?Въпроси всякакви?

• 1 868 333
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 210
 Windows XP -  часовника в taskbara има ли начин да се промени формата в който се показва часа от 12 часов AM/PM мога ли да го направя на 24 часа?

# 211
  • някъде ... тук ...
ina.bg , в Control Panel - regional and language options - customize... - time избираш time format с главни H за 24 часа

# 212
Благодаря ЕлиТ. Промених го Simple Smile

# 213
И аз имам въпрос. Значи инсталирах си фаворит гемс, но цялата програмка ми е на "китайски", някой знае ли как да си  е направя на кирилица? Благодаря предварително  bouquet

Геймърът до мен каза, че още при инсталирането трябвало да се укаже "български език".  Laughing

# 214
И аз имам въпрос. Значи инсталирах си фаворит гемс, но цялата програмка ми е на "китайски", някой знае ли как да си  е направя на кирилица? Благодаря предварително  bouquet

Геймърът до мен каза, че още при инсталирането трябвало да се укаже "български език".  Laughing
Стана, много благодаря  bouquet
Просто от този китайски, не знаех как да намеря бг. език.
Картинката, която си сложила много ми помогна Laughing

# 215
Здравейте,

Интересува ме за какъв срок (минимален) мога да изкарм шофьорски курсове в София? newsm78 Ще стане ли за 3 седмици да речем, при плътна програма разбира се. Laughing Четох, че ти трябват 40 часа теория и 31 часа шофиране - по колко часа на ден се учат листовките? Thinking

# 216
Има ли някаква програма, с която да мога да премахна парола на pdf. файл или поне да мога да го копирам.
Става въпрос за един файл, който е защитен с парола. Не може да се преправя, копира и принтира.
Благодаря!

Има естествено. Но няма голям смисъл от тия програми защото ако компютъра ти е слаб или паролата на файла е дълга то разбиването на паролата на файла може да отнеме седмици, месеци или дори години за твоя компютър. Аз така веднъж бях пробвал с една парола която беше само три символа, но на компютъра ми му трябваха около три седмици за да я разбие. Представи си само колко комбинации са малки, големи букви, числа и специални символи.
С една дума исках да ти кажа че просто няма смисъл да се занимаваш освен ако си сигурна че паролата не е повече от три символа и тези символи са само букви или цифри да кажем. Ако искаш мога да ти я пратя да пробваш.

# 217
Борисе, благодаря но вече не ми е нужна.

# 218
Здравейте,

Интересува ме за какъв срок (минимален) мога да изкарм шофьорски курсове в София? newsm78 Ще стане ли за 3 седмици да речем, при плътна програма разбира се. Laughing Четох, че ти трябват 40 часа теория и 31 часа шофиране - по колко часа на ден се учат листовките? Thinking

Побуууут Whistling

# 219
Интересува ме за какъв срок (минимален) мога да изкарм шофьорски курсове в София?...
                        'Минималното времетраене на курса е 3 седмици (теория и практика)...'.... Избери си школа и ги попитай директно, но явно си може. Колкото до листовките, би трябвало половината ситуации да са ти ясни от обща култура, но за всеки времето за учене е индивидуално... Пък и нищо не ти пречи докато се чудиш къде да започнеш да попреглеждаш листовките.

# 220
Пиша от името на моя приятелка .

Регистрирана е като parabol ,но е забравила паролата си и ел.поща,която е дала...как да и помогнем да влезе отново във форума ?

# 221
Габи, опиши случая в мейл до  админ Mamma, но трябва да й кажеш май и всичките възможни мейли от които е направена регистрацията. Мейл адресът на Mamma е видим в подписа й - http://www.bg-mamma.com/index.php?action=profile;u=3

# 222
Пиша от името на моя приятелка .

Регистрирана е като parabol ,но е забравила паролата си и ел.поща,която е дала...как да и помогнем да влезе отново във форума ?

Регистрацията е направена с ел. поща в Yahoo.
Предполагам, че потребителката има само една поща в yahoo.com и това ще е достатъчно като информация.

# 223
Станишев ще учи ромите на секс.Мобилни екипи тръгват да ограмотяват из махалите

Въпросът ми е,знаете ли до къде стигна премиерът със сексуалното обучение на ромите,има ли успехи в това поприще и така нататък. Дали знаете нещо по въпроса?

# 224
Благодаря...сега ще И се обадя .  Hug  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт