?Въпроси всякакви?

• 1 875 039
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 670
Някой да знае какви точно обучения, курсове или подобни се предлагат от Шуменския Уни и техния Център за продължаващо обучение? Трябва ми следдипломна квалификация за педагогическа степен учител например? Естествено в сайта им нищо не пише, както и в повечето сайтове на университетите у нас...

всяка година са различни ,най добре е да отидеш лично или да им звъннеш по телефона за повече информация

# 2 671
задължително ли е към издадена фактура да има прикрепена и касова бележка
Ако плащаш в брой - да при плащането, ако плащаш по банков път - не. Фактура може да се състави и подпише, и без да си платил.

# 2 672
Някой да знае какви точно обучения, курсове или подобни се предлагат от Шуменския Уни и техния Център за продължаващо обучение? Трябва ми следдипломна квалификация за педагогическа степен учител например? Естествено в сайта им нищо не пише, както и в повечето сайтове на университетите у нас...

всяка година са различни ,най добре е да отидеш лично или да им звъннеш по телефона за повече информация
Да, звъннах. Работят до 10.30ч. сутрин...Интересно раб.време.

# 2 673
Проблем!!!  Cry Опитах се да си променя настройките на профила (тук, във форума) - да сменя първоначално посочената поща с друга и нещо се сбъгяса. Пише, че ще ми изпрати потвърждение на новия адрес, откъдето да си активирам акаунта, а не ми изпраща. Чаках доста време (близо месец) и накрая си направих нов акаунт (от който пиша сега). На някого да му се е случвало и да знае какво трябва да се направи? Не знам защо съм се заинатила за стария си акаунт...  Embarassed
Нямало е нужда да си правиш втори акаунт, пък и това е нарушение на правилата на форума. Може да питаш като гост в тая тема http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=500104.540

# 2 674
Да, звъннах. Работят до 10.30ч. сутрин...Интересно раб.време.

до миналата година работиха от 8 сутринта до 10 сутринта ,след това имаха почивка от 10 сутринта до 1 следобяд

# 2 675
  • София
От няколко дни издирвам къде се издават удостоверенията за липса или наличие на предбрачен договор. Една банка ми търси такова, макар че съм сключила брак преди пет години и няма  как да имам такъв договор. От банката ме пратиха към общината, от общината към Агенцията по вписванията, но всички гледат "умно" и не знаят нищо по въпроса. Моля ви помагайте.

# 2 676
какво става с тези Виваком, преди можех да си изискам проверка на сметката и безплатни минути на момента като набера звезда,1,2,3, диез
а сега ми пише,че след 3 дни ще имам информация #Cussing out

това с предбрачните договори за пръв път чувам, явно ново банково изискване

# 2 677
Брачните договори се вписват в Агенцията по вписванията и би следвало удостоверението за липса или наличие на такъв дог. да се издава от там.

# 2 678
От няколко дни издирвам къде се издават удостоверенията за липса или наличие на предбрачен договор. Една банка ми търси такова, макар че съм сключила брак преди пет години и няма  как да имам такъв договор. От банката ме пратиха към общината, от общината към Агенцията по вписванията, но всички гледат "умно" и не знаят нищо по въпроса. Моля ви помагайте.

Агенцията по вписванията.
Няма значение кога си сключила брака, такъв договор може да се подпише по всяко време на брака.

# 2 679
какво става с тези Виваком, преди можех да си изискам проверка на сметката и безплатни минути на момента като набера звезда,1,2,3, диез

вчера даваше, че ще е налична след 2 дни, а днес- след 24 часа.
Можеш да провериш и със  *123# ,зелена слушалка

# 2 680
  • София

Агенцията по вписванията.
Няма значение кога си сключила брака, такъв договор може да се подпише по всяко време на брака.
Аз бях в Агенцията по вписванията в града,където сключихме брака, но там въобще не са и чували за такова нещо  - става въпрос за Стара Загора. Май ще отида в софийската да се пробвам. Благодаря много за бързия отговор:)

# 2 681

вчера даваше, че ще е налична след 2 дни, а днес- след 24 часа.
Можеш да провериш и със  *123# ,зелена слушалка

така проверявам, ама именно там ми пише налични след 3 дни...като изтекат тия три дни пак ли аз да поискам справка или автоматично ще ми пратят....и защо въобще са го въвели така  - сега де да знам имам ли безплатни мин. или не и ми се струва,че ми крадат и от минутите

Последна редакция: ср, 25 авг 2010, 11:44 от tuly

# 2 682
има ли начин да заключа някак си папки на десктопа,че малкия редовно ги трие докато си гледа филмчета....т.е. може би трябваше да питам как да останат достъпни за него само филмчетата му

# 2 683
Май на другите папки трябва да им дадеш Пропъртис и после Секюрити. Там има някакви настройки и избираш, според това кой има права над компа. Нещо такова ще да е. Порови там.

# 2 684
Като стана въпрос за папки- как да си заключа папка със снимки, примерно, за да не може никой друг да ги
отваря без парола?

Общи условия

Активация на акаунт