?Въпроси всякакви?

• 1 875 275
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 430
И мен ми мина през ума това, като си събирах багажа в офиса -
над две хиляди активни мейл адреса, служебни, на Вивакомци и Алкател - Лусентци. Mr. Green

# 2 431
                              Ама че продажни хора са ме наобиколили във форума  Crossing Arms !

# 2 432
не си давай имейла  Mr. Green

# 2 433
  • Бу-у-урга-а-ас
За моя принтер си извиках един човек, който ми сложи чипове на пълнителите. Обясни ми, че фабрично принтерът е програмиран за определен брой копия и като ги направиш с някой цвят ти изписва, че тонерът е свършил. Пък той може да е повече от половината даже. Като ми сложи чипчета, не се наложи да сипваме тонер, защото има още много в тях.

# 2 434
  • Italia
Ако на някого му трябва данни с имейли, насреща съм  Mr. Green Тъкмо получих писмо от Телетрейд да си открия някаква сметка, а писмото е пуснато до около 300 имейла.
За колко мога да ги изтъргувам?  Thinking Mr. Green

Изтърва пазарната ниша, в пиратския залив имаше данните на 100 000 000 потребители на фейсбук

# 2 435
Сестра ми,ми изпусна очилата и сега има три драскотини на едното стъкло.Мога ли по някакъв начин да ги залича или вече е свършено с очилата..  Cry Cry ooooh!

# 2 436
Колко време след изпращането на СВ на лидл.бг идва отговор дали съм одобрена или не?

# 2 437
Колко време след изпращането на СВ на лидл.бг идва отговор дали съм одобрена или не?

Не са длъжни да те уведомят, ако не си одобрена.Ти сама трябва да отправиш запитване.

# 2 438
Сестра ми,ми изпусна очилата и сега има три драскотини на едното стъкло.Мога ли по някакъв начин да ги залича или вече е свършено с очилата..  Cry Cry ooooh!

Чувала съм от оптици,че се натъркват стъклата с меко парцалче и паста за зъби....
Не съм го проверила лично обаче Peace

# 2 439
Някой знае ли Кауфланд денонощно ли работи вече?

# 2 440
# 2 441
Да попитам, когато гледам профила на някой във фейсбук, той разбира ли, че съм му гледала профила? Simple Smile Мисля, че отговора е не, но все пак не съм много сигурна?  Grinning

# 2 442
Да попитам, когато гледам профила на някой във фейсбук, той разбира ли, че съм му гледала профила? Simple Smile Мисля, че отговора е не, но все пак не съм много сигурна?  Grinning

Попринцип не. Има разни групи, в които като влезеш и пратиш покана на определен брой приятели, ти позволява да виждаш кой ти е посещавал профила, но не съм сигурна дали става  Simple Smile

# 2 443

Не, не мисля. Това ми е малко като митовете, както и че щеше да става платен фейса от 1 юли. Дрън-дрън.  Mr. Green

# 2 444

Има приложения, които показват кой е гледал профила ти, ако въпросният човек реши да ги използва ще разбере.

Общи условия

Активация на акаунт