?Въпроси всякакви?

• 1 868 984
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 020
Карамел ЛАКТА има в БИЛЛА- бледожълто найлоново пликче (на рафта при бонбоните  Laughing ) И аз често купувам на малкия. Не са точно същите (а може и спомените за лъжат...), но като няма риба и ракът е риба  Wink

# 4 021
  • Пловдив
п.с. Стана малко като обзор на печата,ама не мога да подмина и поредният удар по майките - удължават на 1,5 год. /със 6 месеца/ назад срока за изчисляване на майчинството!
За мен това не е удар, а нормално. Даже да взимат 3г назад е ОК. От кога тръгва, от НГ ли? Да си сметна колко майчинство ще взимам.

# 4 022
Трябва ми програма (безплатна) за извличане на вградени субтитри (от филм). Ако може такава, при която се екстрактват и с тайминг Mr. Green Embarassed, че е самоубийство да се правят "на ръка"  bouquet

пробвай  c Avi sub detector

Благодаря.

# 4 023
Магазини "европа" и "сва" едни и същи ли са?

# 4 024
  • В голямото море...Живот
Нямам Неро, не намирам безплатно.
Имам 3 релийза - ни един не става.
Мисля, че е от СДто, стоят 3 години вече  newsm78

А как го записваш? Като отвориш папката със сваления уин, цъкни 2 пъти направо в/у исо файла и трябва да ти го отвори с ашампото директно. Нали така го правиш?
Някои стават така: 2 пъти в/у исо файла, то почва да си го прави на image , дай му да го прави на десктопа примерно, след като го направи , завлачи image направо в ашампото и дай burn. Изтегли си някое Неро от замунда, те си имат или кейгени с тях или текстов файл със сериен номер.

П.П. С Ф8 в биоса ли влезе??

Да, 2 клика и той директно се отваря с една от двете/която съм избрала по дефолт/.
С Ф8 /или който да е от другите/ влезнах не директно в БИОСа, а в менюто за настройки - от там избрах БИОС и т.н.
Излиза ми тази грешка:

I/O error
Device:[1:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GT 10N 1.02(E:)(ATA)
ScsiStatus:0x02
Interpretation: Check Condition
CDB:2A 00 FF FF FF 6A 00 00 20 00
Interpretation:Write(10) - Sectors:-150- -119
Sense Area:70 00 04 00 00 00 00 0E 00 00 00 00 09 00 00 00 00 00
Inerpretation: Track Following Error

Или:

Дискът не е съвместим с вашето ДВД

# 4 025
Магазини "европа" и "сва" едни и същи ли са?

Не.

# 4 026
Ето какво било.  И у нас нашествие от калинки - десетина и повече има постоянно около прозореца. Постоянно влизат вътре, много неприятно.
Ще разровя пресата.

И у нас идват. Жълти, с черни точки.

# 4 027
Нямам Неро, не намирам безплатно.
Имам 3 релийза - ни един не става.
Мисля, че е от СДто, стоят 3 години вече  newsm78

А как го записваш? Като отвориш папката със сваления уин, цъкни 2 пъти направо в/у исо файла и трябва да ти го отвори с ашампото директно. Нали така го правиш?
Някои стават така: 2 пъти в/у исо файла, то почва да си го прави на image , дай му да го прави на десктопа примерно, след като го направи , завлачи image направо в ашампото и дай burn. Изтегли си някое Неро от замунда, те си имат или кейгени с тях или текстов файл със сериен номер.

П.П. С Ф8 в биоса ли влезе??

Да, 2 клика и той директно се отваря с една от двете/която съм избрала по дефолт/.
С Ф8 /или който да е от другите/ влезнах не директно в БИОСа, а в менюто за настройки - от там избрах БИОС и т.н.
Излиза ми тази грешка:

I/O error
Device:[1:0:0] HL-DT-ST DVDRAM GT 10N 1.02(E:)(ATA)
ScsiStatus:0x02
Interpretation: Check Condition
CDB:2A 00 FF FF FF 6A 00 00 20 00
Interpretation:Write(10) - Sectors:-150- -119
Sense Area:70 00 04 00 00 00 00 0E 00 00 00 00 09 00 00 00 00 00
Inerpretation: Track Following Error

Или:

Дискът не е съвместим с вашето ДВД

Прилича на прецакани дискове или прецакана записвачка  newsm78
Пробвай с някакъв нов диск или пробвай да запишеш нещо друго на някой от тези дискове ако имаш повечко.

# 4 028
Записах си музика на един - стана без проблем и даже свири  Mr. Green
Не е от дисковете значи  newsm78
Лаптопа е нов, не 3 месеца.

# 4 029
Някой да знае как се казва екшън комедията с Брус Уилис и онзи пич от "Транспортьорът", в която двамата играят одъртели супермени? Веднъж засякох някакво предаване за кино по НВО, но не можах да разбера как се казва.

# 4 030
# 4 031
  • Italia
Някой да знае как се казва екшън комедията с Брус Уилис и онзи пич от "Транспортьорът", в която двамата играят одъртели супермени? Веднъж засякох някакво предаване за кино по НВО, но не можах да разбера как се казва.
Аз залагам на този „БСП: Бесни Страшни Пенсии“ (Red)

# 4 032
Не печелиш.  Mr. Green
Ама го намерих накрая, по-точно мъжо го намери. Този е:
http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=17611

# 4 033
Аз к'во печеля?  Laughing

# 4 034
Аз залагам на този „БСП: Бесни Страшни Пенсии“ (Red)

Този снощи го гледах  Peace

Не печелиш.  Mr. Green
Ама го намерих накрая, по-точно мъжо го намери. Този е:
http://kino.gbg.bg/index.php?p=archive&filmid=17611

Не е нещо особено - очаквах повече.

Общи условия

Активация на акаунт