?Въпроси всякакви?

• 1 875 263
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 895
И аз да питам,че нещо се нервя напоследък.Нямам проблем да копирам нещо от сайт или друго,но в тук,когато искам да си копирам някоя рецепта не ми се получава.Маркирам текста и с десен бутон върху маркирания текст ми излиза копи.Като отида в папката,в която искам да го поставя при десен бутон се показва пейст.Не става и ктрл+к.Къде греша?
Копираш текст, а ще слагаш в папка?  newsm78   Маркираш  -  Ctrl+c  -  отиваш в Word файл, например  -  Ctrl+v
Е, може и с десен бутон, но не в папка.

# 2 896
  • Русе/София
Копираш текст, а ще слагаш в папка?  newsm78   Маркираш  -  Ctrl+c  -  отиваш в Word файл, например  -  Ctrl+v
Е, може и с десен бутон, но не в папка.
[/quote]

Благодаря

# 2 897
  • В голямото море...Живот
Марче купихме днес Диклак-а.
Ще видим какво ще стане - освен,че започнаха да му бучат ушите  Thinking

Към другите,от София - препоръчайте добър ортопед.
И колко е един преглед при такъв ако не си към здравната каса?

# 2 898
тъй като вчера случайно попаднах по тв-то на един индийски филм та  се сетих,че преди време бях гледала един, който много ми беше харесал,но не се сещам името му - филмът беше свързан с някакви подправки, млади момичета се обучаваха в тайните на подправките и нямаха право да се влюбват, но една от тях се влюби /много красива героиня беше/....Някой да се сеща за какво говоря newsm78

# 2 899
Дам,аз.Филма се казва "The Mistress of Spices" ето го озвучен на български и със субтитри .Актрисата е Аийшвария Рай.  Peace

# 2 900
Здравейте!Искам да ви попитам как да си увелича шрифта.

# 2 901
# 2 902
Благодаря  bouquet

# 2 903
Благодаря ви за отговорите Hug  bouquet Наистина зависи от попа, направи компромис в случая. Бъдете здрави.

# 2 904
Има ли между София и Перник някакви села/село и ако има, как се казват?
Някой да има представа как се казва бар с жива музика около Сити Център София, нещо на "хол(hall)" да завършва? един познат е ходил, но не може да си спомни името.

# 2 905
там е Синатра, иначе ми звучи, че търсиш Суингин хоу, ама то не е там

# 2 906
Може и Суингинг хол да е, да. Далече ли е много от Сити Центъра? Колко минути е пеша?

# 2 907
15-20

...по-принцип е относително. Намира се зад ВИАС.

# 2 908
Мерси, vicimici !
Има ли между София и Перник някакви села/село и ако има, как се казват?

# 2 909
Владая и Драгичево, минава се и покрай Големо Бучино, Мърчаево и Рударци.

Общи условия

Активация на акаунт