?Въпроси всякакви?

• 1 868 581
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 455
  • Варна
Питай в темата на живеещите във Франция майки.

# 4 456
Скоро се преместих в кв. Витоша/ София/. Откъде мога да проверя кое ми е РПУ-то?! Май е 7-мо newsm78

Последна редакция: вт, 09 ное 2010, 17:08 от loca

# 4 457

ooooh! може ли линк Blush

# 4 458
  • Italia

ooooh! може ли линк Blush

Moжe

# 4 459
Много благодаря!   bouquet

# 4 460
Какво е обезщетението, плащано в бюрото по труда и колко време се взема ако си напуснал работа по собствено желание?
И вярно ли е, че от юни или юли са приели нов закон, според който даже и при доброволно напускане вземаш 60% от осигурителната си заплата в продължение на 9 месеца?

# 4 461
При напускане по взаимно съгласие е 4 месеца. За размера - не знам.

# 4 462
  • На брега на реката
Това се обсъждаше в тази тема: http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=532512.525;topicseen Разгледай назад, коментирано е. Зависи по кой член напускаш, иначе е 6лв на работен ден, 4 месеца  Rolling Eyes

# 4 463
Не намерих подходяща тема, в която да си задам въпроса, затова го пускам тук.
Питането ми е: Детските микроскопи вършат ли някаква работа, т.е. увеличението като все едно с лупа гледаме или е по-силно и е почти като професионалните микроскопи? Харесах един с емблемата на Нешънъл географик.
 Моля, мамите, които са купували такъв или въобще детски микроскоп да кажат струва ли си или не. Искам да купя на щерката микроскоп, но ако увеличението не е кой знае какво ще мисля друг подарък

P.S.Щях да сложа и снимки, но нещо не ми се получава.

# 4 464
Дай линк къде го виждаш, би трябвало да пише колко пъти увеличава. Ако не се виждат поне клетките на лучена ципа, не си струва.

Скоро се преместих в кв. Витоша/ София/. Откъде мога да проверя кое ми е РПУ-то?! Май е 7-мо newsm78

6-то http://www.koli.bg/bg/autoextras_15.html

Последна редакция: ср, 10 ное 2010, 08:55 от Вълкът с дълъг ник

# 4 465
http://www.toytownbg.com/index.php?toy=10.4.4182

Това е линка. То пише какво е увеличението, но като сравнявах с професионалните ...и те нямат такова увеличение х1200...Затова исках тези ,които имат такъв или подобен /естествено всякакви мнения приемам/, да кажат как се вижда.

# 4 466
  • Някъде в търсене ............
Ще идва ли Майли Сайърс в България? Подлудиха ме децата ooooh!

# 4 467
В какъв срок трябва да се подмени международен паспорт, за да не се плаща глоба?
И може ли когато е готов, да се вземе от упълномощено (нотариално, ако трябва) лице?

# 4 468
Ако българин работи в Германия, каква част от данъците ще му възстановят след това?

# 4 469
  • Italia
Ако българин работи в Германия, каква част от данъците ще му възстановят след това?

Ако имаш предвид ДОД, платени в Германия след 2007 - никакви.

Общи условия

Активация на акаунт