?Въпроси всякакви?

• 1 875 581
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 115
 Не знам къде другаде да попитам, дадоха ми за проба таблетки за пране, но понеже не са в оригинална опаковка няма упътване за дозировка, а забравих да попитам. По 2 са в пакетче, дали и двете трябва да сложа? Thinking

# 2 116
  • Казанлък of all places
Да, и двете се слагат. Знаеш ли марката каква е? Място за слагане - в чекмеджето за прах на пералната машина.

# 2 117
Dixan е марката.

# 2 118
  • Казанлък of all places
И двете, дядо попе Simple Smile. Със сигурност.

# 2 119
Как да предотвратя или поне да намаля увисването на гърдите заради кърменето? Много се притеснявам. Сега съм като сексбомба, от бременността. Но после....... Давайте съъвети, моля ви. Хелп ми Praynig

Гърдите НЕ увисват от кърмене
Да, гравитацията им разказва играта. Следователно, помисли си да се преместиш някъде, където гравитацията е нулева.  Mr. Green
Чувствам, че ми бе помогнато. Едно голямо БЛАГОДАРЯ!  Sad

# 2 120
mama_mia - може би ако правиш упражнения за гърди  Rolling Eyes

# 2 121
Тази тема вече ми е любима Simple Smile

Някой знае ли какви са цените на курсовете по английски в "Британика"?

# 2 122
извинете, за въпроса, но е важен, мъжа ми изгоря и го сърби страшно много, с какво да се намаже че да го успокои малко?благодаря предварително

# 2 123
Ползвах Пантенол против изгаряне преди време, добре ми действаше.

# 2 124
благодаря много, ще го пробваме

# 2 125
  • София
С кисело мляко, с висока масленост. Мажеш на филия и чакаш половин час да се прецеди от водата (или в тензухче). Наклепваш го хубаво по гърба, отмиваш след 10 мин. и пак мажеш, така 3-4 пъти. Облекчава много. Преди 3 дни пробвахме. След това не пръскай с Пантенол, че се получава някаква реакция и щипе много. Може да го редуваш през 3-4 часа с Пантенола и той си облекчава, но киселото мляко за мен е по-сполучливо.

# 2 126
  • София
извинете, за въпроса, но е важен, мъжа ми изгоря и го сърби страшно много, с какво да се намаже че да го успокои малко?благодаря предварително

Скоро в "На Кафе" споменаха, че розовата вода действала добре при такива случаи....може да пробвате и този вариант  Peace

# 2 127
намажи го с ракия....има страхотен ефект, не вярвах и аз, мислех си,че още повече ще се загрее мястото,но не  е така Peace

# 2 128
намажи го с ракия....има страхотен ефект, не вярвах и аз, мислех си,че още повече ще се загрее мястото,но не  е така Peace
С две ръце подкрепям, майка ми така лекува изгорено. Маже се обилно и често. Отнема болката и температурата, но лошото е, че почти винаги след това кожата се бели. Ако няма ракия става и с друг концентрат. Peace

# 2 129
Ползвах Пантенол против изгаряне преди време, добре ми действаше.

Подкрепям с две ръце, идеален е за всякакъв род изгарания, много помага и облекчава, мисля, че се изписваше по следния начин - PANTHENOL, дано да не греша, че опаковката/флакона ми отдавна свърши, а не съм купувала нова.

Общи условия

Активация на акаунт