?Въпроси всякакви?

• 1 875 269
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 445
Медуза? Очертава се това да е храната ни през следващи години.

# 2 446
  • Mediterraneo
Да попитам, когато гледам профила на някой във фейсбук, той разбира ли, че съм му гледала профила? Simple Smile Мисля, че отговора е не, но все пак не съм много сигурна?  Grinning

Има приложения, които показват кой е гледал профила ти, ако въпросният човек реши да ги използва ще разбере.

Така е. Аз ползвам приложението.

# 2 447
Мисля, че това приложение не дава вярна информация, а изкарва имена на случаен принцип.

Да попитам, когато гледам профила на някой във фейсбук, той разбира ли, че съм му гледала профила? Simple Smile Мисля, че отговора е не, но все пак не съм много сигурна?  Grinning

По-скоро не.

# 2 448
ако сам натиснеш прирожението  "I was here" /аз бях тук/ във фейса, и то при положение,че го има на страницата на въпросния човек, тогава евентуално той ще разбере,че страницата му е прегледана от някого....това е един вид да го уведомиш сам,че си го гледал - не мисля обаче че работи този номер

да попитам и тук някой пил ли е Флауксол и зопиклон - при депресия и безсъние

# 2 449
Така е. Аз ползвам приложението.

И какво значи - появява ти се списък кой ти е гледал профила ли?

# 2 450
То не е реално, дава ти само приятели от списъка, не знам на какъв принцип ги подрежда. Имам му вяра толкова, колкото и на приложението "За кого ще се омъжиш", при което излиза мой съученик от основното училище.

# 2 451
  • Mediterraneo
Общо взето и аз съм с това впечатление- че имената излизат на случаен принцип.

# 2 452
Спорим тука с мъжо- "Шака Зулу", дето го дават по Про Бг едновремешният сериал ли е или римейк. Някой знае ли?  Flutter

# 2 453
Спорим тука с мъжо- "Шака Зулу", дето го дават по Про Бг едновремешният сериал ли е или римейк. Някой знае ли?  Flutter
Мисля, че е този от 1986г.  Thinking Не съм чувала да има римейк, а и в IMDB няма информация за нов.  Peace

# 2 454
Имам следната питанка- кой куриер мога да използвам за изпращане на писмо до Китай? Задължително трябва да има опция за проследяване (с бг пощи дори и препоръчано не става номера). Сега видях пък, че EMS не доставят до Китай. Всъщото време от там изпращат с тях до тук.
Някакви идеи?  newsm78

# 2 455
Странно е , но с Български пощи връщахме техника, която не работеше- DVD за кола до Китай и не само, че стигна, но ни и върнаха нов.

# 2 456
Въпросът е, че за да ми върнат парите от ПейПъл искат да им пратя номер за проследяване. А дори и да пусна нещото препоръчано ми казаха, че не може да се проследява. Изпратиха ми го с EMS, a странното е, че не мога да го върна с тях обратно.  Shocked

# 2 457
Мисля, че е този от 1986г.  Thinking Не съм чувала да има римейк, а и в IMDB няма информация за нов.  Peace
Мерси много!   bouquet

# 2 458
В делничните дни по Fox Life дават Анатомията на Грей, въпросът е кой сезон е това?

# 2 459
  • София
Трети сезон. Поне така го намирам в програмата за следващата седмица.

Общи условия

Активация на акаунт