?Въпроси всякакви?

• 1 875 275
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 910
Здравейте.
Ще съм благодарна ако някой от вас може да ми каже как точно да настроя таймера на климатик Мидеа.
Ето какво правя аз и не тръгва:
Часовника е настроен правилно. Опитвах на изключен климатик да го настроя на timer on ,задавам часа, в който искам да се включи, но не се включва. Същото е и с изключването. Настойвам точно в колко часа искам да се изключи, но отново не става.

Леле как го обясних само  Crazy , дано сте ме разбрали.

# 2 911
Здравейте.
Ще съм благодарна ако някой от вас може да ми каже как точно да настроя таймера на климатик Мидеа.
Ето какво правя аз и не тръгва:
Часовника е настроен правилно. Опитвах на изключен климатик да го настроя на timer on ,задавам часа, в който искам да се включи, но не се включва. Същото е и с изключването. Настойвам точно в колко часа искам да се изключи, но отново не става.

Леле как го обясних само  Crazy , дано сте ме разбрали.
И аз на моя вече 2 години не мога да го разбера,уж не ми се опъва техниката и си мисля че явно нещо е дефект

# 2 912
  • Italia
Aз имам спомени, че работи таймера... Спомням си, че се настройва при включен климатик - когато се зададе час за включване климатика изключва и чака да стане времето за включване. За настройване на изключване май не ми се е налагало да го ползвам...

# 2 913
Веднага ще пробвам  Laughing и ще пиша дали става.

# 2 914
Станаа  Party . Благодаря ти NikolForAll  Hug .

# 2 915
  • Italia
Моля  Hug

# 2 916
И аз с един домакински проблем - гъгриците...
                          Виж тук раздела 'Борба с вредителите'

# 2 917
Липсват ми 8 копчета на лап топа,сина ми ги изкара.Искам да питам поставят ли се някъде,продават ли се изобщо такива части и ако да къде ?
Някои ако знае ще се радвам да ми каже,защото ми е много трудно вече да пиша,а и е грозно.

# 2 918
Искам да заведа голямата си дъщеря на театър за рожденият и ден.
Избрах си постановка,мога ли да купя билети онлайн и от къде?

# 2 919
Малко тъп въпрос....
Винаги съм се чудела,защо си закачат някои по балконите вързани на връв дискове?
Вчера видях и тук (в Атина)един.Има ли някакво логично обяснение?
Харесва им им присвяткването на слънцето?Поздрав към комшията или гонят птици?
Я кажете  newsm78

Последна редакция: вт, 07 сеп 2010, 09:38 от susie

# 2 920
Малко тъп въпрос....
Винаги съм се чудела,защо си закачат някои по балконите вързани на връв дискове?
Вчера видях и тук (в Атина)един.Има ли някакво логично обяснение?
Харесва им да им присвяткването на слънцето?Поздрав към комшията или гонят птици?
Я кажете  newsm78

Идея нямам, но аз съм виждала закачен на коли. Ще чакам някои да отговори.

Kosi_bosi13 --да, продават се. Питай в по-големите компютърни компании. И пак зависи от лаптопа. А твоите къде са?

# 2 921
  • Italia
Липсват ми 8 копчета на лап топа,сина ми ги изкара.Искам да питам поставят ли се някъде,продават ли се изобщо такива части и ако да къде ?
Някои ако знае ще се радвам да ми каже,защото ми е много трудно вече да пиша,а и е грозно.

Клавиатурите за лаптоп са порядъчно скъпи Simple Smile Но винаги имаш вариант (ако ползваш лаптопа само вкъщи) да си закачиш една обикновена клавиатура за 6-7 лв на usb входа Simple Smile

# 2 922
И аз с въпросче за скайпа. Crazy
Какво значи, когато нормален контакт в един момент се променя на: This contact has not shared information with you....  Shocked

# 2 923
  • Italia
Какво значи, когато нормален контакт в един момент се променя на: This contact has not shared information with you....  Shocked

Че леко те е поизтрил от неговия списък...

# 2 924

Че леко те е поизтрил от неговия списък...

bouquet Напълно го очаквах от точно този човек! Детска му работа, още по-добре! Мерсаж Peace

Общи условия

Активация на акаунт