се отправя към следващото предизвикателство.Ама предишното предизвикателство също не е хич малко Mr. GreenТрябва да отгатнете наименованието на града, на посетения остров, на храма и на сградата ,в която е отсядал Махатма Ганди.Също ще трябва да кажете и какво точно представлява построеното през 1911 нещо  в чест на посещението на крал Джордж V и кралица Мери  и по чие подобие е направено.Тук питанките са много... PartyУспех!  bouquet
Марси,и сто загадки още да пусна, такава като твоята не ще успея да сътворя! Heart Eyes   bouquetPartyСамо съгласувай  правото за получаване на цитираната награда с модераторите, че май ще има доста познали правилния отговор...  newsm78:lol:

# 76
деси, теди и аз се записвам за отбора на отслабващите.

Иначе като гледам, тук всеки 3-ти постинг стана на анди, при това - на места нетактично и - на всички теми, ама то нали децата са сега във ваканция... А и искам да кажа, че забравих да се извиня за публикациите си за гащената тема - забравих да попитам дали всички пишещи в темата са пълнолетни.  

# 77
  • София
А нееее, Кате, не става така. NaughtyТи сега работи усилено по създаването на карамеления мъник, надебелей колкото се налага покрай това, роди го жив и здрав  и после заповядай в отбора на отслабващите! Hug

# 78
  • по пътеката
уаууууууу, д, ти направо е ни вкара в завист!
спомени, спомени, пусти млади години!

# 79
уаууууууу, д, ти направо е ни вкара в завист!
спомени, спомени, пусти млади години!
Joy Joy Joy Joy Joy

а как ще разбрем дали сме били прави newsm78

А нееее, Кате, не става така. NaughtyТи сега работи усилено по създаването на карамеления мъник, надебелей колкото се налага покрай това, роди го жив и здрав  и после заповядай в отбора на отслабващите! Hug

bowuu bowuu bowuu

# 80
Деси, колко часа горе-долу излизаше София-Дамаск с автобуса?   bouquet Знам, че те питам, но забравих  Embarassed

# 81
  • по пътеката
можем да раз4итаме на еврейското разузнаване, Mr. Green толкова ли нематериален ник е, newsm78 без образ и плът?! #Crazy е, направо ме е страх да не се окаже,4е е някое мом4е, 4е тогава какво правиме? Thinking

# 82
Цитат
Хард, всяка от спорещите страни има силни аргументи, а за правотата.. всеки си мисли, че защитава правилната позиция (това е причината да я защитава, нали така?). В спора обаче силата е не да кажеш, че ти си правият, знаещият и можещият, а да обориш противника и да му го покажеш.
Да съгласна съм  !
Цитат
Само не разбрах , защо считаш ,че само ти имаш силни аргументи по  въпросната тема..
За аргументите ми - имам 1 или 2 такива  в не подкрепата си към подкрепяният от опонентите обект , който е в разрез дори със самите тях  Wink Може би и те не биха подкрепили изцяло , нещата към които имам критики , но ги оправдават със събитията довели до тяхното реализиране ,въпреки  което ( колкото и да са трагични тези събития) , за мен а и повечето хора тези неща   си остават неприемливи  ! И все пак разни хора , разни идеали .. Peace  
Цитат
Хей, Хард...То и ние като теб, по сериозните теми си имаме твърди позиции, които също бихме могли да изразим направо, без каквито и  да е заобикалки и увъртания, ама нещо админите не ни позволяват...
Да не ги дразним , не държа да убеждавам никой в нищо  Wink Peace

Цитат
такива  като  тебе  
Какви ?! На тебе нещо да съм ти казала  newsm78 Ако имаш някакъв проблем с мене си е твой ...
Цитат
Нали  щеше  политология да  следваш  или  си  се  ориентирала на   сексология
Абе ти комплекси ли избиваш ?!

Цитат
виж   на  това  си  специалист   ,където  и  да  се  разпишеш      все  това  си  получаваш

Да щото не умея да си трайкам !
А от остатъка от поста ти , виждам че ме голямо наблюдение е паднало върху личността ми
 Laughing

Цитат
а по повод на децата-по леко с Анди,с възрастта ще поумнее
Мерси  Hug
Възрастта ми ще направиш пословична каТ на Лили Иванова .. Joy ooooh!
И все пак - не питай старило , питай патило ..  Joy.. Wink

# 83
латеа около 30-36  4аса е в зависимост от границите

марси да помолим Хари-като неутрална да разпита у съседите,ако не съвсем то4но данни,поне накрая да кажат кой е бил най близо до то4ните отговори,пък може и тя самата да даде ориентири

анди то тази пословица я знам,ама ти в какво си патило newsm78,и тва явно от възрастта   Embarassedне успях да го схвана #Crazy

За аргументите ми - имам 1 или 2 такива  в не подкрепата си към подкрепяният от опонентите обект , който е в разрез дори със самите тях   Може би и те не биха подкрепили изцяло , нещата към които имам критики , но ги оправдават със събитията довели до тяхното реализиране ,въпреки  което ( колкото и да са трагични тези събития) , за мен а и повечето хора тези неща   си остават неприемливи  ! И все пак разни хора , разни идеали ..   

