?Въпроси всякакви?

• 1 875 750
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 1 620
Явно автоматично идват...все пак мерси, аз съм лаик и много не ги разбирам нещатаSimple Smile

Ето обърни внимание на тази част от цитата:

"Актуализацията е с класификация “Important”, което значи, че тя ще бъде инсталирана автоматично при потребителите с разрешена функция “автоматични ъпдейти”. Така е станало и при теб и при всички други - ъпдейта се е намъкнал без да пита Simple Smile

Между другото ако не ви дразни черния екран и постоянните напомняния че Уиндоуса ви е пиратски, можете да си карате така доста време. Няма други ограничения освен черния екран и надписа че Уиндоуса е нелегален. И при рестартиране системата започва да зарежда по-бавно но все пак зарежда.

Последна редакция: ср, 26 май 2010, 23:51 от Дон

# 1 621
Сигурен ли си? Четох по разни форуми, че има траял 30 дни.

# 1 622
  • Бургас
Искам и аз да попитам нещо. Отдавна ви чета и доста често попадам на съкращението ССФ. Какво означава това?

# 1 623
Искам и аз да попитам нещо. Отдавна ви чета и доста често попадам на съкращението ССФ. Какво означава това?
                           http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=74340.0

# 1 624
  • Пловдив
Хелта, и аз страдах от същото. Аз съм с уиндоус 7 ултимейт и 2-3 дни ми излизаше такова съобщение. Смени ми фона на десктопа с черен, мръсника Simple Smile Системния администратор намери програма и го оправи. Ще го питам коя е, обаче довечера, ако не се се справиш до тогава.

# 1 625
Ами то засега не ми е спешно, пратиха ми някакъв .rar - How to get Windows 7 genuine, ама още не съм го разчовъркала. Така че споко:) Има време.  bouquet

# 1 626

Здравейте Simple Smile Един "шивашки" въпрос,за мен нерешим.Отпуснах си един панталон,но стария ръб е толкова добре изразен,изпечен,че е невъзможно да го загладя-повярвайте положих много усилия,а той остава непроменен.Самият плат е леко лъскав и плътен.Някакви идеи?

# 1 627
  • София
Хелта, и аз страдах от същото. Аз съм с уиндоус 7 ултимейт и 2-3 дни ми излизаше такова съобщение. Смени ми фона на десктопа с черен, мръсника Simple Smile Системния администратор намери програма и го оправи. Ще го питам коя е, обаче довечера, ако не се се справиш до тогава.

С Windows ХР преди ми се беше появил този проблем и с тази програмка си го разреших http://www.softpedia.com/get/Tweak/Uninstallers/RemoveWGA.shtml .....дано помогне и при вас  Peace

# 1 628

Здравейте Simple Smile Един "шивашки" въпрос,за мен нерешим.Отпуснах си един панталон,но стария ръб е толкова добре изразен,изпечен,че е невъзможно да го загладя-повярвайте положих много усилия,а той остава непроменен.Самият плат е леко лъскав и плътен.Някакви идеи?
Поправяли са ми така дреха в ателие за химическо чистене, където и гладят. Peace

# 1 629
Имам следното питане.
Мъжът ми е паркирал колата си на паркинг и е излязъл от нея. Малко след това го удря минаваща кола. Всичко е документално уредено. Човекът, който го е ударил, има ГО в Лев Инс в застрахователната компания има заведена щета. Идвали са хора от Лев Инс да огледат колата ни. Миналата седмица звъняхме да питаме какво става с щетата, ще ни изплатят ли обезщетение, а оттам са казали на мъжа ми, че ни е отказано такова и че ще ни изпратят писмо с официалното становище за отказа. Такова писмо още не сме получили.
Бих искала да знам следните неща: могат ли изобщо да не ни изпратят такова писмо, всъщност, длъжни ли са да ни изпратят? Искаме да повдигнем обвинение, а ще трябва да се позовем на становището им във въпросното писмо, което още не сме получили. Как да изискаме писмото? Как и къде да пуснем жалба?
Благодаря!

# 1 630

Поправяли са ми така дреха в ателие за химическо чистене, където и гладят. Peace

Много ти благодаря Hug

# 1 631
  • София
zuki , лично аз бих сезирала комисията за защита на потребителите  Peace  Пиши кратко, точно и ясно какво се е случило и какво искате. Не разбирам много от застраховки, но със сигурност от там ще ги пришпорят с писмото  Peace

# 1 632
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога
На кого са моловете ?

# 1 633
  • Варна
На кого са моловете ?

На Касабови. Laughing

# 1 634
  • соросоиден либераст и умнокрасива евроатлантическа подлога

newsm78 Кои са тези Касабови ?  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт