?Въпроси всякакви?

• 1 875 026
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 2 790
Здравейте , искам да попитам ила ли такава тема за въпроси , в раздел Бременност и майчинство ?

# 2 791
  • София
Здравейте , искам да попитам ила ли такава тема за въпроси , в раздел Бременност и майчинство ?
Здравей! Има ето такава тема Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори. Дано ти свърши работа  Peace

# 2 792
Здравей! Има ето такава тема Бременност; Бременни - Бързи въпроси и отговори. Дано ти свърши работа  Peace

О много ти благодаря !

# 2 793
  • В голямото море...Живот
Опитай да стартираш Мозила под Safe mode и да изключиш адд-он Daemon Tools Toolbar

Най-добре е Daemon Tools Toolbar да го махне от Remove programs изобщо не и трябва.

Оправих се,благодаря  Hug

# 2 794
  • София
Моя въпрос е следния:
Второ ДВД купуваме и повечето дискове,
които записвам, не тръгват изобщо.
Или пише, че няма диск или върти 2 минути и нищо.
В ДВД-тата ли е проблема, защото на лаптопа, дисковете са си ОК  Thinking

# 2 795
Моя въпрос е следния:
В ДВД-тата ли е проблема, защото на лаптопа, дисковете са си ОК  Thinking

В ДВД-то естествено,щом на лаптопа са ок. Просто ДВД-то ти не разчита пиратските дискове. А ти какво точно,с коя програма и какъв формат записваш? Понякога можеш да го "излъжеш".

# 2 796
  • София
С Неро съм като програма, но в какъв формат ... не знам.

# 2 797
  • В голямото море...Живот
Жулс,не знам с какво ги записваш,но трябва да има опция за формата май и ДВДто ти да го чете този точно формат.
виж тези ръководства
http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=10
http://forums.softvisia.com/index.php?showtopic=7055
Избери си програмата и пробвай пак.

# 2 798
Аз да питам за скайп
Съобщенията все още ли се предават само,когато и двамата са онлайн?
Става ли да пусна на някой нещо и да си изключа скайпа,а той да го го прочете когато реши да се включи(без аз да съм на линия)?

# 2 799
Аз да питам за скайп
Съобщенията все още ли се предават само,когато и двамата са онлайн?
Става ли да пусна на някой нещо и да си изключа скайпа,а той да го го прочете когато реши да се включи(без аз да съм на линия)?
Да,трябва и двамата да сте на линия за да го получи. Въпреки че понякога се е случвало и 2-3 дена да го забавя. За съжаление това е едно от главните недостатъци на скайп-не поддържа офлайн съобщенията.

# 2 800
Здравеите!Като вляза във фейсбук не виждам  снимките на профила  на приятели.Какво трябва да направя?Благодаря.

# 2 801
  • Italia
Опита ли с друг браузър? Ако ползваш лисицата, отваряш Tools > Options > Content > Load Images Automatically и Exceptions срещу него. Виж там дали не си блокирала фейс-а. Освен това Load Images Automatically би трябвало да е чекнато. Ако имаш adblock или някаква подобна приставка към браузъра виж дали не си блокирала от там картинките във фейса

# 2 802
Моя въпрос е следния:
В ДВД-тата ли е проблема, защото на лаптопа, дисковете са си ОК  Thinking
Трябва да прочетеш в книжката на DVD плеъра какви формати поддържа. Когато купувахме нашия, изрично настоявах да чете форматите DivX, AVI, MP3, XviD и MP4, освен стандартния DVD формат. Консултантите в магазина ми казаха, че колкото по-нисък клас е плеърът, толкова повече пиратски дискове чете. От 3 години имаме Samsung и чете наистина всичко.  Peace
За запис използвам Nero и дискове DVD-R, марка Verbatim.  Peace

# 2 803
Пак аз с мойте тьпи вьпроси Embarassed.
След малко искаме да заведем детето до симеоновския лифт обаче не сме ходили от сто години и може да се обьркаме.Понеже сме доста далече от него в Обеля ще караме по околоврьстното .Дали има табели ,които да следваме като наближим Симеоново?

# 2 804
  • София
Съгласявам се с Pipi_Dalgoto_Chorapche за справка в книжката  Peace. Само ще добавя още нещо - когато се записват дискове за домашни ДВД плеъри, е необходимо и препоръчително да се финализира сесията. Обикновено програмите за запис са настроени така по подразбиране, но все пак може да се погледне в настройките да не би да има проблем. Също така divx файлове се записват по един начин, а ДВД - по друг.

Общи условия

Активация на акаунт