?Въпроси всякакви?

• 1 875 073
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 685
                             Имам позвъняване от 088133. Какво ще рече? Затвориха преди да успея да вдигна, а нямам намерение да ги търся аз.

# 2 686
                             Имам позвъняване от 088133. Какво ще рече? Затвориха преди да успея да вдигна, а нямам намерение да ги търся аз.
Google ще ти отговори.

# 2 687
  • Казанлък of all places
Центърът за обслужване на Мтел е това. Пак ще ти звъннат. Simple Smile

# 2 688
  • В голямото море...Живот
За колко време става готов смъртен акт?

# 2 689
# 2 690
  • Кърджали
чудесна темичка та и аз имам 1? като говоря по скайпа отсреща ме чуват все едно съм на глътнала балон с хелий - едно такова все едно приказвам на бързи обороти и съм излезнала от анимационен филм  Joy
Преди няколко дена пак беше така и се оправи. На някой да му се е случвало подобно нещо.

# 2 691
Като стана въпрос за папки- как да си заключа папка със снимки, примерно, за да не може никой друг да ги
отваря без парола?

Кликаш с десен бутон и даваш Sharing and Security. Oтваря ти се прозорче, активно е Sharing и има място да чекнеш Make this folder private. Kaто го чекнеш и дадеш ОК ще ти се отвори прозорец за парола.

# 2 692
Търся фонд за допълнително здравно осигуряване. Трябва ми пакет, който да покрива избор на екип при болнична помощ. Освен това да не е проблем, че към момента на подписване на полицата съм бременна.
Идеята се подразбира, искам да родя в болница, с платен избор на екип и това да се покрие от застраховката. Малко съм позакъсняла, но се надявам да намеря. Засега имам една оферта, но ми е скъпичка - 2200лв при индивидуален договор, т.е. самоосигуряване.
Моля споделете, ако имате идеи  Hug

# 2 693
Как се нарича разстоянието между мозъчната кора и самия мозък?

# 2 694
Как се нарича разстоянието между мозъчната кора и самия мозък?
                        Има ли разстояние между мозъкът и кората му  Thinking? Някак не звучи логично... http://sisteman.hit.bg/mejdinen.htm
                        http://www.capital.bg/shimg/oo_395385.jpg

# 2 695
Не знам, четох за subdural hematoma и се зачудих...http://en.wikipedia.org/wiki/Subdural_hematoma

# 2 696
  • In my tropical dream
И аз имам компютърен въпрос. С мозила съм и някои сайтове не ми ги отваря, или по-точно ми ги отваря за няколко секунди и после ми ги скрива и се прави, че зарежда, но така и не ми ги показва пак. На тези страници, които не ми зарежда, вместо нормалното, което се изписва  в долното поле над старт менюто - "зареждане на ....абв примерно, прехвърляне на данни, изчакване, готово" -   ми изписва : "изчакване на google-analytics.com". Това изчакване няма дочакване. С интернет експлорер няма проблем да отворя същите сайтове. Някой има ли идея какво не е наред?

# 2 697
Не знам, четох за subdural hematoma и се зачудих...http://en.wikipedia.org/wiki/Subdural_hematoma
                         Не видях преводач, но се изписва по същия начин и на бг. В линковете на бг има обяснения предимно за мястото между черепа и мозъчната кора май (имах само минутка да погледна, може и да не е такаThinking. 'Субдуралният хематом (кръвоизлив под твърдата обвивка, меж … обвивка)...'

# 2 698
Някой знае ли как се изтрива регистрация от Netlog,засипват ми пощата от писма !Ще бъда благодарна ,ако някой ми каже как да го направя Hug

# 2 699
Търся фонд за допълнително здравно осигуряване. Трябва ми пакет, който да покрива избор на екип при болнична помощ. Освен това да не е проблем, че към момента на подписване на полицата съм бременна.
Идеята се подразбира, искам да родя в болница, с платен избор на екип и това да се покрие от застраховката. Малко съм позакъсняла, но се надявам да намеря. Засега имам една оферта, но ми е скъпичка - 2200лв при индивидуален договор, т.е. самоосигуряване.
Моля споделете, ако имате идеи  Hug

Поинтересувай се за Юнайтед.
Не знам беремнността дали няма да е пречка (във вторник ще имам инфо, ако не ти е късно ще ти пиша).

Имам въпрос за климатик. Съществува ли модел, който да става за помещение 10 кв/м? По възможност да е мобилен.

Последна редакция: чт, 26 авг 2010, 08:54 от Анджелина

Общи условия

Активация на акаунт