?Въпроси всякакви?

• 1 876 777
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 690
Последната събота срещу неделя на Октомври

# 691
  • София
Чаааак на 31-ви ли, мислех, че е по-скоро  Tired

Благодаря все пак      bouquet

# 692
                             Какви са отличителните знаци на Е500?

E500 какво?
Мерцедес, Самсунг, Олимпус, консервант?
Може би това?
От Е500 до Е585 добавките са минерални соли и регулатори на киселинността

# 693
Така както виждам, че си съставила въпроса, е очевадно че не искаш да ти помагат.

# 694
  • Ямбол
Здравейте мами и татковци! Искам да ви попитам автобусите които извозват учениците от селата към близките градове под опеката на кого са? И когато трябва да пусна жалба към кого трябва да се обърна? Предварително благодаря!
Към съответното училище са.
Жалба и сигнал към регионалния инспекторат по образование в града, а въпроси - най-добре първо в училището.

# 695
  • Кьолн
Благодаря за отговора Лиляна!   bouquet

# 696
Маршрутка №19 съществува ли още?
И минава ли по бул. Арсеналски?

# 697
  • София
Маршрутка №19 съществува ли още?
И минава ли по бул. Арсеналски?

Не съм я ползвала, но погледни тук  Peace.

# 698
Вени*** благодаря ти Simple Smile, и аз намерих, някакво подобно инфо.
Но вече няколко човека, ми казват, че я чакат по 40-50 мин. и в края на краищата не я дочакват.
След една седмица, ще ми трябва транспорт до бул.Арсеналски.
Но при тези отзиви, се зачудих дали не е спряна тази линия.

# 699
  • София
Уау, 40-50 мин. са наистина много време! И да минава, човек явно не може да разчита, че е редовна  Crazy. Е, съжалявам, че не успях да съм ти от полза. Дано се включи някой друг.

# 700
Може ли някой да ми обясно подробно как се свалят субтитри на филми? Свалям от Замунда, с М - торент, но нещо не се справям със субтитрите.

# 701
Няма ли ги вътре в папката на филма?
Ако не, на всеки торент под заглавието и инфото на филма субтитри и обикновенно на този линк може да се кликне и да те препрати към източника на субтитрите.

Това е сайт със субтитри: http://DMCA-removal-from-Google/       ,но най-добре да кликнеш от торента, който искаш да свалиш, за да не стават обърквации.

# 702
Да, кликвам на субтитрите след филма. свалям ги някак, но в повечето случаи ми се отварят с Note Pad. Нещо някъде бъркам.

# 703
Да, кликвам на субтитрите след филма. свалям ги някак, но в повечето случаи ми се отварят с Note Pad. Нещо някъде бъркам.
Трябва да отвориш с десен бутон след като си пуснала филма, а не да отаряш самата папка със субтитри. От там отиваш на subtitles и зареждаш. Дано съм те разбрала правилно къде е проблема.  Peace

# 704
  • Перник
Здравейте, някой може ли да ми препоръча някоя елементарна програма за заприходяване на стока. Не ми трябва за счетоводство.

Общи условия

Активация на акаунт