?Въпроси всякакви?

• 1 869 184
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 360
От 20 до 150 лв е глобата, независимо как е "изчезнала".
В понеделник ще видя с каква сума ще се разделя.

# 361
Здравейте!И аз имам едник въпрос,който ме вълнува в момента.Регистрирана съм в бюрото по труда и ной от известно време.Намерих си нова работа и започвам в понеделник,но нямам свободно време да проверя какви документи са ми необходими за да се отпиша от тези две институций.Срока е 7 дни.Ще съм много благодарна ако някой може да ми отговори какви документи са необходими при отписване от ной и бюрото по труда.(трябва ли ми трудова книжка,защото ми я взеха от новото работно място).Благодаря Ви!

# 362
От новата ти работа ще ти дадат каквото е необходимо-мисля,че беше нещо като трудова характеристика,ама не съм сигурна и копието от договора естествено Peace

# 363
За НОИ трябва трудовата книжка. Там слагат печат и месеци, които се броят за трудов стаж, докато си била на борсата. Носи се също копие от новия трудов договор. Първо се минава през Бюрото по труда - до 7-ия ден, , а през НОИ мисля, че може и по-късно.
И какво е това НОЙ, да не би да казваш Йнститут?

# 364
моля за инфомация за длъжността технолог на дамски чанти-какви отговорности изадълвения има.

# 365
http://www.mlsp.government.bg/class/store/listclass.asp?idCategory=173
Можеби тук ще намериш информация
моля за инфомация за длъжността технолог на дамски чанти-какви отговорности изадълвения има.

# 366
Един глупав въпрос имам, за което се извинявам предварително.

Валиден ли е трудов договор, без да е представено свидетелство за съдимост, при положение, че се иска такова?

# 367

Валиден ли е трудов договор, без да е представено свидетелство за съдимост, при положение, че се иска такова?

Щом е подписан и от двете страни, значи е валиден.

# 368

Щом е подписан и от двете страни, значи е валиден.
Peace
Tочно така,свидетелството не играе роля-важни са подписите

# 369
Благодаря Ви. Hug

# 370
А искате ли въпросите да са в синьо, а отговорите в червено? Примерно. За по-лесно.

# 371
Питах по форумите и никой не знае кой е този шрифт.Някой знае ли кой е, защото адски много ми трябва. Предварително ви благодаря! Praynig

# 372
Кой шрифт? Този на картинката ли?
Всъщност, точно шрифтът ли ти трябва или начинът, по който е обработен? Прави се с Фотошоп.

# 373
http://www.mlsp.government.bg/class/store/listclass.asp?idCategory=173
Можеби тук ще намериш информация
моля за инфомация за длъжността технолог на дамски чанти-какви отговорности и задължения има.

Благодаря много,но не ми дава подробна информация!
Пак ще помоля ,ако някой може да ми предложи литература за изработка на дамски чанти
 ще бъда изключително благодарна!

# 374
Защо боядисват подфорум "На пазар" в тоя лайнян цвят, няма ли други по-недразнещи окото начини да се постигне това, което се цели? От сума ти време не смея да почета, влизам и като ме блъсне тоя фон - излизам.

Общи условия

Активация на акаунт