?Въпроси всякакви?

• 1 868 766
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 300
 Пак до списващите от Варна. Може ли да ме насочите към хотели, които са близо около Аг-то. Благодаря предварително.

# 301
  • София
Някой нещо да е чул за предстоящи проблеми (стачки) по границата с Гърция?

# 302
Аз пак с въпрос. С удължено време ли работят териториалните данъчни в момента? Че сестра ми докато се накани да си плати данъка, дойде 30-ти.

# 303
Как се стига от автогарата в София до Университета по архитектура,строителство и геодезия.

# 304
Аз пак с въпрос. С удължено време ли работят териториалните данъчни в момента? Че сестра ми докато се накани да си плати данъка, дойде 30-ти.
Да, но за подробности www.nap.bg

# 305
Благодаря, M&Dbouquet  но явно не им е удължено работното време, само дето са работили през събота и неделя.

# 306
  • София
Миналата година си платих данъка с 15-20 дни закъснение.
Нямаше особено впечатляваща лихва.

# 307
Пак до списващите от Варна. Може ли да ме насочите към хотели, които са близо около Аг-то. Благодаря предварително.

Kasidy, виж тук http://www.hotelgranivan.com/  сравнително близо е . Леко раждане ти желая ! Peace

# 308
  • някъде ... тук ...
Как се стига от автогарата в София до Университета по архитектура,строителство и геодезия.
с трамвай 12 от спирката срещу ЖП-гарата, ако не са му сменили маршрута.

# 309
Са. Нали копаят за метрото.

# 310
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Бях извън страната и нямах достъп...връщам се преди няколко дни и мои приятели от Англия ме питат-верно ли е че щели да гласуват закон за НЕзадължително изучаване на български език в училище...Прозвуча ми абсурдно и реших че не са разбрали нещо.Ама те настояват ,че баш това са чули...Моля дайте яснота по въпроса Hug

# 311
Бях извън страната и нямах достъп...връщам се преди няколко дни и мои приятели от Англия ме питат-верно ли е че щели да гласуват закон за НЕзадължително изучаване на български език в училище...Прозвуча ми абсурдно и реших че не са разбрали нещо.Ама те настояват ,че баш това са чули...Моля дайте яснота по въпроса Hug

Не, не е вярно. Просто се задават избори и обстановката се натяга излишно.

# 312
  • Край ''синьосиньото синьо море''
Аrgun,благодаря!!!Доста хора в чужбина въздъхват облекчено в този момент Grinning

# 313
Здравейте, колата ми е регистрирана в Пловдив, а наскоро си смених адресната регистрация. Въпросът ми е къде трябва (мога) да си платя данъка? Предварително благодаря.

# 314
И това ли е натягане на обстановката
Уважаеми Българи,

Искат да отменят Българския Език като задължителен, т.е. държавата ни няма да изисква от
гражданите си да знаят граматични и пунктуационни правила. Той пак ще се изучава, но няма
да се изисква. Няма държава, която да не изисква от гражданите си, които са минали
българско обучение, да не знаят книжовен език. Няма значение турци, роми, африканци,
араби. Щом са граждани те трябва да се съобразяват със законите и правилата на държавата,
в която имат гражданство...

Това е предложено от председателя на Комисията по образованието и науката господин Лютви
Местан. На 20 март е прието на първо четене без възражение. Защо не е казано по новините никой си няма и на представа.

Апелирам всички, които имат българско самосъзнание да подпишат петицията, защото иначе от
България скоро няма да остане и следа. Това е скандално и не бива да се остави така.

На по-долу посоченият електронен адрес можете да подкрепите българския език.

Ако одобрявате петицията можете да я препратите на ваши познати.
http://www.bgpetition.com/knijoven-balgarski/signed.html

Не, не е вярно. Просто се задават избори и обстановката се натяга излишно.

Общи условия

Активация на акаунт