?Въпроси всякакви?

• 1 869 243
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 3 810
Има ли някой доброволец да ми направи едно елементарно, аматьорско лого? Simple Smile По негово усмотрение. Само с един надпис? Да пробвам все пак де Simple Smile

# 3 811

Е НЕ СТАВА  Cry ЦЯЛ ДЕН СЕ ОПИТВАМ И НЕСТАВА ,ЯВНО ПРОБЛЕМА Е НЯКЪДЕ В КОМПА НЕЗНАМ,ЯДОСВАМ СЕ ....
КАТО Я ИНСТАЛИРАМ ПРОГРАМАТА И НЕМОГА ПОСЛЕ ДА Я СТАРТИРАМ ПИШЕ :Diary.exe has stopped working  В ЕДИН ПРОЗОРЕЦ И НЕСТАВА

# 3 812
Вътре в самия торент има една папка Crack. Копирай файловете , които са вътре и ги пейстни в папката , в която си инсталирала играта.Предполагам, че е в C:/Program files/Baby Diary.

# 3 813
Вътре в самия торент има една папка Crack. Копирай файловете , които са вътре и ги пейстни в папката , в която си инсталирала играта.Предполагам, че е в C:/Program files/Baby Diary.

Благодаря ти много,вече съм   newsm44  ,добре че го обясни като за малоумни,че иначе щях още кой знае колко време да се пуля в тая програма и да се ядосвам   smile3525   Мерсииии  newsm10

# 3 814
⅞ ...and Happily Ever After  мерси много изтеглих го същото обаче и то не е ли само за 30 дена пробно
Не е за 30 дни . В торента има папка КРАК ,замести го.   thumbsup

опс,видях че са ти отговорили. Радвам се че стана.

# 3 815
ПОМОЩ!
Разкачих компютъра и при повторното му скачване, изгубих звука. Какво ли не опитах, но не ми светва какъв ми е проблема!

# 3 816
Какво го прави, докато е бил разкачен?

# 3 817
А, нищо. Монтирах един конвектор на стената. Като върнах бюрото на място, го вързах отново (понеже съм си лаик, си направих схема кое къде е, то не че много може да се сбърка), ама явно бъркам?

# 3 818
Ами виж дали слагаш тонколонките/слушалките в првилните буксички.

# 3 819
ми те са само две възможни (на буфера), смених им и местата, даже размествах последователно коя където можеше по сами я компютър, да не би да съм ги объркала и после ги връщах, но тц

# 3 820
Може ли да се извади копие от решение за развод (постановено преди повече от 10 години) и от къде?

Принципно копия от решенията се издават от Съда постановил съответното решение. Ако решението е обжалвано, след като обжалването приключи делото се връща отново на първоинстанционния съд и съответно решенията се получават оттам.
Ако делото е вече архивно, копия се получават от Архива на съответния Районен съд след подадена молба по номера на делото.
Проблема е че делата се пазят на Архив 5г. (доколкото имам спомен) след което се унищожават.
След 10г. копие от решение от дело за развод няма как да се получи. Единствено може да се получи Удостоверение за прекратен граждански брак.

Ако не се знае номера на делото, същото може да се извлече от системата по трите имена и ЕГН-то на една от страните по съответното дело.

...освен от бившата...  Laughing

# 3 821
ми те са само две възможни (на буфера), смених им и местата, даже размествах последователно коя където можеше по сами я компютър, да не би да съм ги объркала и после ги връщах, но тц

Включила си буфера в тока, нали?  Laughing
А как разбра , че нямаш звук? Това също е важно.

# 3 822
Пробвах и контакта, като размених местата. Трябва да е включен, но сега се сещам, че светеше в синьо, а в момента не светиии...Но защо пък?
Звук разбрах че нямам, след като го включих и влезнах в Vbox-a, после пробвах още от свалените на компютъра, диск не съм пускала. Сега пробвах и скайпа- естествено нищо.

# 3 823
Пробвай със слушалки , ако имаш . Ако с тях имаш звук , значи е от буфера.

# 3 824
  • София
Сигурно имаш и копченце на самия буфер за включване  Peace! Огледай, че аз така носих на сестра ми компютъра за ремонт, а се оказа, че не са си включили копчето на буфера при едно такова разчистване  Joy  Hug!

Общи условия

Активация на акаунт