?Въпроси всякакви?

• 1 868 050
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 165
Да, може! От едната страна е евро букса, която влиза в ТВ-то, а от другата са чинчове -едната е за звука, а другата за видеото. Видео картата ти трябва да има ТВ аут.  Правят се едни настройки да се клонира образа от тв-то на компа и готово.
Продават ги по компютърните магазини.

Благодаря, но излезе и по-лесен начин. С флаш памет.

Да, но си играеш да го сваляш и на флашката. Аз от Технополис си купих кабел, стои на ТВ-то, когато реша да гледам филм го включвам в компютъра. Те ще ти кажат какъв кабел ти трябва. Само че при мен звукът минава през компютъра. Аз съм и с лаптоп и там се правят малко по-различни настройки, трябва да разрешиш втори монитор... Абе сложно звучи, но направиш ли го ще се родиш Grinning

Мен от снощи ме мъчи един въпрос - плешивите мъже с шампоан ли си мият главата или със сапун? Thinking

# 166
Naomi запомням го, като препоръка, но вероятността да отида до някой магазин и да си купя граничи почти с нула. Simple Smile
А флашка си имам вкъщи. Отделно аз тегля филми около един път годишно, понякога и по-рядко.

Мен от снощи ме мъчи един въпрос - плешивите мъже с шампоан ли си мият главата или със сапун? Thinking

Зависи.
Ако имат жена се мият с нейния шампоан. Ако нямат, с това, което са си купили. Simple Smile

# 167

Що аз въпрос е това? Естествено, че плешивите мъже си мият косата с шампоан против оплешивяване.

# 168
  • София
Днес цял ден споря с една приятелка,може вие да знаете по-добре.В събота навършвам 18.Личната ми карта е с валидност до края на септември.Тя твърди,че трябва веднага да я сменя,защото на 18-ти пътувам за Белгия и на летището нямало да ме пуснат с тази.Според мен няма проблеми,тъй като си има срок на валидност повече от 6 месеца.Според нея не е така,навика ми се,заплаши,че няма да ме пуснат и ме даде телефонни номера на паспортна служба и ми обясни най-подробно като отида какво да правя.Даже трябвало да я направя с експресна поръчка за 1 ден(или час ли беше?),която струвала 200лв. JoyНе е така,нали,успокойте ме,че нещо почнах и аз да се съмнявам... Laughing

И още два въпроса,които ме тормозят от сумати време.
1.Защо космите на тялото не растат на дължина колкото косата? Thinking
2.Защо дори и по-къси не цъфтят като косата?

Mr. Green

# 169
В събота навършвам 18.Личната ми карта .........

Обади ми се в неделя, ще те оправя без да чакаш.

# 170
Какви са тия красивомамешки въпроси бе, аман от космалаци. Един мъж, като погледне
като мъж жена, както в мъжки времена, и космите й се разделят на прав път,
какво значение има къде колко са дълги и къде цъфтят.
Естествено, че плешивите мъже си мият косата с шампоан против оплешивяване.
Плешивите мъже не си мият косата, защото са плешиви.
И аз имам един космат въпрос. Косъмът по дължината си мъртва тъкан ли е? - така твърдят в КМ.
Тогава, как аджеба, като стане дълъг, накрая разцъфтява. Все едно да цъфнат налъмите.
И друго, случвало се е на човек за половин час да му побелее косата. Как, като е мъртва тъкан.
Все едно масата ми от розов бук ей тъй, както я гледам, за половин час да стане с цвят на махагон.

Последна редакция: чт, 29 яну 2009, 23:58 от Вълкът с дълъг ник

# 171
  • София
Какви са тия красивомамешки въпроси бе, аман от космалаци. Един мъж, като погледне
като мъж жена, както в мъжки времена, и космите й се разделят на прав път,
какво значение има къде колко са дълги и къде цъфтят.

Joy
Това се казва отговор!

eaven (MonkA), еволюция, какво да правиш.

# 172
  • София
Вълкът с дълъг ник,ако масата ти е посадена в земята и има корени,може някой ден и да добие цвят махагон, но преди това трябва да се постараеш хубаво да я стресираш Wink

Марадона, много мило предложение,ще си помисля Mr. Green

Гюлфия,еволюцията не ме задоволява Simple Smile

В момента търся из разни сайтове инфо по въпроса-Има ли iPhone 3G 16GB черен?Навсякъде пише бял Thinking

# 173
                         Готвят ли готвачите (не готвачките) вкъщи? И най-вече имат ли домашните помощници домашни помощници? Залагам на 'да' на първия и 'не' на втория въпрос. Защо е така?

# 174
                         Готвят ли готвачите (не готвачките) вкъщи? И най-вече имат ли домашните помощници домашни помощници? Залагам на 'да' на първия и 'не' на втория въпрос. Защо е така?

И аз съм за "да" на първия и "не" на втория. Болшинството от първите работят не само за пари, там се иска и талант, любов към професията...Така че не им пречи да я упражняват и вкъщи. А вторите го работят това, защото така се налага, само и единствено за пари. Съответно нямат и средствата да плащат. Нещо такова...

# 175

И още два въпроса,които ме тормозят от сумати време.
1.Защо космите на тялото не растат на дължина колкото косата? Thinking
2.Защо дори и по-къси не цъфтят като косата?

Mr. Green
Хаха, само това ни липсва. hahaha

# 176
Az познавам един готвач, който никога не готви в къщи. Други всъщност не познавам и не знам дали го правят

# 177
  • София
Съпругът на сестра ми е готвач. Не само че готви и вкъщи, а дори като отиде на гости, го карат да готви. Crazy Но той казва, че му е приятно.

# 178
  • somewhere over the rainbow
Косъмът по дължината си мъртва тъкан ли е? - така твърдят в КМ.

Не, не е мъртва тъкан. Кой твърди обратното? smile3527

# 179
Косъмът по дължината си мъртва тъкан ли е? - така твърдят в КМ.

Не, не е мъртва тъкан. Кой твърди обратното? smile3527
страшна глупост е това твърдение!

Общи условия

Активация на акаунт