# 84
малее,аз потънала в мъката си ,чак сега разбрах какво ставаа  Grinning и че Анди е хард-дефенс...(нищо лично)
Благодаря ти Латея,Искрено вярвам,че един ден ,ще си е струвало чакането ни!
Кате аз съм непълнолетна  Flutter,но не се съобразявай съседкее  Hug
  bouquet

# 85
Деси, гадно ли се пътува или не? Може да ти цъфна наблизо скоро...  Blush

Не я закачайте толкова Анди, дайте и време да свикне тук Wink После ще ходи на демострации с хатта на врата.  hahaha

За Анди пояснявам, хатта е това:

http://jerusalem-gate.netfirms.com/store/nfoscomm/catalog/images … ess-palestine.jpg

# 86
знам хатта и под името пош... хмм...
ако има демонстрация във Варна ще се включа,може би към 14-15 ще идвам към София и там ако има пак,бих се включилаа..
 Hug

# 87
латеа  Hug винаги когато решиш,ами не автобусите са нови с широки седалки Hug,щом с деца съм пътувала и не ми се е отразявало,4е и бременна с дреби в средата на 7мия пътувах
а за Анди-има една поговорка голямата омраза и голямата любов ги дели една кра4ка знаеш ли може и това да стане Grinning

# 88
  • София
Цитат
аргументите ми - имам 1 или 2 такива  в не подкрепата си към подкрепяният от опонентите обект , който е в разрез дори със самите тях  Wink Може би и те не биха подкрепили изцяло , нещата към които имам критики , но ги оправдават със събитията довели до тяхното реализиране ,въпреки  което ( колкото и да са трагични тези събития) , за мен а и повечето хора тези неща   си остават неприемливи  ! И все пак разни хора , разни идеали .. Peace

Хард, в рамките на добрия тон няколко питания...В ролята си хем на старило, хем на патило Mr. Green не схванах цялостния смисъл на написаното от теб..А не съм блондинка, повярвай ми! hahahaКак ще защитаваш каквато и да е теза с излагането  на доводите си в подобно изречение?! newsm78Вторият въпрос...
Тези изстрадали човеци в Газа,на които ние явно симпатизираме, за които пък ти с недомлъвки говориш  в горния си пост, обект ли са според теб?
И кои са тези "повечето хора", за които  редом с теб нещата си остават неприемливи?! Thinking
Извън рамките на арабската тема и израелската ,разбира се,  в които възгледите на форумките  са пределно ясни, трябва да се търси отговора...А пък аз доколкото виждам и чувам през последната седмица, светът като цяло ,с ясни нам изключения, остро осъжда предприетите действия от защитаваната от теб страна, нали така...

# 89
Цитат
Иначе като гледам, тук всеки 3-ти постинг стана на анди, при това - на места нетактично и - на всички теми, ама то нали децата са сега във ваканция... А и искам да кажа, че забравих да се извиня за публикациите си за гащената тема - забравих да попитам дали всички пишещи в темата са пълнолетни.  
Хаха ее какво лошо бе нали бяхте гостоприемни  Wink
На сякви- не , само на такива за които става на въпрос ..
Мога да говоря/пиша за секс , операции , бельо  , политика без да се притеснявам ,че разговора за  едното ще ми смъкне акциите и ще попречи да звуча сериозно в разговора за  другото ... нищо човешко не ми е чуждо ...  Както и да е  Laughing Нали съм в ваканция от доста време , трябва си отбивам времето  Wink

Цитат
Не я закачайте толкова Анди, дайте и време да свикне тук  Wink После ще ходи на демострации с хатта на врата.  hahaha
Благодаря , най-на края една не лоша дума за мене.. Joy Grinning   bowuu
Между другото  Това на снимката го имам от 2 години - в няколко разцветки !

sarated след малко ще отговоря и на теб  Wink

Общи условия

Активация на акаунт