?Въпроси всякакви?

• 1 869 021
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте,
интересно ми е дали има дигитална телевизия в българия и кои е достав4ика?

ИТВ, Булсат, май и Мсат. До няколко години се преминава изцяло на такъв стандарт.

# 331
  • София
Здравейте!
Моля Ви кажете откъде да си купя куфар с колелца на най-добра цена? (30-50лв)
А също и бански за възрастна жена, цял, голям размер? (20-30лв)

Последна редакция: нд, 31 май 2009, 10:31 от bobsley

# 332
  • София
Здравейте!
Моля Ви кажете откъде да си купя куфар с колелца на най-добра цена? (30-50лв)

Здрасти Simple Smile Миналата година моя приятелка купи от Илиенци куфари /голям и среден по размер/ за около 50 лв. и двата, защото вървяха комплект.

# 333
  • София
Точно оттам си взех за33. Мерси Вени!  bouquet

# 334
Егати темата,направо лудница.
Ма и аз да си питам.
Някой знае ли къде и с какви документи се подава жалба срещу Български Пощи?
И Комисията за защита на потребителите може ли да направи нещо, писах им ама отговор нъцки.
Искам да се жалвам от Пощите, че са пълни с нагли, безогледни, крадливи лелки!
За един месец 3 пакета от чужбина от различни градове и държави, пуснати по различно време.
Работя по цял ден разбираш ли, за да правя подаръци на пощаджийките.Нещо съм изтрещяла този път, ще ги гоня до дупка, аман!

# 335
  • Sf
За един и същи пощенски клон ли става дума? За български пратки се пуска молба за проследяване на пратка с еди-кой си номер. За международни не съм сигурна. Като цяло можеш да отидеш при началника на пощенския клон и да изясните нещата. Ако не помогне - отиваш в управлението на Български пощи, намира се зад Министерството на земеделието и там вече се разправяш. Но ако заплашиш шефката на пощенския клон, че ще се оплачеш от тях в управлението, обикновено е достатъчно като въздействие и нещата се разрешават. Трябва само да имаш документи, доказващи, че пратката е изпратена.

# 336
ООО благодаря ти много!
Ще отида аз и още как!
Става дума за клона на Овча Купел.
Досега абсолютно всичко пристигаше, а този месец три се изгубиха и лелките ме гледат нагло и ми разправят, че продавачите не са ги пуснали.
Писах на продавачите, да ми сканират бележките като доказателство, те от своя страна пускат жалби до техните пощи.
Оттук нататък само препоръчано! Naughty

Имаш много красив и въздействащ аватар.

# 337
  • София
Здравейте.Трябва да си сменя личната карта.Новият ми  адрес ще е в община Изгрев- София. Къде се ходи за смяната на картата?

# 338
Здравейте.Трябва да си сменя личната карта.Новият ми  адрес ще е в община Изгрев- София. Къде се ходи за смяната на картата?
                        Общината и полицията. Каква е причината? Ако не ти се казва, обясни направо в общината, те ще ти кажат какви документи да носиш и изобщо целия ред.

# 339
Отиди преди изборите, ще стане много бързо и с обикновена поръчка, само и само да гласуваш.

# 340
  • София
Здравейте,
интересно ми е дали има дигитална телевизия в българия и кои е достав4ика?

ИТВ, Булсат, май и Мсат. До няколко години се преминава изцяло на такъв стандарт.
И Кейбълтел, но те доставят аналогова, която си плащаш - 25лв, а към нея можеш да ползваш и цифрова с допълнително заплащане - 5лв.

# 341
  • София
Здравейте.Трябва да си сменя личната карта.Новият ми  адрес ще е в община Изгрев- София. Къде се ходи за смяната на картата?
                        Общината и полицията. Каква е причината? Ако не ти се казва, обясни направо в общината, те ще ти кажат какви документи да носиш и изобщо целия ред.

Просто си купихме жилище в Дианабад и сменям адреса LaughingЗнам къде е община Изгрев, но полицията незнам къде е? Днес ще отида до  общината да видим какво ще ми кажата. Мислех, че се ходи само в полицията. Досега съм си сменяла документите  само там.

# 342
  • София
Отиди преди изборите, ще стане много бързо и с обикновена поръчка, само и само да гласуваш.
.
Това май няма как да стане,защото списъците вече са изнесени и ще трябва да си гласувам по адреса в личната карта

# 343
В Родопите така правят, вчера слушах интервю по Хоризонт. Емисари издирват хора, които никога не са имали документи, извозват ги до най-близката паспортна служба, плащат им таксата за лична карта и ги връщат обратно. А тия от паспортната по възможно най-бързия начин им издават лични карти, за да не възпрепятстват правото им да гласуват.
Даже отначало са се прецаквали емисарите, плащали са за бърза поръчка.

# 344
Имам въпрос.
Някой може ли да ми каже какво представлява и как протича финансова ревизия на магазин от данъчните за възстановяване на ДДС?
Не ме бийте, всичко ни е наред, само искам да съм подготвена какво да очаквам, за какво могат да се заядат, страшно ли е?
Винаги могат да ви изненадат внезапно!Щом всичко ви е наред-нямаш ядове WinkЗадьлжително ще ви гледат отчета на касовият апарат,който е сьобразен с работното време на магазина.Внимавайте и с даването на касови бележки на клиентите!

Общи условия

Активация на акаунт