?Въпроси всякакви?

• 1 868 480
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 4 695
Ок, ясно. Най-добре да си питат на място.

# 4 696
  • Пловдив
За Пловдив /Окръжна болница/ преди 10г. и преди 7г, като раждах, припознаването /записването/ на детето ставаше в самата болница след раждането, като бащата попълва декларация, че е баща на детето и толкова.
Вече издаване на акта за раждане става както на всички останали и се взема от общината след няколко дена...

Сега не знам как е...

# 4 697
Мерси и на теб, Бенджи.
Тя точно там ще ражда. Вече й казах, че е най-добре да питат предварително по телефона, да не се разкарва излишно мъжа й после.

# 4 698
Днес и утре има фелиноложка изложба в Национален музей "Земята и хората".
Чак за нова тема, не знам дали е. Затова пиша тук, един да информирам, пак е нещо. Аз винаги изпускам подобни събития и после ме е яд.  Simple Smile http://clubs.dir.bg/showthreaded.php?Board=cats&Number=19513 … ollapsed&sb=5

# 4 699
  • София
Еей, супер! Мерси много! Не съм ходила на изложба на котки от детството си, а обожавам маци. Crazy Там ще съм. Mr. Green

# 4 700
Радвам се, много.  Hug

# 4 701
А дали тази изложба е подходяща за посещение от два броя деца?

# 4 702
  • При хората, които обичам
Обикновено котките са си в кафезите, Мафани. Пък и повечето са свикнали с човешкото внимание. Надали ще има проблеми.
Моята не е ходила по изложби, не е обучавана и въпреки това стоически понася безкрайната върволица деца у нас.

# 4 703
Благодаря.

# 4 704
Не познавам София и ми е трудно да се ориентирам по тия карти, затова питам: къде се намира 2-ра градска поликлиника и как от централна гара или гара Подуяне може да се стигне до там?

# 4 705
  • Западен парк
Ако питаш за Втора градска болница - тя е на две спирки с трамвая от централна гара.

# 4 706
  • София
Някой бил ли е днес на котешката изложба?
Лудница ли е?

# 4 707
Като гледам така картата, качваш се от Централна гара на 213, 214 или 305 и слизаш на следващата спирка.
Пеша сигурно е към 10-15 минути.  Thinking Ако се омоташ нещо, питай някой. Все ще се намери кой да те упъти Simple Smile

# 4 708
  • София
Някой бил ли е днес на котешката изложба?
Лудница ли е?
Имаше доста хора, но не е лудница. Само на "главната алея" е по-пренаселено, но всичко разгледахме. Заслужава си ходенето  Peace

# 4 709
Някой разбира ли от PHP, че луднах с три грешки в кода....Много съм зле Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт