?Въпроси всякакви?

• 1 869 087
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 050
Защо всичко от сайта блиц.бг се определя като спам от системата на форума? Защо точно този сайт, някой знае ли?

# 4 051
Севера,

В момента не съм в София, но в средата на седмицата още имаше калинки  - по балкона и се бутаха да влязат в стаите. Явно ще зимуваме заедно, ако не умрем междувременно от студ поради липсата на парно, при нас още не било дошло.

# 4 052
  • София
Ясно. Еми, ще се почувстваме близо до природата тази зима явно. Laughing

Парното при нас го пуснаха оня ден, може би и при вас има вече или поне ще пуснат тия дни (предполагам, че сте на ТЕЦ-Изток).

# 4 053
Защо всичко от сайта блиц.бг се определя като спам от системата на форума? Защо точно този сайт, някой знае ли?

не е само блиц, Иванстаменов също Mr. Green
Когато някой линк обитава доста дълго и често, самата система го прави "спам" - в повечето случаи става автоматично.

# 4 054
някой знае ли защо кога как този знак        _____,,_____   се използва при повтаряне на думи
просто ми хрумна днес, пишейки,че в крайна сметка това го няма в книжовния писмен език,но е масово използвано нещо за спестяване на същото което сме написали  Crazy

# 4 055
  • In The Middle Of Nowhere
Аз го знам така =/= и не знам за произхода му, само че се използва за улесниение при писане, когато се изреждат думи или изрази, които се повтарят. В официални текстове може да не е разрешено, но когато се пише и бърза определено улеснява.

# 4 056
Има ли такава професия, дето се обикаля из различни държави, посещават се интересни места ? Сещам се само за екскурзовод..
персонал на пасажерски кораб. хем те возят, хем ти плащат  Grinning

# 4 057
Аз го знам така =/= и не знам за произхода му, само че се използва за улесниение при писане, когато се изреждат думи или изрази, които се повтарят. В официални текстове може да не е разрешено, но когато се пише и бърза определено улеснява.

Може би идва от стенографията. Учила съм в гимназията едно време, но нищо не помня Confused

Има ли такава професия, дето се обикаля из различни държави, посещават се интересни места ? Сещам се само за екскурзовод..
персонал на пасажерски кораб. хем те возят, хем ти плащат  Grinning

Мениджър на бг компания с клонове в чужбина Mr. Green

# 4 058
Хах, то много такива професии имало ..  Laughing Мислех си също и за стюардеса, защото и тя пътува ама не обикаля.. Или бъркам ?

# 4 059
Хах, то много такива професии имало ..  Laughing Мислех си също и за стюардеса, защото и тя пътува ама не обикаля.. Или бъркам ?

Обикаля, обикаля... На международните дълги полети имат престой по някой-друг ден тук-там Mr. Green

# 4 060
Севера,
преди няколко дни беше питала за калинките, днес има материал за тях - http://www.24chasa.bg/Article.asp?ArticleId=651983

Никога пренасянето на растение или животно там, където хиляди години го е нямало, не е минавало без сътресения, И никога не е оправдавало очакванията, когато е било волно. Обаче опитите продължават.
Всичко ни е китайско, защо не и калинките. Размножават се като китайци. Ловя ги в прахосмукачката, с един тесен гол накрайник. Дали ларвите им хапят? Алергичен съм к7ъм комари, цяло лятоо се опазих, а сега краката ми имат червени петна и сърбии, ужас. Лягам с вълнени чорапи, за да се чеша с тях в съня си. Алергозана ме държи до 2-3 часа през нощта.
Друга година идваха божи кравички. Дали китайците са спеечлили битката за цепнатините за зимуване?

# 4 061
  • София
Дали са затворили Замунда отново? Или проблема е при мен? Моля кажете вие успявате и да влезете.

# 4 062
Дали са затворили Замунда отново? Или проблема е при мен? Моля кажете вие успявате и да влезете.
И аз не я отварям. И двата ми браузъра изпаднаха в гърч... Sad  Дано е временно.

# 4 063
Някой знае ли как се казва изпълнителката и песента на фоновата песен към този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=fMRNS3UCNy4

# 4 064
  • Italia
Някой знае ли как се казва изпълнителката и песента на фоновата песен към този клип:
http://www.youtube.com/watch?v=fMRNS3UCNy4

В коментарите пише: Helene Segara - elle tu l`aimes

Общи условия

Активация на акаунт