?Въпроси всякакви?

• 1 875 529
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 905
Хора аз нищо не можах да направя с записването на диска ooooh!.Пак хвьрлих 6 бройки.Имам още два останали.Правя всичко както е показано .Накрая обаче ме кара да запиша всичко в папка Е и после да запиша на диска.Така ли трябва да бьде?Нямам спомен преди да сьм правила това.Само филм като записвам или се бьркам. newsm78

# 1 906
Някой може ли да ми каже,какви са цените за подаване на документи в ЮЗУ с оценките от матурите?

# 1 907
Шефчето до коя точка от линка стигаш, че ти дава грешка?
AquaElite за медицинските няма фиксирана такса от здравна каса и цената си е по преценка на личния лекар. A за "едно листче, посписано и подпечатано за 30 секунди, придружено с въпроса има ли ти нещо......... " той по принцип трябва да те прегледа, в крайна сметка за това взема парите.

# 1 908
**poli** благодаря за отгорова   bouquet
Ядосвала съм се напразно  Embarassed
О,не напразно си се ядосала,а на неправилния човек.
Ако повече хора се ядосаме,може и да се промени нещо.

# 1 909
Искам да попитам каква е разликата между етажна и холова камериерка?  Embarassed Rolling Eyes

# 1 910
  • Варна/Лондон
Етажната чисти на гостите в стаите, другата фоайето на хотела. Първите имат шанс за бакшиш... Laughing

# 1 911
Здравейте и аз в тази тема.Няколко случки от последната година ме дразнят много но не знам към кого да се обърна,надявам се на вашата компетентност.Живеем в малък град и в 1 от големите хранителни магазини бележките който издава една от касите пише СЛИЖЕБЕН БОН,а не фискален,няколко пъти съм била свидетел на питания от клиенти ,но отговор не дава никой.Друг  случай: фирма в която работеше съпруга ,но като втора работа,съответно без договор 10 човека работят без договор, осигуровки ,работно облекло,предпазни средства работата е свързана със строителство и е опасна.Следващото впечатлило ме е наши приятели живееха 3 г на квартира при наемане са заплатили още един наем като депозит,при решение на хазаина да увеличи наема те казват ,че им е непоносимо и напускат ,но като мине и този месец за да си оползотворят депозита.Той обаче им казва ,че той не се връщал или приспадал ,а оставал за амортизация на жилището му,а и го бил похарчил и сега преследва хората за още един наем.Хазаина обаче не е плащал данъци за това ,че дава квартира.Питането ми е кой,крив кой прав ?И към кого да се обърна ,за да подам сигнали и как да стане това?

# 1 912
abeni_83  Hug
Доста трябва да ти е писнало.
За всичко си права,но:
1-За магазина може да се обърнеш към НАП.
2-За работата към НОИ и Инспекцията по труда.Покрай всичко съпруга ти може да загуби мястото си.Но,безопасността е много важна и ако има риск,действай.
3-Мисля,че имат право да си изкарат месец срещу депозита.Поне при нас е било така.
Нали се сещаш,че ако се декларират всички наем,те просто ще се вдигнат още.

# 1 913
  • Italia
Шефчето, не знам до къде си стигнала със записите.Едно уточнение:
 ВСИЧКИ дискове записват по 80 мин. аудио.

За да решиш какъв диск трябва да запишеш (аудио или мп3 диск), трябва да знаеш на какво ще ги пускаш - ако ще ги пускаш на по-стар сд-плеър, най-вероятно трябва да са аудио диск. Имаш такава опция в неро и там си ограничена - 80 мин. Ако ще ги слушаш на комп. или по-нова аудио система, можеш директно да си ги запишеш като мп3 диск (в неро трябва да избереш дата диск, както е показано в линка от Вени).

Проблеми може да се получават по много причини, така че за да разберем къде бъркаш, ще трябва още малко инфо:
Излиза ли ти някакво съобщение за грешка? Какво означава:
Накрая обаче ме кара да запиша всичко в папка Е и после да запиша на диска.

Ако избираш да записва дата диск е възможно да си му задала да конвертира в нещо си и след това да го записва на диска, нямам идея.
Още нещо - как разбираш, че диска не се е записал както трябва? Не можеш да го пуснеш на плеър или може би като отвориш после диска ти показва файлове с различно разширение или изобщо няма записани файлове?

# 1 914
Интересува ме по какъв начин мога да заключа документи и/или папки с парола?
Трябва ли да инсталирам нещо или го има като опция?

Мерси предварително!  Peace

# 1 915
Интересува ме по какъв начин мога да заключа документи и/или папки с парола?
Трябва ли да инсталирам нещо или го има като опция?

Мерси предварително!  Peace

Десен бутон на мишката в/у папката - избираш Sharing and Security - в Sharing тикваш Make this folder private - като кликнеш на ОК ще те попита дали искаш парола и като потвърдиш ........

# 1 916
какво трябва да се направи,за да се установи дали даден магазин би бил "вървежен" в града - проучване ли,кво ли и  как точно Rolling Eyes

# 1 917
искам да виждам даден файл какъв формат е, т.е. отзад да пише дали е .jpg, .pdf. нещо в tools трябваше да се чекне, но не помня...help? Simple Smile

# 1 918
  • София
Като отвориш папката, в менюто View подай Детайлен изглед  Peace.

# 1 919
искам да виждам даден файл какъв формат е, т.е. отзад да пише дали е .jpg, .pdf. нещо в tools трябваше да се чекне, но не помня...help? Simple Smile
                            Tools => Folder options => View => махаш отметката на Hide extensions for known file types.

Общи условия

Активация на акаунт