?Въпроси всякакви?

• 1 874 361
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 375
Защо боядисват подфорум "На пазар" в тоя лайнян цвят, няма ли други по-недразнещи окото начини да се постигне това, което се цели? От сума ти време не смея да почета, влизам и като ме блъсне тоя фон - излизам.

Заради "Ломбард" или нещо такова. Както преди време беше с рекламата на кафе. Тогава беше оцветено в кафяво.
И аз не влизам с особено желание. Направо 'бие' окото.

# 376
  • Перник
Защо боядисват подфорум "На пазар" в тоя лайнян цвят, няма ли други по-недразнещи окото начини да се постигне това, което се цели? От сума ти време не смея да почета, влизам и като ме блъсне тоя фон - излизам.

Заради "Ломбард" или нещо такова. Както преди време беше с рекламата на кафе. Тогава беше оцветено в кафяво.
И аз не влизам с особено желание. Направо 'бие' окото.

Мен ми дразни очите, може би ако беше по-светъл нюанс, щеше да е по-добре.

# 377
Който дава парата, той вапцва стената.  Laughing

# 378
Кой шрифт? Този на картинката ли?
Всъщност, точно шрифтът ли ти трябва или начинът, по който е обработен? Прави се с Фотошоп.

Самият шрифт ми трябва.

# 379
# 380

Благодаря много!  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 381
Въпрос към софиянци.Може ли да ми посочите хотел близо до Университета за архитектура,строителство и геодезия на разумни цени.Благодаря ви предварително

# 382
Какво е БНД ? Бивш  някой си?

# 383
Какво е БНД ? Бивш  някой си?
Баща на детето-използва се за бившия съпруг Joy

# 384
Ама , че съм недосетлива. Зачетох се в една тема, ясно ми стана че е някой бивш, хрумна ми "бившият ни дразнител'Simple SmileБлагодаря!

# 385
Ама , че съм недосетлива. Зачетох се в една тема, ясно ми стана че е някой бивш, хрумна ми "бившият ни дразнител'Simple SmileБлагодаря!
Joy-може и така .

# 386
Здрасти.
Сега имам други два въпроса. Единият е свързан със един филм. Значи изтеглих си филма "Титаник" от "Замунда", ето този, в две части е, ето го - http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=70375&hit=1. Към това специално издание има мейкинг за филма. Филма принципно е със субтитри, но мейкинга не е и се чудех дали мейкинга има субтитри? newsm78 Освен това като пуснах филма, нямаше никакъв звук (пуснах го на компютъра). Дали няма някакъв проблем със звука? Пуснах го и с BS player и с CyberLink PowerDVD и нищо - никакъв звук. Cry Cry Cry
Другият ми въпрос пак е свързан с шрифт. На стария ми компютър тази картинка ставаше за тапет за декстопа но за новия не, и реших да си поръчам да ми направят същия, за целта обаче ми трябва шрифта. Някой знае ли кой е този шрифт?
Предварително много ви благодаря за помощта.
  bouquet  bouquet  bouquet

# 387
...и реших да си поръчам да ми направят същия...
                        На кого поръча? Разликата ти не е в компютъра, а в монитора и неговите настройки.

# 388
  • Burgas
Малко тъп въпрос,но не се бях замисляла до днес и установих,че незнам-Когато пишете отговор във форума как преминавате на следващия ред вез да сте дописали предния докрай?Надявам се че ме разбрахте.

# 389

Общи условия

Активация на акаунт