?Въпроси всякакви?

• 1 875 252
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 535
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
ТеТинка, аз отдавна подозирам Фейса в такава опция - периодично ми предлага за приятели хора, които наистина познавам. Мисля, че "вади" по подразбиране приятели на приятелите и профили, които си разглеждал и после ти ги предлага за приятели. Един вид улеснение в търсенето. 

# 2 536

Вариант 1 - да е открила профила ти по начина, по който ти си стигнала до нейния, вероятно през познати на познати.

Вариант 2 - тя има имейла ти, който си дала за контакт във ФБ

Вариант 3-  има ти скайпа  Wink

Сетих се и за Вариант 4 - за училище/университет сте посочили едно и също място, може и по месторабота да сте се засичали и да сте посочили еднакви фирми.

ФБ не е кой знае колко сложна платформа.

# 2 537
ТеТинка, аз отдавна подозирам Фейса в такава опция - периодично ми предлага за приятели хора, които наистина познавам. Мисля, че "вади" по подразбиране приятели на приятелите и профили, които си разглеждал и после ти ги предлага за приятели. Един вид улеснение в търсенето. 

Точно това е.  Laughing

# 2 538
Благодаря ви момичета, от вариантите отпадат 2 и 3
в гугъл намерих това, но колко е истина......пък и е на сръбски Rolling Eyes
http://spijun.co.nr/
и това, ама нищо не разбирам
http://www.facebook.com/#!/pages/Napokon-nachin-istiniti-da-widite-ko-wam-gleda-profil-slike-i-mng-toga/108015665883979?v=wall
все си мисля, че с някаква опция ме е разкрила Thinking

# 2 539
Фейса те е "предложил" за приятелка...така си мисля аз.

# 2 540
  • София
Някой може ли да ми каже откъде мога да изтегля свободно играта "Хари Потър и стаята на тайните" ?

това ли ти трябва http://thepiratebay.org/torrent/5408768/Harry_Potter__The_Chambe … 0_No-CD_Fixed_EXE

# 2 541
Като сме почнали с Фейса - как мога да кача мои снимки в чужд албум, на приятел?

# 2 542
Като сме почнали с Фейса - как мога да кача мои снимки в чужд албум, на приятел?
                             Не мисля, че можеш. Но ако го тагнеш ще излиза и в неговия албум. И все пак аз съм ужасно незапозната с фейса, може и да бъркам.

# 2 543

Това пък за какво ти е - сложи снимките на стената му/й, така ще влязат в албума му/й "Снимки на стената", но съществува и въпроса дали той/тя разрешава достъпа за разглеждане на този албум.

# 2 544
Защото например има тематичен албум и аз искам да предложа снимка - тъпо е да го тагна. Всеки път ли? Виж, за стената не се сетих  Embarassed Утре ще пробвам

# 2 545
Здравейте, може ли да ми кажете дали от Пикасата могат да се запаметяват снимките? Искам да направя албум някъде, който да е личен (може и публичен де), но не искам да дава опция да се сейват снимките на компютъра на този, който ги разглежда. Съмнява ме да има такъв (Пикасата не съм я ползвала още), но ще се радвам да споделите мнение! Hug

Евентуално Фейсбук - там снимките май нямат опция да се сейват, но предпочитам друга опция ако има, да не е ФБ. Tired

# 2 546
Нещо не разбрах, как така във Фейса няма опция да се запематяват снимките?
В смисъл десен бутон и save as, на мен ми се получава в Пикаса.

# 2 547
Ами останала съм с такова впечатление, ако греша ме поправете. Embarassed newsm78

# 2 548
А ти пробва ли с десен бутон и save as?

# 2 549
Видях сега в Пикасата на едни приятели, имат снимки там, и от ФБ също - може да се запаметяват снимките...  Rolling Eyes
Дали има друга програма, която да не позволява това.... Едва ли Confused

Общи условия

Активация на акаунт