?Въпроси всякакви?

• 1 868 859
  • 5 381
  •   2
Отговори
# 3 975
  • София
Джеронимо,не е тази.
Припева на онази беше:Саша си има баща,куче и още нещо имаше съседското дете.
Значи е това:
http://www.vbox7.com/play:96e5581f
Много е тъжна, разревах се!

# 3 976
 newsm78
Търсих нещо в гугъл и естествено един от първите резултати беше препратка към архива на форума на бг мама .Та в тази връзка :
Къде изчезна  съфорумката Лиска ?

# 3 977
Преди време пожела да замразим акаунта ̀и.

# 3 978
Жалко ! Винаги ми е звучала като форумския доктор Хаус.

# 3 979
  • Варна/Лондон
Жалко ! Винаги ми е звучала като форумския доктор Хаус.
Има достойни заместители- диагностици на форума... Wink

# 3 980
И аз се нанизах, то си пише, ама.

# 3 981
  • Варна
Знае ли някой от къде идва изразът "в джаза", дали е от песента на Слави, или има друга история? Приемам всякакви предположения...просто имам спор с познат и не е лошо да намеря смислен отговор.  Wink  

Не знам откъде произлиза изразът, но със сигурност го има доста преди Слави да пропее. Peace

Последна редакция: сб, 23 окт 2010, 10:53 от Хексе

# 3 982
  • София
Вълчо, видя ли колоните на паметника, последната е за родените 1989 година... Cry

# 3 983
Да, наборчета на Малкото вълче.

# 3 984
  • Варна
Вълчо, видя ли колоните на паметника, последната е за родените 1989 година... Cry
А не е ли за падналите в боя през 1989? Афганистан...

# 3 985
Severa,направих рестарт ,но не се оправи.
NikolForall,и Vbox няма звук,а от къде се прави преинсталиране на флаша и как по-точно Tired,разбира се ако ти се обяснява на някой ,който  не е вещ в тези неща като мен?

# 3 986
молбата ми е към владеещите английски-може ли да проверите/поправите долният текст, ако има грешки или е стилово неиздържан..

Samara Flag Monument is one of the bigest monuments in Bulgaria.
It was build to celebrate 100 years of Russo-Turkish War, in honor of the fallen in the battles at Stara Zagora.The sculptures are Krum Damyanov and Bozidar Kozarev and architects Bogomil Davidkov and Blagovest Valkov.Concrete structure is just 50 meters high and looks like a raised flag.Next to the flag are palced six Bulgarian and one Russian militia officer, they symbolize the six Bulgarian battalions that participated in the fighting under Russian leadership.On the back of the monument there is a Red Cross, which receives a medal and flag itself.

# 3 987
  • Перник
Според скромните ми знания трябва да е It was built...

# 3 988
Имам снимки на телефона, но са в самият телефон, а не на карта памет. И сега трябва да ги пратя, а не мога да ги кача на компютъра. Мога ли по някакъв начин да ги кача през някой сайт?Опитах с докс, но не става. Телефона ми е Нокия Е51, но не искам да тегля Пц Суит, защото компютъра не е мой.Някакъв начин или да го тегля?

# 3 989
  • В голямото море...Живот
Блутуут  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт