?Въпроси всякакви?

• 1 863 267
  • 5 381
  •   1
Отговори
# 5 130
  • София
Здравейте! Може ли някой да ми даде линк към предаването "На кафе" на Гала от днес? Много ми е важно да го намеря, но не знам от къде. Embarassed Предварително ви благодаря!
Заповядай http://play.novatv.bg/program/nakafe  Hug.

# 5 131
  • Кьолн
Страшно много ти благодаря, Вени!  Беше ми изключително важно! Hug  bouquet

# 5 132
Rolling Eyes цъкам точно там,но нямам опция "insert simbol"  ooooh!
На клавиатурата точно преди кльомбата имаш бутонче за блутуут и Sym, задръж го натиснато и ще ти се отворят символите. Дано не ти е късно!

Б Л А Г О Д А Р Я   Т И !!!!

Направо не знам как да ти се отблагодаря,имам телефона от 20 дена и вече ума си блъсках какво ще го правя без долната черта!  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

P:S Благодаря и на Янтра,че се включи.     bouquet  bouquet  bouquet

# 5 133
  • София
mozila, радвам се, че ти помогнах  Peace!
get.more, със здраве да го ползваш! Аз го имам от една година и преди два месеца открих тоя номер  Blush  ooooh!!

# 5 134
Преди във ФБ имаше опция да видиш връзките, които ти си публикувал (клипчета, линкове..), сега къде се намира тази опция, ако още я има, че с този нов облик... ooooh!

Профил - връзки (долу вляво) - виж всички. Отварят се няколко страници, каквото си прикачвал като връзка
Нямам връзки долу в ляво... Sad

# 5 135
  • Русе/София
Спешен въпрос:имам дебитна карта в левове на ДСК .Мога ли да тегля от нея,че утре заминавам във Виена,респективно ще мога ли да тегля евро от нея?

# 5 136
  • София
     Върлува ли в момента вирус с главоболие, повръщане и стомашни болки?

# 5 137
  • Варна
Спешен въпрос:имам дебитна карта в левове на ДСК .Мога ли да тегля от нея,че утре заминавам във Виена,респективно ще мога ли да тегля евро от нея?

Ако е международна - да!

# 5 138
Чудех се дали да не пиша в здравния, но реших тук да питам:
Единия малчуган преди месец направи алергичен обрив от антибиотик, заради което престоя с баба си 5 дена в детско отделение. Сега има болки в ухото (поне веднъж годишно му се перфорира тъпанчето) и забрана да пие антибиотици. УНГ-то назначава нагревки - 7 х 20 лв всяка. ДжиПи-то отказва да даде направление под претекст, че е бил в болница и от изписването не е минал цял месец. Има ли вариант да се вземе направление за нагревките от някого? Към кого да се обърнем?

Peace Доколкото знам,точно УНГ-то в случая е този,който трябва да ти издаде направление за рехабилитация,ако в последствие решите да правите профилактични такива,може и ДжП-то/при желание и НЕизчерпан лимит/да издаде. Hug

# 5 139
Как мога да разбера дали има отменени полети от летище Варна? В сайта не видях инфо или подходящ тел. да звънна...Освен да съм недоскив...
корекция..намерих!

# 5 140
Вярно ли е че ще откриват Билла на Раковска в събота в 10?

В Гугъл нищо не излиза,а въртят реклама по Романтика. Rolling Eyes

Последна редакция: чт, 16 дек 2010, 23:28 от Естел

# 5 141
Живея с детето си при баща си и майка си. Баща ми иска да му пеизчисляват нещо пенсията и в едно от заявленията пише - членове на семейството, които издържа.
Въпросът ми е: след като аз съм пълнолетна и реално с дъщеря ми сме отделно семейство, се брои само майка ми, с която си имат брак и взаимно се издържат, така да се каже;
 Или се броят всички живущи заедно. (Но пък по лична карта имам друг постоянен адрес).

# 5 142
Живея с детето си при баща си и майка си. Баща ми иска да му пеизчисляват нещо пенсията и в едно от заявленията пише - членове на семейството, които издържа.
Въпросът ми е: след като аз съм пълнолетна и реално с дъщеря ми сме отделно семейство, се брои само майка ми, с която си имат брак и взаимно се издържат, така да се каже;
 Или се броят всички живущи заедно. (Но пък по лична карта имам друг постоянен адрес).

Вие с дъщеря ви сте в случая членове на домакинството, но не и на семейството. Членове на семейството във вашия случай са баща ви и майка ви и малолетни/непълнолетни братя и сестри, ако имате такива. Така, че семейството на баща ви включва само неговата съпруга и евентуалните малолетни или непълнолетни деца. Когато детето навърши пълнолетие по закон вече не се смята за член на това семейство, а ако продължава да живее с родителите си и след навършване на пълнолетие се води член на домакинството!

# 5 143
Не мога да отворя страницата на фейсбук от около половин час..........
При мен ли е проблема ,или.....     newsm78

# 5 144

Вие с дъщеря ви сте в случая членове на домакинството, но не и на семейството. Членове на семейството във вашия случай са баща ви и майка ви и малолетни/непълнолетни братя и сестри, ако имате такива. Така, че семейството на баща ви включва само неговата съпруга и евентуалните малолетни или непълнолетни деца. Когато детето навърши пълнолетие по закон вече не се смята за член на това семейство, а ако продължава да живее с родителите си и след навършване на пълнолетие се води член на домакинството!

а ако от него се иска да посочи и членовете на домакинството (защото нещо ме съмнява този израз "издържа"), има ли значение за размера на пенсията дали ще ни посочи или не?

Не мога да отворя страницата на фейсбук от около половин час..........
При мен ли е проблема ,или.....     newsm78
и аз така, проблема не е в нашия телевизор

Общи условия

Активация на акаунт