My Toys- В света на играчките - 4!

• 27 349
  • 505
  •   1
Отговори
# 360
  • София
Говорих с тях по телефона токущо.Страшно съм разочарована от тези хора.Понеже досега съм плащала с една карта, а последния път съм платила с друга и то две поръчки една след друга и те отказват да приемат плащането с картата и искат банково плащане.Ако не си пратя копие от втората карта и копие от личната или банково плащане сторнират поръчката.

много тъпо!  Crazy
Ми то по добре да си правим нов акаунт като плащаме с друга карта, че да няма такива проблеми, тъкмои кодовете за нови клиенти ще ползваме...на мен не ми се занимава все с нови акаунти и си пускам от един, ама ако се наложи с друга карта да платя ще си направя нов, няма да рискувам.
veka мерси че сподели този си неприятен сблъсък с тях, за да имаме едно на ум  ooooh!
Незнам какво да те посъветвам, прецени си колко са важни за теб нещата от поръчката, дали да им пратиш данните  Rolling Eyes

# 361
Ами плати има банково, какво пък толкоз? Явно имат някаква причина, за да го искат...

# 362
  • София
Здравейте момичета!
Аз днес пуснах една поръчка и понеже е над 100Е ми искат да им платя по банков път. Някой друг имал ли е такъв случай?  Thinking

# 363
  • София
Ами плати има банково, какво пък толкоз? Явно имат някаква причина, за да го искат...

Нали се досещаш,че банковото плащане е обвързано с комисионни.За въпросната сума от 400 евро комисионната само на нашата банка е около 16-20 евро, а се предполага че те също имат комисионна, защото ние не сме част от Евросъюза икономически.
Причината е, че имат явно някакви нови правила за пазаруващите от БГ според мен.

# 364
  • гр.Варна

О,мислиш ли че е много изгодно международен банков превод с поемане разноските на бенефициента  #Crazy

veka,много неприятно-аз като знам как ту с една ,ту с друга карта плащам ... На всичкото отгоре постоянно често си ги преиздавам(с нов номер) от съображения за сигурност  ooooh!

Последна редакция: пт, 09 яну 2009, 16:10 от marianik

# 365
На мен ми бяха искали данните на картата по имейла ,но моята карта е дебитна , аз ги дадох ,но на лична карта не са ми искали , и въпреки всичко пак не ми приеха поръчката .

# 366
някой пазари ли с дебитна на ОББ  Rolling Eyes

# 367
  • София
Аз се обаждах на ОББ, зарибяваха ме с Виза-Електрон, за Европа бла-бла, направих си 2 карти към една сметка и накрая - с никаква дебитна на ОББ не може по Интернет да се пазарува от чужбина  newsm61

# 368

Нали се досещаш,че банковото плащане е обвързано с комисионни.За въпросната сума от 400 евро комисионната само на нашата банка е около 16-20 евро, а се предполага че те също имат комисионна, защото ние не сме част от Евросъюза икономически.
Причината е, че имат явно някакви нови правила за пазаруващите от БГ според мен.

Не знаех, че става въпрос за такава голяма сума.  Embarassed
Аз плащам с кредитна Мастеркард и досега не съм имала никакви проблеми с Майтойс. Последната ми  поръчка беше за над 160 евро, предните три - по около 80-90. Явно има значение видът на картата, знам ли...

# 369
поръчката ми от 6.01. / много късно вечерта / , където снощи й се притеснявах защо още няма зелена отметка , която днес сутринта се появи е вече предадена на  GLS  и върти из Германия  smile3501

# 370
Момичета ще пускам поръчка за Варна някой друг ще пуска ли да се комбинираме? Нямам претенции дали аз ще я пусна или някой друг  Simple Smile

# 371
  • Варна
Дай да се комбинираме , с една мама си исахме преди няколко страници

# 372
\\\\\\мини Благодаря   bouquet  bouquet Писах ти
За Варна и аз искам,а до кога е срока за пращане на парите?Рядко влизам и да не пропусна нещо...

# 373
  • София
тъй като виждам, че бързо се изчерпват номерата /аз вече испуснах няколко набелязани неща, за което  много  ме е яд/ предлагам да я пуснем максимално бързо поръчката, т.е. утре например, какво ще кажете? На мен даже и днес ми се иска, ама няма как да стане...

# 374
За Варна и аз искам да се включа.
 Обаче утре е събота, дали работят банките, за да преведем пари бързичко. Всъщност май работят някои клонове, но със сигурност, ако трябва да направят превод в друга банка, ще го направят чак в понеделник.
И един въпрос - размер 86 за каква възраст отговаря - година и половина или две?

Общи условия

Активация на акаунт