?Въпроси всякакви?

• 1 868 623
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 255
  • София
От Централна гара - трамвай 19 отива до пл. Македония.
Виж картата и се ориентирай. (Увеличи си процентите на виждане отгоре, за да видиш изгледа нормален!)

А с автобус от Плиска - 74, но спира на Руски паметник и от там трябва да се придвижиш пеша.
Има и маршрутки, но не знам точно коя е. Погледни тук за маршрутките.

Май не съм много полезна, но поне е нещо.  Embarassed

# 256
Към списващите от Варна. Да ме упътите към добре зареден магазин с бебешки колички. Благодаря предварително.

# 257
                         Моли, от централна автогара до Плиска или до Македония? Аз не разбрах частта от Плиска за къде.

# 258
Защо системата ми за дом. кино взе да "изплюва" диска? Хем не "диск"-а, а всички дискове наред!

Да не би да не чете точно този формат? Ако е "марково", може да не чете ДивХ.

# 259
Към списващите от Варна. Да ме упътите към добре зареден магазин с бебешки колички. Благодаря предварително.
По бул.Владислав -между у-ще П.Р. Славейков и Сосиете Женерал Експресбанк,само че от другата страна на улицата.Надявам се да си ме разбрала Hug В Образцов дом по-рано също имаше за сега незнам.

# 260
Адриана, нищо не разбрах но ще си запиша. Знам само откъде влизам с колата във Варна, как стигам до църквата и оттам покрай парка до болницата Embarassed Този магазин име има ли си?

# 261
Адриана, нищо не разбрах но ще си запиша. Знам само откъде влизам с колата във Варна, как стигам до църквата и оттам покрай парка до болницата Embarassed Този магазин име има ли си?
Оф не му знам името, той не е някакъв голям, открояващ се,но има богат избор на колички.Сосиете Женерал е кръглата банка-намира се срещу нея.От къде влизате във Варна?

# 262
 Покрай х-л Аква минаваме и после покрай гарата май Embarassed

# 263
http://www.bgmaps.com/map.aspx?sid=3282263e60b650f11a0f12417fbb8 … &initsearch=0 ето виж картата след училището на около 300 метра е кръглата банка магазина е от другата страна.Но като пътувате с колата не може да не минете и покрай друг магазин.Аз в момента за този се сетих.

# 264
Много бебешки колички и различни модели има в магазин срещу Експрес банк/кръглата банка до Макдоналдс/,точно до магазин Лидер.

# 265
Много бебешки колички и различни модели има в магазин срещу Експрес банк/кръглата банка до Макдоналдс/,точно до магазин Лидер.
Точно за този и аз и обясних ,но тя не е от Варна и не познава града.Надявам се да се ориентира по картата.

# 266

Значи от Катедралата не продължавате към Общината, а завивате на ляво - това е бул. Вл. Варненчик. На четвъртото кръстовище нагоре ще видиш кръглата банка (или новата банка), т.е. централата на Експресбанк.

# 267
От Централна гара - трамвай 19 отива до пл. Македония.
Виж картат … 8;ай. (Увеличи си процентите на виждане отгоре, за да видиш изгледа нормален!)

А с автобус от Плиска - 74, но спира на Руски паметник и от там трябва да се придвижиш пеша.
Има и маршрутки, но не знам точно коя е. Погледни т … 0;те.

Май не съм много полезна, но поне е нещо.  Embarassed

Благодаря, инка 62

Моли, от централна автогара до Плиска или до Македония? Аз не разбрах частта от Плиска за къде.

От Плиска или от Централна гара до Македония.

Кой маршрут е по-кратък?

Последна редакция: пт, 10 апр 2009, 16:59 от Моли Уизли

# 268
...От Плиска или от Централна гара до Македония. Кой маршрут е по-кратък?
                         Централна гара - Македония. Можеш да ползваш много трамваи, но спирката е доста встрани от автогарата.

# 269
Въпрос към онези, които имат подръка тълковен речник или речник на чуждите думи:

Какво точно пише срещу думата "одалиска"?

Благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт