?Въпроси всякакви?

• 1 865 719
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 4 815
  • Стара Загора
Защото навремето частните таксита бяха "КООП Такси"  Mr. Green

# 4 816
Защото навремето частните таксита бяха "КООП Такси"  Mr. Green

хах, това е итнересно Simple Smile и аз не го знаех.

# 4 817
Влязо до прочета за "копърките" и аз не знаех, че  от там идва ...
От дървото се оттървах   bouquet

# 4 818
преди десетина години ходихме на т.нар. "курбан за здраве" и спомените ми са , че носихме приготвени от мен баница и сладкиш

# 4 819
Може ли да се оформи тема справочник за разните му там данъци и декларации и други щуротии?
Лично аз научавам доста неща тук и често търся справки.

# 4 820
didik, благодаря ти!  bouquet

# 4 821
Наистина ли не може да се запише човек в бюрото по труда без оригинал от дипломата? Моята (за средно) е в университета, защото държавният ми е зимната сесия, а такава за висше (очевидно) още не съм получила. Sad

Ще напускам работа от декември и исках да се впиша в бюрото, ама май няма да стане. newsm78 Оххх...

Severa, можело. Справка по телефона.  Simple Smile
Обади се, ако искаш за всеки случай да попиташ по район.

# 4 822
  • София
Вени, като идеш в дивайс мениджъра, дай на жълтичкото "ъпдейт" , след това избери опцията да търсиш от твоя компютър, и отиваш на папката с драйверите (тази дето си я свалила). Демек , трябва да ги ъпдейтнеш. Така е с повечето допълнителни лан карти.
По другия ти пробелм - не ми се е случвало такова нещо. Това пречи ли да направиш преинсталацията?
И така направих с драйвърите, както описваш - не ще! Ще взема да накарам мъжът ми да я провери, да не би да се е разместила.
Другия проблем - успях да направя инсталацията, но поради факта, че знам стъпките наизуст  Mr. Green! В противен случай щеше да ми е много трудно. Имам Hirens BootCD, исках да го използвам, за да форматирам хард диска - и от него ми изкарва част от програмите с такива изродски символи, а други - на нормалния английски език... Много странна работа.

# 4 823
  • София
Мишелин, благодаря много!  bouquet

# 4 824
# 4 825
 Някой знае ли идеята на тези прожектори, които осветяват небето?Пр. По бул.България в посока към Бояна преди сградата на Крит има една друга стъклена сграда, по разни дискотеки и клубове.Хайде по дискотеките имам някакво обяснение- да се виждат от далеч къде са и дори леко подпийнали клиенти да не се загубят или отбият в друго заведение- което пак е тъпо според мен.Но този на бул България не е над дискотека, а обикновена сграда.
 newsm78 Или търсят Батман да ни спаси от кризата.

# 4 826
Осветяват пътя на Бат Бойко, естествено!  Laughing

# 4 827
# 4 828
Малката е пипала компютъра и в резултат на това, виждам буквите на десктопа и в страниците много странно. Едни такива полупрозрачни, сякаш има някаква сянка, а тези, дето имат по-тъмен фон отдолу, имат една тънка бяла линия, точно под буквите. Опитах с system restore, не се получи, пипах настройките на монитора- пак нищо. Не знам къде може да е пипнала. Моля, помагайте! Опитах да снимам екрана, ама и това не ми се получи.

# 4 829
Да ви питам , някой скоро кандидатствал ли е за Американска виза с цел посещение или туризъм? Или ако има подобна тема някъде във форума? Тези дни ще си насрочвам дата за интервю, ама като чета на сайта , не ми се струва толкова лесно. Ще ми е  от помощ, ако някой сподели малко опит Simple Smile

п.п. Вени, щом компа ти я отчита в дивайс-а , значи си е сложена правилно. Сигурна ли си, че драйверите са ти точните?

камелия, проблема да не е заради коледната тема? Simple Smile Ако не, пробвай с десен бутон някъде на десктопа-properties-appearance-Advancet-и там поразгледай.
Другия вариант - десен бутон в/у My computer-Properties-Advanced-Performans settings-и разгледай отметките.

Последна редакция: пт, 26 ное 2010, 21:46 от Whatever

Общи условия

Активация на акаунт