?Въпроси всякакви?

• 1 868 447
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 665
На бележка на входа на паспортна служба във Варна пишело, че български граждани могат да пътуват с личните си карти в страните от ЕС И в Сърбия, Словения и Македония. Имате ли представа дали информацията е достоверна?

# 4 666
Ми викайте му тогава Флаш.
Адоуб е и фотошоп, и Акробат и какво ли още не.
В случая се подразбира повече от добре за кое иде реч.
Но си права!
Ей, да не правите повече така! bash

# 4 667
  • София
На бележка на входа на паспортна служба във Варна пишело, че български граждани могат да пътуват с личните си карти в страните от ЕС И в Сърбия, Словения и Македония. Имате ли представа дали информацията е достоверна?
Мога да ти отговоря за Сърбия и Македония, защото мъжът ми ходи до там съвсем скоро. Така е, спокойно се пътува само с лична карта! Единствено онзи ден в Македония са попълвали някакъв документ на влизане в страната, който е трябвало да пазят и представят при излизане, но всичко това обясняват и дават на границата  Peace.
Предполагам и за Словения положението е същото.

# 4 668
Много ти благодаря!
Моля някой да ми пише и за Словения  Praynig

# 4 669
Как мога да си махна абонамента от определена тема, така че като цъкна на "Нови отговори на мои публикации" да не се вижда темата в списъка?

Най-долу под темата има един бутон "Извести". Натисни го пак и ще спрат известията за нови отговори.

# 4 670
Как мога да си махна абонамента от определена тема, така че като цъкна на "Нови отговори на мои публикации" да не се вижда темата в списъка?

Най-долу под темата има един бутон "Извести". Натисни го пак и ще спрат известията за нови отговори.

Да, ама като го натиснах то ме пита  дали искам да включа известяването, а не да го изключа. Въпреки това ще видя сега дали ще ме известява, благодаря!

# 4 671
Не става. Аз пробвах - темите, в които съм писала, пак ми  излизат в обновени.  Crazy

# 4 672
Сега като цъкна пак на "извести" ме пита дали искам да ИЗКЛЮЧА известяването, да видим...

# 4 673
Сега като цъкна пак на "извести" ме пита дали искам да ИЗКЛЮЧА известяването, да видим...

Да, да, това имах предвид. Като го натиснеш пак го изключваш. При мен работи, не ми излизат в имейла нови известия.

# 4 674

Да, да, това имах предвид. Като го натиснеш пак го изключваш. При мен работи, не ми излизат в имейла нови известия.

При мен не работи. Имам за цел да спре да ме известява в "Нови отговори на моите публикации", а не в имейла. Тъпо е. Ако искам да следя тема и без да съм писала в нея си слагам отметка горе на лентата с окончанието new.new и като цъкна ме праща директно докъдето съм чела, а не както е в "Нови отговори на моите публикации" да се връщам назад и да се чудя до къде четох.

# 4 675
Аха, аз не го ползвам това "нови отговори на мои публикации", та не знам. Ползвам gmail и съм си инсталирала google talk , така като има ново мнение долу вляво на екрана ми излиза съобщение в коя тема и кой е публикувал ново мнение. Като натисна в/у линка ме праща точно на мнението, което съм прочела последно. Много е удобно така.

# 4 676
Иконките в старт-менюто, на декстопа и в лентата на задачите се трансформираха в линк-файлове  Rolling Eyes. Когато се опитам да отворя интернет-екплоъра, излиза "отвори или запази".
Сканирах с антивирусната, която не откри вируси. Ами сега?

# 4 677
Аха, аз не го ползвам това "нови отговори на мои публикации", та не знам. Ползвам gmail и съм си инсталирала google talk , така като има ново мнение долу вляво на екрана ми излиза съобщение в коя тема и кой е публикувал ново мнение. Като натисна в/у линка ме праща точно на мнението, което съм прочела последно. Много е удобно така.

Ти ли си задаваш за кои теми искаш да те уведомява или можеш само в тези, които си писала?

# 4 678
Имам въпрос. Ще го илюстрирам с произволен пример:
Иван Йорданов Стоянов отива в Йерусалим и става хаджия. Къде следва да се постави "хаджи"? Пред името или пред фамилията?
При децата му как ще се предаде званието "хаджи" ? А при внуците?

Аз мисля, че пред името  Thinking

# 4 679
  • При хората, които обичам
Пред името, Анджи.

Общи условия

Активация на акаунт