?Въпроси всякакви?

• 1 869 238
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 795
Някой дали има представа, защо клипчета свалени от камера на диск, DVD - то не ги чете. newsm78.
На копютъра диска тръгва, с флашката също няма проблем, само на дисковете.Да кажа, че не е от самите дискове, такива са, каквито трябва.Когато ги пусна, излизат, че клипчетата са там, но не тръгват.

# 3 796
ДВД-то ти няма нужните кодеци. Конвертирай клипчетата в друг формат.

# 3 797
  • София
Някой дали има представа, защо клипчета свалени от камера на диск, DVD - то не ги чете. newsm78.
На копютъра диска тръгва, с флашката също няма проблем, само на дисковете.Да кажа, че не е от самите дискове, такива са, каквито трябва.Когато ги пусна, излизат, че клипчетата са там, но не тръгват.
Скоро мои близки имаха подобен проблем. Оказа се, че не финализират записа на диска и заради това ДВД плеърът не "подкарваше" клипчетата. Ако камерата прехвърля директно на дискове, посочи тази опция, която финализира. Ако прехвърляш клипчетата на компютъра и от него ги записваш на дискове - настрой си финализирането от програмата, с която записваш  Peace.

# 3 798
Може ли да се извади копие от решение за развод (постановено преди повече от 10 години) и от къде?

# 3 799
Анджи, оправи ли се с програмата за родителски контрол?

Не. Тогава пак я инсталирах и и направих настройки с разрешени сайтове, но тя пак блокира всичко, без страницата на НАП.
През седмицата не ми остана време.

Да де, но може ли някой да ми обясни като на лаик.
Какво може да се случи?

То и аз затова питам. Мъжът ми е на мнението на А н и.

# 3 800
Здравейте ,искам и аз да ви попитам откъде мога да си изтегля бебешко електронно дневниче,което да не е само за 30 дни ?

# 3 801
  • на село
Здравейте,моля ако някой знае складова програма за продажба на авточасти от автоморга да ми препоръча,защото сме начинаещи в този бизнес и нямаме представа коя да ползваме за улеснение.

# 3 802
Здравейте,моля ако някой знае складова програма за продажба на авточасти от автоморга да ми препоръча,защото сме начинаещи в този бизнес и нямаме представа коя да ползваме за улеснение.

Виж тук http://www.microinvest.net/warehouse.php
Не съм я ползвала и не мога да дам отзиви, но може да изтеглиш демо-версия и да я разучиш Simple Smile

# 3 803
Може ли да се извади копие от решение за развод (постановено преди повече от 10 години) и от къде?

Принципно копия от решенията се издават от Съда постановил съответното решение. Ако решението е обжалвано, след като обжалването приключи делото се връща отново на първоинстанционния съд и съответно решенията се получават оттам.
Ако делото е вече архивно, копия се получават от Архива на съответния Районен съд след подадена молба по номера на делото.
Проблема е че делата се пазят на Архив 5г. (доколкото имам спомен) след което се унищожават.
След 10г. копие от решение от дело за развод няма как да се получи. Единствено може да се получи Удостоверение за прекратен граждански брак.

Ако не се знае номера на делото, същото може да се извлече от системата по трите имена и ЕГН-то на една от страните по съответното дело.

# 3 804
Някъде тук, някой търсеше камуфлажен гащеризон Simple Smile
Оня ден видях във "Мадара" във Варна, до Метро, да се продават. Летни със старата щампа. 20-тина лева май бяха.

# 3 805
Как се казваше танцувалното предаване по Нова от миналата година?

# 3 806
Здравейте ,искам и аз да ви попитам откъде мога да си изтегля бебешко електронно дневниче,което да не е само за 30 дни ?

http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=110921&hit=1

# 3 807
⅞ ...and Happily Ever After  мерси много изтеглих го същото обаче и то не е ли само за 30 дена пробно

# 3 808
Пробвай с това:

serial : 3476544058

П.П. Сега пробвах - става. Като заредиш програмата отиди на Помощ, после на Регистрация и пейстни този код.

# 3 809
ВЕДНАГА ЩЕ ПРОБВАМ  Grinning

Общи условия

Активация на акаунт