?Въпроси всякакви?

• 1 875 737
  • 5 381
  •   4
Отговори
# 1 665
Ако си била на някое шумно място, нищо чудно, че не си ги чула.

# 1 666
  • В голямото море...Живот
Била съм в чужбина.Искам да си оправя здравните за минал период - с док.Е104.Подава се заявление в НАП - не знам дали става по настоящ адрес  Thinking

Не разбирам и аз точно въпроса, но от Здравната Каса вече имаш три варианта за получаване на формуляра (който вече не е Е104, ами Н013, но това не е важно) - лично, по пощата на адрес или на факс.

Аз документа си го имам/изпратиха ми го от чужбина/.Интересува ме тук какво трябва да направя,т.е. знам какво но дали може по настоящ адрес?

# 1 667
# 1 668

МАрче ако е било за мен - тенкс   bouquet

# 1 669
Да питам - мога ли да си оправя здравните осигуровки по настоящ адрес?Постоянният ми е в провинцията.Става въпрос за осигуровки от чужбина.

Аз в понеделник си оправях 3 неплатени здравни осигуровки от 2001 година и тогава ми казаха в НАП, че трябва да е по постоянен адрес. Ако някой е с подобно положение като моето хубаво е да знае, че здравни вноски се дължат за период от 5 година назад към настоящия момент, ако е минал този период от 5 години се подава Молба/Уведомление до директора на НАП в съответния офис по постоянен адрес за премахване от системата на тези осигуровки поради давност.

# 1 670
Лошо значи  Confused
Отекоха още 2 месеца поне  ooooh! - регистрация на постоянен адрес тук,смяна на личната карта ....... Close

# 1 671
Търся гръцкият вариант на песента "Всякакви мъже" на Малина.

# 1 672
Търся гръцкият вариант на песента "Всякакви мъже" на Малина.
http://vbox7.com/play:e12d65f8

# 1 673
Естел благодаря  Hug
За подарък е  Wink

# 1 674
Моля да ми обясните като на пълен лаик,работата с ДЕЙМЪН ТУУЛС Praynig
Опитвам да сваля на детето една игра за уикенда,торента е iso и препоръката за инсталация е да се ползва ДТ.
Имам я програмата,но никога не съм работила с нея.В момента дърпам играта,зададох и да се свали директно в ДТ.
Правилно ли е и какви са следващите стъпки?

# 1 675
Моля да ми обясните като на пълен лаик,работата с ДЕЙМЪН ТУУЛС Praynig
.................
Ето тук е обяснено добре http://www.kaldata.com/forums/index.php?showtopic=28291&hl=% … 1%E5+mount-%E2%E0

# 1 676
Благодаря,справих се,даже пробвах играта,но искам да я запиша на диск,а не да стои на компа

# 1 677
Тогава програмата не ти трябва. Тя е виртуален диск, която лъже компютъра, че си играеш играта от диск. Записвай смело.

# 1 678
Добре,де - как?
Свалям още една сега.
Архивирана е.Какво да я направя?Екстрахирам в папка и оттам записвам ли?
Извини ме,но ще ми отнеме цял ден "проба-грешка" метод

# 1 679
  • София
Моля, Благодаря!, игрите, които сваляш трябва да запишеш като имидж. Не ги разархивирай. Погледни си в програмата за запис на дискове, трябва да имаш опция за запис на ИСО, имиджи и т.н., просто трябва да избереш тази опция и да следваш стъпките.

Общи условия

Активация на акаунт