?Въпроси всякакви?

• 1 875 252
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 520
Купих градински факли от Баумакс и никой не можа да ми обясни дали са пълни с нещо запалимо. Та, това са ми  въпросите - има ли нещо във факлите, за еднократна употреба ли са, пълнят ли се и с каво?

# 2 521

Аз имах детски влог горе долу правен през 1985 година тогава са внесени 3000 лв,които за него време са си били доста парички. Реших да ги изтегля през 1996 година,не се сещам сега колко пари бяха,но с тях си купих 19 инчов телевизор обикновен- Самсунг . Ако се сметне навремето с 3000 лв доста телевизори е можело да се купят  Mr. Green

През 1985-та с 3000 лв. можеше да си купиш 1/2 или 1/3 гарсониера. През 1996-та - телевизор.
През 2006-та, когато парите вече са минали през инфлация и деноминация - "Съжаляваме, но суми под 20 лв. не изплащаме!".  Mr. Green

# 2 522
Инфлацията си имаше своите предимства- по времето на големите нули баща ми отиде и изплати апартамента ни. По договор беше 15 000, все едно, че брои 15 лв.  Mr. Green

# 2 523
  • София
Здравейте, имам едно питане. Мъжът ми се води по лк на адрес в апартамента на свекъра, а живеем задено в моята къща, задължително ли е да му направим адресна регистрация на моят адрес?
Ние сме с различни адресни адресни регистрации - не само, че сме  с различни адреси, но адресите са в различни градове, а от 6 години сме женени и живеем на трети адрес. Не сме имали проблеми с това. Като тръгнем да сменяме книжките ще помислим и за това.

# 2 524
  • София
Здравейте:)Препоръчайте ми сервизен техник за климатик, че в тази жега не се издържа, а климатика  умря нещо:)
                             Изтече ви гаранцията?
Отдавна е изтекла, а май има нужда от фреон.

# 2 525
Я кажете, ако сменя името си тук във форума, могат ли отново да бъдат проследени публикациите ми от един лаик?

И когато ползвам чужд компютър и без да искам съм запаметила на него паролата си, но след това я сменя от моя компютър, пак от чуждия вече няма достъп, макар да не е излизано от сайта, или?
Дано сте мЪ разбрали... Embarassed

# 2 526
Я кажете, ако сменя името си тук във форума, могат ли отново да бъдат проследени публикациите ми от един лаик?
И когато ползвам чужд компютър и без да искам съм запаметила на него паролата си, но след това я сменя от моя компютър, пак от чуждия вече няма достъп, макар да не е излизано от сайта, или?
Дано сте мЪ разбрали... Embarassed
                          Може лесно да те намери по другия ти ник и пак да проследи публикациите ти, независимо че си с ново екранно име. Чуждия компютър... в момента, в който си смениш паролата той вече няма да може да се кънектва. Или поне след първия рестарт. Вярвам, че все някога гаси компа.

# 2 527
  • Пловдив
Зависи от лаика, колко е лаик.  Mr. Green

Така от чуждия няма да има достъп, но там ще излиза, че си влизала с дадено име в бг.мама...И по него лесно могат да се проследят публикациите...
На кой му трябва да влиза и да пише от чужд профил?!  newsm78 Повечето хора са доволни просто да изклюкарят нещичко, споделено във форума...За което е достатъчно да ти знаят името тук и могат да ти проследят публикациите назад във времето.  Wink

ПП: Кво ти пука?  Mr. Green

Предпочитам да влизам от чужд комп в бг.мама като гост, и пак да си следя темите, които ме интересуват...
Ама и не ми и дреме особено дали някой ме следи кво пиша...

Последна редакция: чт, 19 авг 2010, 15:36 от *Бенджи*

# 2 528
Купих градински факли от Баумакс и никой не можа да ми обясни дали са пълни с нещо запалимо. Та, това са ми  въпросите - има ли нещо във факлите, за еднократна употреба ли са, пълнят ли се и с каво?
Празни са.Отделно продават запалителна течност за факли.За много употреба са  Laughing

# 2 529
Празни са.Отделно продават запалителна течност за факли.За много употреба са  Laughing
Мерси много, само дано открия къде продават запалителна течност, че в кварталната железария и Практис - няма.

# 2 530
Здравейте, и аз имам едно въпросче което ме тормози вече 2 дена Rolling Eyes
Скоро разглеждах профила във фейсбука на една стара позната, като казвам стара значи от поне 10 години нямаме контакт. Само няколко часа по късно тя ми прати покана за приятел Shocked, нямаме общи познати във фейса за да и излизам като предложение, абе направо се чудя и мая, това случайност ли е, или има някаква опция с която ме е "разкрила"
Прегледах чичко Гугъл за такава опция, ама нищо не откривам Thinking
Възможно ли е да е просто чиста случайност, или аз си нямам предства от много неща във фейса....

# 2 531
Някой може ли да ми каже откъде мога да изтегля свободно играта "Хари Потър и стаята на тайните" ?

# 2 532
Мерси много, само дано открия къде продават запалителна течност, че в кварталната железария и Практис - няма.
Кауфланд

# 2 533
Здравейте, и аз имам едно въпросче което ме тормози вече 2 дена Rolling Eyes
Скоро разглеждах профила във фейсбука на една стара позната, като казвам стара значи от поне 10 години нямаме контакт. Само няколко часа по късно тя ми прати покана за приятел Shocked, нямаме общи познати във фейса за да и излизам като предложение, абе направо се чудя и мая, това случайност ли е, или има някаква опция с която ме е "разкрила"

Вариант 1 - да е открила профила ти по начина, по който ти си стигнала до нейния, вероятно през познати на познати.

Вариант 2 - тя има имейла ти, който си дала за контакт във ФБ

# 2 534

Вариант 1 - да е открила профила ти по начина, по който ти си стигнала до нейния, вероятно през познати на познати.

Вариант 2 - тя има имейла ти, който си дала за контакт във ФБ

Вариант 3-  има ти скайпа  Wink

Общи условия

Активация на акаунт