?Въпроси всякакви?

• 1 875 170
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 2 850
  • София
Току-що попаднах на това във фейсбук и останах потресена..Нима има такива хора?И ще продължава да има?Това просто е..Как може да има хора,способни на такова нещо,как..?! http://www.facebook.com/notes/ognyan-georgiev/tatko-boli-me/144100362296129
Моля ви, предупреждавайте, когато публикувате такива снимки! Има психически нестабилни хора!

# 2 851
Тя тази снимка е на всякъде във Фейсбук и може да попаднете на нея без предупреждение още щом го отворите.

# 2 852
Лиляна,ето това е текста на български:
Това е ИСТИНСКА ИСТОРИЯ И АКО Я ПОДМИНЕТЕ ТО ВИЕ НЯМАТЕ ДУША!!!

Моето име е Крис,

Аз съм на три,

Очите ми са подути...

...не мога да виждам.

Трябва да съм глупав,

Трябва да съм лош,

Какво друго може да е,

че татко да ми е толкова ядосан?

Иска ми се да съм по-добър,

Иска ми се да съм по-хубав,

Тогава може би мама...

...щеше да иска да ме гушне.

Не мога да направя грешка,

Не мога да говоря изобщо,

защото ако го направя ще ме заключат...

...за цял ден.

Когато съм буден,

Аз съм сам самичък,

Къщата е тъмна,

Мама и тати ги няма.

Когато мама се прибере,

Ще се опитам да бъда добър,

И може би ще се размина,

И ще ме удари само веднъж тази нощ.

Току що чух кола,

Татко се прибра

От бара на Чарли...

Чувам го как кълне,

Чувам и своето име,

Притискам се...

...към стената...

Опитвам се да се скрия,

От неговите зли очи,

Много ме е страх сега...

...започнах да плача...

Намира ме как плача,

Нарича ме с грозни думи,

Казва ми, че вината е моя,

За проблемите му на работа.

Той ме удря и рита,

И ми вика още повече,

Най-накрая се измъквам,

И побягвам към вратата.

Той вече я е заключил,

Плача и крещя от страх,

Той ме сграбчва и ме хвърля...

...към твърдата стена.

Падам на земята,

С почти строшени кости,

А татко продължава,

Да ми казва още по-лоши думи.

"СЪЖАЛЯВАМ!"... му крещя,

Но вече е толкова късно за това,

Лицето му е изкривено...

...не мога да опиша формата...

Страданието и болката,

Отново и отново,

О, Господи, имай милост!

О, накарай го да спре!

И той най-накрая спира,

И се запътва към вратата,

Докато аз лежа неподвижно,

Проснат на земята.

Моето име е Крис,

Аз съм на три,

Тази вечер моят татко...

...ме уби.
И ти можеш да помогнеш,

(душата ми страда)

Ако прочетеш това,

И не го подминеш.
Моля се за вашата прошка,

Но трябва да сте безсърдечни хора,

Ако историята ми...

...не ви трогна.
А ако историята ми ви е на сърце,

Направете нещо по въпроса!

Това, което ви моля е да я споделите!

АКО СТЕ ПРОТИВ НАСИЛИЕТО НАД ДЕЦА! Споделете това със заглавие "Татко... боли ме..."

В първия момент си помислих, че това е едно от онези верижни съобщения... и нямах намерение да го препращам, но сега осъзнавам че този проблем е реален и много сериозен.

Най-малко 5 деца дневно загиват по света от ръката на родител!!!

Това се случва навсякъде... независимо от финансовото състояние или вярата на хората... МОЛЯ... ПОМОГНЕТЕ!

