?Въпроси всякакви?

• 1 865 649
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 980
Знаете ли дали се провеждат уроци по танци някъде в Стрелбище? Каквито и да е танци?
Мисля че видях да тренират една вече в някакъв като салон народни танци, но не съм сигурна.

# 4 981
  • София
Знаете ли дали се провеждат уроци по танци някъде в Стрелбище? Каквито и да е танци?
Мисля че видях да тренират една вече в някакъв като салон народни танци, но не съм сигурна.
В читалище Светлина има балет и модерни танци /май/.

# 4 982
Въпрос за отпуските,  разбрах, че за старите увеличиха срока за ползване до 2011 (или 2012), но

за тази година - изгарят ли неползваните дни  платен отпуск? ако не се ползват до края на 2010 г.?

# 4 983
  • Пловдив
И аз да допълня въпросът за отпуските:

1. Освен това, ако имам още платен отпуск, но работодателят не ми разрешава да си го ползвам кво следва? Че в края на годината ще ми го плати ли?  newsm78
...т.е. не си го ползвам, защото той не ме пуска в отпуск...Законно ли е това?
2. И имам ли право на два допълнителни дни за децата?

Просто да си направя сметката колко дни ми се събират общо... Mr. Green

# 4 984

А за Младост?  Laughing

# 4 985
NikolForAll , благодаря за отговора. С ОС Уиндос 7 , но момчето си изпя паролата , та го отключих .
Още същя ден , но нямах възможност да пиша тук.

Благодаря  bouquet

# 4 986
  • Пловдив
Някой тук може ли да преведе нещо кратко на иврит?

Ако не е цитат от Библията  .... мога да  опитам    Peace

# 4 987
От къде мога да си изтегля документални филми за бездомните животни и пчелите, рових в замунда нищо не открих  newsm78

# 4 988
  • София
От къде мога да си изтегля документални филми за бездомните животни и пчелите, рових в замунда нищо не открих  newsm78
Разгледай в колибката http://kolibka.com/2.html.

# 4 989

А за Младост?  Laughing

Какви точно те интересуват?
Има латино, народни също. Последните просто за развлечение се провеждат в салона на 125-то СОУ в Младост1.

# 4 990
  • София
Вчера мернах май някакъв нов салон за латино, над автосервиза и паркети Лия на входа на Младост 1.

# 4 991
Обнових си профила във Фейсбук - тея, новите.Ама много гадни, бе  ooooh! Четох, че трябва да си деактивирам профила и след това да го активирам наново, за да се върне старият му вид.Пробвах два-три пъти, но не става. Други идеи?  newsm78

# 4 992

Има латино, народни също. Последните просто за развлечение се провеждат в салона на 125-то СОУ в Младост1.

Мафани, народни танци ме интересуват. Кои дни се провеждат? И може ли съвсем начинаещи да се включват? Такива дето и право хоро ги затруднява.  Laughing

# 4 993

Мафани, народни танци ме интересуват. Кои дни се провеждат? И може ли съвсем начинаещи да се включват? Такива дето и право хоро ги затруднява.  Laughing

Довечера ще ти пиша със сигурност като проверя.

# 4 994
  • София
Въпрос за отпуските,  разбрах, че за старите увеличиха срока за ползване до 2011 (или 2012), но

за тази година - изгарят ли неползваните дни  платен отпуск? ако не се ползват до края на 2010 г.?

Пускаш си една молба за отпуска с оставащите ти дни за 2010 г., която да ти отхвърлят с някаква обосновка и по този начин ще ти се прехвърлят за ползване и през 2011 г. без да ги загубиш   Peace /малко е фиктивна работата, но..../

Общи условия

Активация на акаунт