?Въпроси всякакви?

• 1 869 339
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 675
Така..Сега премахнах картата.Телефона ми се пусна.Всичко си е нормално, само дето няма карта.  Mr. Green Това ме навежда на мисълта, че е блокирана картата. Да звънна ли на този номер, който Вени е дала от друг телефон или да изчакам утре да отида в магазина им?

# 3 676
  • Някъде в търсене ............
Зеънни от друг тел  на оператор , кажи че си блокирала картата, ще те питат за последните набирани номера и накого се води картата

# 3 677
Вече ти писах, но ако въведеш десет пъти грешен ПУК, тогава блокираш невъзвратимо картата и ще трябва да подменяш самия чип.
(заключен телефон се оправя в магазин)

# 3 678
Някой случайно тук да има Нокиа 5800 с Gps? Опитвам се да си го инсталирам и нещо ми цикли... Sad Помощ

# 3 679
Какъв джипиес му слагаш?

ето нещо за Гармин и Нокия. ( аз съм с Гармин, но на друг апарат, но за мен Гармин е най-доброто за тук)

# 3 680
Гармин слагам. Гледам инструкциите в един форум,но стигам до място,което не е описано. Трябва да си избера език, има опция да прегледам езиците, долу next, но самия бутон не е активен и до там.. Sad

# 3 681
Не ти дава да избираш език ли, или след като го избереш бутонът отново не е активен?

Пробвай и чрез линка, който ти дадох.

# 3 682
Здравейте.
При упорита кашлица и болка в гърдите на какъв лекар се ходи?
Мъжа ми настоява ,че  е патолог ,аз -пневмонолог.Греша ли?

# 3 683
  • София
Пулмолог.

# 3 684
За такова не съм и чувала  newsm78
Ще потърся в нета,мерси    bouquet

edit:   пулмолог и пневмонолог (πνευμονολόγος) е едно и също.  Peace

Последна редакция: пн, 11 окт 2010, 10:43 от susie

# 3 685
Има ли смисъл последните 1-2г. преди пенсиониране човек да се осигурява на по-висока сума? Гледах формулата и мисля, че не. Но математиката не ми е силна страна...

# 3 686
У наше село имаме само пулмолог, за второто не съм чувала.
Но да кажа и аз - често имам такива проблеми, минавам през вътрешни болести и рентген.

ПП- това беше отговор на Сузи.

# 3 687
Мисля че има смисъл, понеже в нашето предприятие на всички за една година преди пенсия им вдигат заплатите с 15лв.

# 3 688
В колко часът лягат децата в детската градина?

btw след малко отивам в Мтел, да видя какво ще стане с картата.

# 3 689
Не ти дава да избираш език ли, или след като го избереш бутонът отново не е активен?

Пробвай и чрез линка, който ти дадох.
Като го избера бутона не е активен... Иначе за кой линк става въпрос? Може да си забравила да го постнеш Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт