?Въпроси всякакви?

• 1 868 896
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 315
Защо когато свалям клипове от youtubе не ми излиза звука?  Rolling Eyes
Благодаря!

# 316
  • София
Здравейте Всичкознаещи!
Отново имам молба за помощ.
Вчера ядохме в СКай Сити страхотната задушена царевица, която не е на кочан и се продава в рекламна чашка и се подправя с разни вкусотии. Blush
Дали има павилион и в парка "Заимов", защото днес съм без кола и до Слатина ще ми коства време, а до 13ч трябва да се прибера? Ако пък има някъде около Лъвов мост или до НДК. Как да разбера къде другаде я продават? (Не съм бременна Sick)
Благодаря предварително на тези, които ми обърнат внимание! Peace

# 317
(Не съм бременна Sick)
Обръщам ти внимание, за бременността - не се знае.
Не може ли да си купиш от Била и да си я подправиш?

# 318
Някой знае ли дали има програма, с която да забавя поне маааалко темпото на един инструментал?

# 319
  • София
(Не съм бременна Sick)
Обръщам ти внимание, за бременността - не се знае.
Не може ли да си купиш от Била и да си я подправиш?
Даже имам не трябва да ходя до Билла Embarassed
Обаааче дори да бях (,а не съм) спец по приготвянето и пак бих опитала от вчерашната.
Това е ново 20, поне за София: виждала съм и преди, ама отскоро, и предвиждам да е хит този, пък и по-нататък сезоните. Ммммм невероятна е - обмислям всякакви организации, за да си купя още днес. Вчера си взехме една чашка за тримата и мъжа ми въобще не успя да се добере - просто не му позволихме. Уф! Сори за офф-а (май така се казва)
Вълчо, newsm03

# 320
Някой знае ли дали има програма, с която да забавя поне маааалко темпото на един инструментал?
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=131308&co … s=1#startcomments

# 321
http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=131308&co … s=1#startcomments
  bouquet
Ще видим сега каква ще я свърша  Crazy

# 322
Здрасти Simple Smile
Някой може ли да ме упъти, кой е пазара за зеленчуци в Младост 1?На коя улица се намира?Търся магазин, където продават модели за сглобяване- корабчета и тнт. и ми казаха, че там има..

# 323
ОФФ,и аз при вас за съвет. След месец нямам да имам интернет в службата,досега го ''ловях'' от дружелюбни колеги  Mr. Green,но напускат. В момента ми убягва думичката за устройството,което се ''мушка''  Blush в лаптопа.Как се казва?Дано разбрахте.В промишлена зона съм и освен BTK ADSL друга алтернатива няма и аз не искам.Дайте отзиви за програмите на Глобул и Мтел мисля,че имат.Какви условия предлагат?

# 324
  • велико търново
Здравейте,търся си тема нещо като;списания или размяна на списания.искам да си ги разменям ,но не познавам някои които да е съгласен.Аз чета Cosmopolitan,JOY,ANA.Разменям ги за други български списания.

# 325
Сложи анонса в подписа си. Размяна по Български пощи ще ви излезе солина.
Имам 30 списания Инсайт, но тежат доста.

# 326
Пазара за зеленчуци се намира в Младост 1, улицата е Андрей Сахаров, но мисля, че вече може и да го няма, тъй като почти всичко там срутиха и построиха наново, но.. Успех в търсенето на магазина

# 327
Здравейте Всичкознаещи!
Отново имам молба за помощ.
Вчера ядохме в СКай Сити страхотната задушена царевица, която не е на кочан и се продава в рекламна чашка и се подправя с разни вкусотии. Blush
Дали има павилион и в парка "Заимов", защото днес съм без кола и до Слатина ще ми коства време, а до 13ч трябва да се прибера? Ако пък има някъде около Лъвов мост или до НДК. Как да разбера къде другаде я продават? (Не съм бременна Sick)
има в мола на Стамболииски и на езерото Ариана съм яла такава царевица с масло и пермезан е нали ох дояде ми се и на мен

# 328
Здравейте,
интересно ми е дали има дигитална телевизия в българия и кои е достав4ика?

# 329
  • Ямбол
Имам въпрос.
Някой може ли да ми каже какво представлява и как протича финансова ревизия на магазин от данъчните за възстановяване на ДДС?
Не ме бийте, всичко ни е наред, само искам да съм подготвена какво да очаквам, за какво могат да се заядат, страшно ли е?

Общи условия

Активация на акаунт