?Въпроси всякакви?

• 1 865 616
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 025
И на мен и на колежката се опитва да се включи един и същ човек по скайпа. Блокирахме го. Отделно и на нейния мейл и на моя са изпратени писма. В самото заглавие е наприсан телефонен номер + името, а то е същото от скайпа - Ивайло.
Не сме отваряли писмата, а ги изтрихме директно.

На някой друг писал ли е този човек? Някой знае ли нещо по въпроса?
От Стара Загора ли е? Някакъв такъв и на мен ми се включи в скайп. В профила му имаше линк към блог /за нещо като културизъм или фитнес беше/. Писма не съм получавала. И аз съм любопитна да науча нещо по въпроса.

# 5 026
Имам неплатена здравна осигуровка за 1 месец, за която разбрах, че се начислява лихва. Някой знае ли колко процента е?

10,17 % = 10 пункта + ОЛП на БНБ за съответния месец /от месец август 2010 до декември 2010 е 0,17%/.

# 5 027
И на мен и на колежката се опитва да се включи един и същ човек по скайпа. Блокирахме го. Отделно и на нейния мейл и на моя са изпратени писма. В самото заглавие е наприсан телефонен номер + името, а то е същото от скайпа - Ивайло.
Не сме отваряли писмата, а ги изтрихме директно.

На някой друг писал ли е този човек? Някой знае ли нещо по въпроса?
От Стара Загора ли е? Някакъв такъв и на мен ми се включи в скайп. В профила му имаше линк към блог /за нещо като културизъм или фитнес беше/. Писма не съм получавала. И аз съм любопитна да науча нещо по въпроса.

Не знам от къде е - блокирахме го на скайповете, а в пощата въобще не му отворихме писмото. Направо го изтрихме - и аз и колежката.  Rolling Eyes Само пуснах в гугъл телефонния номер и ми излезе, че го  е писал на доста места.
Интересното е, че се включи и на двете. Инак не бих обърнала внимание, че и на пощите ни писал...

# 5 028
  • Vienna
Хайде де, никой ли не 3нае кога е Великден и кои дни то4но са пра3ниците????
Тук при нас е по друго време, а искам да си планирам отпуската. От България в момента няма кой да ми каже, а не исках да пускам цяла тема. Ама, що ли пиШа и а3...

# 5 029
  • София
На 24-ти април, а ето и един линк към църковен православен календар http://pravoslavenkalendar.net/pravoslaven-kalendar-april-2011/

# 5 030
Хайде де, никой ли не 3нае кога е Великден и кои дни то4но са пра3ниците????
Тук при нас е по друго време, а искам да си планирам отпуската. От България в момента няма кой да ми каже, а не исках да пускам цяла тема. Ама, що ли пиШа и а3...
Според православен календар, качен в мрежата - на 24-ти април.

Бо, благодаря.

ПП Обикновено постановлението с почивните дни за следващата година излиза около 15-20 декември.

# 5 031
Гугъл
Няма как да се знае кои точно дни ще са почивни, може би и от Парламента още не знаят.  Laughing

# 5 032
  • In The Middle Of Nowhere
Имам неплатена здравна осигуровка за 1 месец, за която разбрах, че се начислява лихва. Някой знае ли колко процента е?

10,17 % = 10 пункта + ОЛП на БНБ за съответния месец /от месец август 2010 до декември 2010 е 0,17%/.

Благодаря!

# 5 033
Мога ли да кача някъде файл, с големина малко над 1гб? Нещо от рода на DOX... Като торент не мога, защото нямам право.

# 5 034
  • Italia
Мога ли да кача някъде файл, с големина малко над 1гб? Нещо от рода на DOX... Като торент не мога, защото нямам право.
http://www.filefactory.com/ - 2GB. Изисква регистрация за качване (безплатна е, има и платена). Не съм сигурна колко време се пазят файловете на безплатния акаунт. Може да ти се наложи да го качваш отново след 30 или 45 дни

Друг вариант е да го направиш на части и да си го качиш в докс. Използваш winrara и избираш на каква големина да раздроби файла.

# 5 035
Знаете ли защо няма стационарни телефони в два блока в кв.Борово? Това от неделя. Питам, не защото не съм звъняла като луда на Виваком, а защото не ми дават никаква информация защо е така и кога ще има телефони.

# 5 036
  • София
Аз писах вече в темата за Фейсбук, но да питам и тук. Къде изчезнаха "филтрите" на личната стената в новия дизайн на Фейсбук? Никъде не ги намирам. Sad

Още нещо - преди имаше една опция да "скриеш" коментарите под постовете и ликовете си, изглеждаше доста елегантно - ако искаш да четеш, цъкаш на ликна, ако не - не си затормозаваш очите, а сега всичко е пльоснато на стената и е едно грозно и шарено...

# 5 037
http://www.filefactory.com/ - 2GB. Изисква регистрация за качване (безплатна е, има и платена). Не съм сигурна колко време се пазят файловете на безплатния акаунт. Може да ти се наложи да го качваш отново след 30 или 45 дни

Друг вариант е да го направиш на части и да си го качиш в докс. Използваш winrara и избираш на каква големина да раздроби файла.

Благодаря! Не мога да го раздробрявам, защото е част от ДВД- има около 50 елемента. Искам да го "дам" на една потребителка от този форум, но се затруднявах с най-големия файл. Много ми помогна!

# 5 038
Здравейте! Знаете ли как, например в подписа си, да си направя сърчице. Например във фейсбук става така Heart , а тук?

# 5 039
Търся  тест за английски език -  след 1во ниво. Някой да знае къде в нета има такъв?

Общи условия

Активация на акаунт