?Въпроси всякакви?

• 1 875 532
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 890
....не го откривам нито в скайпа,нито във фейса.

Щом не го откриваш нито в скайпа, нито във фейса значи може вече да не е между живите.
Ако човек го няма в скайпа, още повече във фейса, значи този човек просто го няма изобщо....
Joy Joy Joy
Значи аз съм...

# 1 891
С електронна фактура пак ли се плаща тази такса?

Не знам как стоят нещата с ел. фактура.

# 1 892
Ако човек го няма в скайпа, още повече във фейса, значи този човек просто го няма изобщо....

или пък н е се е регистрирал във фейса и не ползва скайп, или се е регнал и ползва скайп, но с псевдоним, или пък просто няма нет, или пък има, ама не му се занимава, или няма време, или работата му не позволява  ...
Как утрепа човека само  Laughing

Моля,Благодаря!, а общи познати?

Последна редакция: сб, 03 юли 2010, 07:24 от Анджелина

# 1 893
или пък н е се е регистрирал във фейса и не ползва скайп, или се е регнал и ползва скайп, но с псевдоним, или пък просто няма нет, или пък има, ама не му се занимава, или няма време, или работата му не позволява  ...

... или е женен и жена му се сърди, когато го търси някой призрак от миналото...  Mr. Green

# 1 894
  • В голямото море...Живот
Племенницата ми щакрна нещо по клавиатурата на лаптопа и всичко стана извънредно малко в браузъра и само за форума.
Рових се,но не открих или не мога да се тя как да го оправя.
Помагайте  Praynig

# 1 895
Самите страници ли станаха малки? Пробвай Ctrl  и мърдане на скрола на мишката.

# 1 896
Племенницата ми щакрна нещо по клавиатурата на лаптопа и всичко стана извънредно малко в браузъра и само за форума.
Рових се,но не открих или не мога да се тя как да го оправя.
Помагайте  Praynig
Или с CTRL и +

# 1 897
  • В голямото море...Живот
Самите страници ли станаха малки? Пробвай Ctrl  и мърдане на скрола на мишката.

Много ти благодаря  Hug
Точно това беше.

# 1 898
За нищо   bouquet

# 1 899
Моля спешно за помощ.Искам да сваля на диск няколко албума.Преди месеци свалях без проблем ,но сега ми се наложи пак и не мога.Аз ли забравих как става или дисковете са ми ментета.Последния пьт записах три албума на един диск.Преди малко купих някакви обаче са много мальк размер и сьбират само 80 мин.Нищо не направих и ми пише,че има грешка и ги хвьрлих в кофата всичките.Дори пробвах само 5 песни да запиша,но пак не става.Много моля като на олигофрен някой да ми обясни с Неро какво трябваше да направя ,защото може и аз нещо да сьм забравила.Имах си го записано на лист ,но не знам кьде е EmbarassedМьжа ми отиде да купи други и дано се справя.

# 1 900
  • София
Шефчето, погледни тук http://kak-da.bg/viewpost.php?idto=61, дано ти е от полза  Peace!

# 1 901
Вени*** ,благодаря ти много.Сега ще разгледам линка който ми даваш.  bouquet

# 1 902
Здравейте Simple Smile Да попитам тук присъстващите..
Вчера бях при джи пи-то да ми издаде медицинско за постъпване на работа и ми взе 10 лева  Shocked при положение че съм с изрядна със здравните осигуровки. Страшно се ядосах, миналата година също ходих и ми издаде срещу 5 лева, но според мен трябваше да си платя само потребителската такса  от 2.40. По стечение на обстоятелствата имах възможността да попитам друг лекар колко пари взима за издаването на въпросния документ, и ми каза 5 лева (което според мен пак не е правилно).
Въпроса ми е грешката в моя телевизор ли е? Плащам като поп всеки месец на държавата, накрая когато ми трябва едно листче, посписано и подпечатано за 30 секунди, придружено с въпроса има ли ти нещо, пак трябва да си плащам...  Tired
Благодаря за всяко изказано мнение. Не съм за 5-те или 10 лева, просто ми писна да ме прецакват, това е  Confused

# 1 903
Медицинските се плащат.  За книжка кат.В - 10лв., за С,D и т.н. - 25лв. За работа - 10лв. Поне това са цените обявени на врата на личния лекар.

# 1 904
**poli** благодаря за отгорова   bouquet
Ядосвала съм се напразно  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт