?Въпроси всякакви?

• 1 875 062
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 745
Трябва ми прогнозата за времето за първата половина на септември. Някой да е срещал някъде?

# 2 746
Тези са ми фаворити за прогнозата за времето - http://www.gismeteo.ru/city/weekly/3421/

# 2 747
  • Не от София.
Някой пак не си е пил успокоителните.
....пък друг се вживява в неподходящи за него роли... Rolling Eyes

# 2 748
Мерси, argun.  Simple Smile

# 2 749
Някой може ли да ми каже кьде се намира ул.Св.Иван Рилски?Някьде района на Пирогов и Александровска болница гледам на картата ,но нищо не разбрах  Embarassed.

# 2 750
Някой може ли да ми каже кьде се намира ул.Св.Иван Рилски?Някьде района на Пирогов и Александровска болница гледам на картата ,но нищо не разбрах  Embarassed.
http://www.bgmaps.com/map.aspx?city=sofia&tip=1
Местиш картата с квадратчето горе вляво.

# 2 751
# 2 752
                              Аз виждам, че е успоредна на 'Прага' и завършва на 'Ботев'.

# 2 753
Намерихме я,но това ,което тьрсихме беше на егати забутаното място.Вьртяхме повече от час по преките.

# 2 754
Здравейте,
Имам нужда от идеи и съм сигурна, че ще задам въпроса си на правилното място.
Трябва да избера подаръци за момиченце на 5 г. и момче на 7г. и най- трудната част е фактът, че сладурите са в Австралия и не са българчета.
Ще се радвам да споделите какво бихте избрали вие ако изпаднете в подобна ситуация.

# 2 755
...и най- трудната част е фактът, че сладурите са в Австралия и не са българчета.
Ще се радвам да споделите какво бихте избрали вие ако изпаднете в подобна ситуация.
                           Родителите българи ли са? Скрабъл за развиване на езика?

# 2 756
Не, и нямат никакъв досег с България или българи. Тоест за тази държава ще чуят за първи път от мен. Много ми се иска подаръците по някакъв начин да са свързани с България, но все пак и да са интересни за децата.

# 2 757
Като стана въпрос за папки- как да си заключа папка със снимки, примерно, за да не може никой друг да ги
отваря без парола?

Кликаш с десен бутон и даваш Sharing and Security. Oтваря ти се прозорче, активно е Sharing и има място да чекнеш Make this folder private. Kaто го чекнеш и дадеш ОК ще ти се отвори прозорец за парола.

Много ти благодаря!   bouquet

# 2 758
Като стана въпрос за папки- как да си заключа папка със снимки, примерно, за да не може никой друг да ги
отваря без парола?

Кликаш с десен бутон и даваш Sharing and Security. Oтваря ти се прозорче, активно е Sharing и има място да чекнеш Make this folder private. Kaто го чекнеш и дадеш ОК ще ти се отвори прозорец за парола.

Много ти благодаря!   bouquet
Това за коя операционна система?  newsm78
Ако е за Windows XP  си иска парола за акаунта.  Peace

# 2 759
Ами да, поиска ми парола за акаунта, но моят не е паролиран,
а аз не пожелах сега да го правя, само заради папката.
Останах с впечатлението, че ако си паролирам акаунта, ще може вече и папката
да се заключва.

Дори и да не е така, все пак благодаря на Анджелина за отговора!  Peace

Общи условия

Активация на акаунт