?Въпроси всякакви?

• 1 869 229
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 780
Да питам ползващите интернет-банкиране. Говоря си с моя позната и тя ми каза, че е добре като се банкира да се ползва браузър, различен от основно употребявания. От съображения за сигурност.
Вие така ли правите?

Не, а защо?

# 3 781
И аз не правя така.

# 3 782
Да знаете къде във Варна ще откиват "Джъмбо"?

# 3 783
Да питам ползващите интернет-банкиране. Говоря си с моя позната и тя ми каза, че е добре като се банкира да се ползва браузър, различен от основно употребявания. От съображения за сигурност.
Вие така ли правите?

Майтапа настрана, ама колкото пъти вляза и все на твоите въпроси мога да отговоря - ползвам дори отделен комп. Точно от съображения за сигурност. Един стар, бааавен, но пък не се ползва за друго и сигурността е по-голяма.  Wink

# 3 784

От съображения за сигурност.

Майтапа настрана, ама колкото пъти вляза и все на твоите въпроси мога да отговоря

Бо, това е пръст на съдбата Wink

# 3 785
Вие така ли правите?

Майтапа настрана, ама колкото пъти вляза и все на твоите въпроси мога да отговоря - ползвам дори отделен комп. Точно от съображения за сигурност. Един стар, бааавен, но пък не се ползва за друго и сигурността е по-голяма.  Wink

Има резон като помисли човек.

(то в моята сметка с 240 лв майчинство.... Crazy кой знае какво няма да ми вземат, ама....)

# 3 786
Че и да е на отделен комп, нали пак е вързан към Интернет!? Не мога да разбера логиката. Ако някой влезе в моя комп , може да влезе и в компа само за банкиране. Или компа само за банкиране не стои постоянно пуснат, а само при нужда?!  newsm78

# 3 787

Да де, но може ли някой да ми обясни като на лаик.
Какво може да се случи?

# 3 788
Според мен някой да ти влезе в компа, да ти разшифрова паролите, да пренасочи пари от твоята сметка към друга сметка.  Laughing Шанса е супер минимален. А ако банкирането ми е на друг комп, не смятам че намалява вероятността.

# 3 789
Че и да е на отделен комп, нали пак е вързан към Интернет!? Не мога да разбера логиката. Ако някой влезе в моя комп , може да влезе и в компа само за банкиране. Или компа само за банкиране не стои постоянно пуснат, а само при нужда?!  newsm78
Освен това вероятността да бъде заразен със пренасящи информация вируси е по-малка.

# 3 790
Къде беше темата за спасяването на чилийските миньори?

# 3 791
# 3 792
  • някъде ... тук ...
Анджи, оправи ли се с програмата за родителски контрол?

# 3 793
# 3 794
Някой знае ли коя е песента от рекламата на Нокиа (C50 мисля, че беше)?

Общи условия

Активация на акаунт