# 2 853
 Cry това е ужасно

# 2 854
Здравейте, имам нужда от помощ Sad
Взех си компютър Acer Aspire 5734Z. Но има някаква ОС качена на него, която идея си нямам каква е
http://www.picvalley.net/u/2721/43784939520010037471283271239BB9 … Q9hpecf8l1bOV.JPG

http://www.picvalley.net/u/1883/13351000592346566931283271243mgW … hQNugFdBnJNBi.JPG

Като искам да инсталирам нещо и ме пита с каква програма да отворя файла, а то няма програми в самата ОС. Дори и драйверите не мога да кача
Не знам какво да правя вече Sad
Слагах диск с Уиндоус, но като отворя файла .ехе, пак ме пита, с коя програма да го отворя.
Надя, никакво ексе не трябва да натискаш. Трябва ти бутващт диск с вградени САТА драйвери. http://search.data.bg/ready/cdc971fad102ca552aaaabc46a4aebec/XP_ … H10_joroooooo.iso или http://presents.data.bg/p/files/Windows%20XP%20SP3%20Mass%20Storage записваш ги с Burn image опцията на неро, слагаш в ЦД-то на, рестартираш, бътваш и инсталираш.

# 2 855
  • Варна/Лондон
Току-що попаднах на това във фейсбук и останах потресена..Нима има такива хора?И ще продължава да има?Това просто е..Как може да има хора,способни на такова нещо,как..?! http://www.facebook.com/notes/ognyan-georgiev/tatko-boli-me/144100362296129
Моля ви, предупреждавайте, когато публикувате такива снимки! Има психически нестабилни хора!
А това детенце Крис ли е?

# 2 856
  • София
Хубав ли е пътя през прохода Шипка?

В неделя свекърите ми се прибират от морето със сина ни, а ние ще ме на Априлци по това време. И ще трябва да ги пресрещнем някъде по пътя за да си го вземем. Гледах картата и мисля, че вариантите са два - на Стара Загора - като минаваме през Шипка или на Пловдив - през Беклемето. Какво ще ме посъветвате?

# 2 857
Банката взима ли пари при теглене от банкомат, не за самата транзакция, а ако само искаш да видиш наличност по сметка?

# 2 858
Банката взима ли пари при теглене от банкомат, не за самата транзакция, а ако само искаш да видиш наличност по сметка?
Мисля, че зависи коя за коя банка става въпрос и от чий банкомат се проверява. Направи справка за конкретната в съответния сайт.

# 2 859
Благодарско, Дили.

# 2 860
  • Deutschland/HE

В неделя свекърите ми се прибират от морето със сина ни, а ние ще ме на Априлци по това време. И ще трябва да ги пресрещнем някъде по пътя за да си го вземем. Гледах картата и мисля, че вариантите са два - на Стара Загора - като минаваме през Шипка или на Пловдив - през Беклемето. Какво ще ме посъветвате?

през Шипка е по добре! През Беклеметоса такива завои  Shocked Минавах го преди 2години и още като си спомня ми става зле. Не знам дали е отворен през Търново - Прохода на Републиката и той излиза до Стара Загора ако е отворен е най-добре през него.

# 2 861
  • София
Благодаря, colibri. И аз имам такива спомени за Беклемето

# 2 862
  • Пловдив

през Шипка е по добре! През Беклеметоса такива завои  Shocked Минавах го преди 2години и още като си спомня ми става зле. Не знам дали е отворен през Търново - Прохода на Републиката и той излиза до Стара Загора ако е отворен е най-добре през него.
Шипка никак НЕ е по-добре. Точно тази седмица не съм минавала, но през повечето време това лято южната половина е затворена и се минава през Бузлуджа. Има някакъв график кога е отворена и затворена, сутрин до 10 беше миналата седмица, обаче ако не уцелите това време - хайде Бузлуджа здравей. Това са 10км отгоре и самия път по билото Бузлуджа- Шипка е доста изровен. От друга страна и Беклемето не е в идеално състояние - миналата събота го минавахме и на места -към билото особено има около 2км е поразрошен асфалта. Абе и двата прохода са еднакво непривлекателни Close Twisted Evil Често ми се налага да минавам Балкана и все ми е криво Simple Smile За прохода на републиката нямам мнение, поне от 3-4 г не съм минавала Simple Smile

# 2 863
Къде онлайн мога да проверя  дължим данък сгради? Както има за здравните осигуровки...с ЕГН newsm78

# 2 864
  • Italia
Къде онлайн мога да проверя  дължим данък сгради? Както има за здравните осигуровки...с ЕГН newsm78

Не всички общини предлагат онлайн проверка. За кой град става въпрос?

Общи условия

Активация на акаунт