My Toys- В света на играчките - 4!

• 27 336
  • 505
  •   1
Отговори
# 390
Момичета, имам един въпрос - на някоя от вас писали ли са да изпрати копие от кредитната си карта и личната си карта по факса им на Майтос в Германия?

veka като пусна поръчка името на картодържателя и името на клиента едно и също ли е?
явно са различни - и за да се презастраховат искат доказателство .

# 391
  • Sofia
Относно искането на данни от кедитна и ли4на карта - слу4вало ми се е два пъти, но бяха сайтове, които не доставяха до БГ и аз посо4вах адрес на полу4ателя в Щатите. Така или ина4е не си дадох данните, осоено пък на ли1ната карта ... как не  Stop
А поръ4ката си платих с Виза електрон (т.е. дебитна) на ПИБ и за сега вси4ко е наред, като съм поръ4ала сао дрехи и нито една игра4ка. Много ми е странна логиката им ...

П.П. Мини, за мен нищо ли няма в тази поръ4ка, аз им изпуснах бройката ве4е  Mr. Green

# 392
silvi@ според това , което чета си правя извод , че правят проблем , когато името на акаунта / на клиената / не съвпада с името на картодържателя .
И от съобръжение за сигурност / че не се ползва чужда карта или открадната  / те карат лично да преведеш пари . Rolling Eyes
Аз до сега  правя втора поръчка с дебитна ВИЗА на ПИБ / лична / - никакъв проблем
и все си мисля , че ако мъжът ми като техен клиент ако направи поръчка с мойта карта ще го накарат да преведе парите по банков път  Rolling Eyes

Да, явно е точно така ,особенно като става въпрос за по голяма сума.
Аз от три поръчки имам една неприета - направих я от нов акаунт със една и съща карта.

# 393
най-вероятно сте прави  Peace

вече ще порьчвам само от мойта карта с мойта регистрация.и без туй имам няколко кода за 5 евро намаление.

само дано ми освободят по-бьрзо блокираните пари,че хич не са малко  Rolling Eyes

# 394
  • гр.Варна
Добре всички, които искат да ги включа в поръчка да ми пишат на лични ще ви пратя данни. Мисля да я пусна утре вечер, защото и аз се притеснявам от изчерпване на количествата  Simple Smile

арабела, 86 е за година и половина  Peace

Ivy ,аз смятам да пускам поръчка вторник ,така,че ако не успееш утре съм насреща за вторник  Peace
Изчерпването не ме притеснява,тъй като забелязах,че някои артикули(особено по намалените) е невъзможно да се поръчат-харесват ти искаш ги ,а като ги сложиш в кошницата -изчерпани или скоро ги сторнират. Само да ни дразнят окото Whistling си стоят  Crossing Arms

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 00:47 от marianik

# 395
Аз съм поръчвала на името на съпруга ми, с моята карта. Нямаше проблем  Rolling Eyes
Дали не са зачестили регистрациите от България, в които от два-три акаунта да се плаща с една и съща карта  Mr. Green и затова да са взели подобни мерки.
Абе прави са си хората, откъде да ни знаят тарикатлъците  Blush

Аз тази вечер ще се скъсам от въпроси  Crazy
За дъщеря ми, която е на 12 години, ръст около 158 - какъв размер блузки да й поръчам - 164 или 176.
Защото 164 ги дават за 11 - макс 12 год, а 176 за 12-14 г.  Т.е., ако се съобразя с годините, трябва да поръчам 176. Но пък, ако тази номерация означава ръста, тя направо ще плува в тях  Crazy

# 396
  • Sofia
176 е огромно  Peace

# 397
  • Варна
Ivy ,аз смятам да пускам поръчка вторник ,така,че ако не успееш утре съм насреща за вторник  Peace
Изчерването не ме притеснява,тъй като забелязах,че някои артикули(особено по намалените) е невъзможно да се поръчат-харесват ти искаш ги ,а като ги сложиш в кошницата -изчерпани или скоро ги сторнират. Само да ни дразнят окото Whistling си стоят  Crossing Arms

Мария, писах на Ivy, ако мога да се включа към утрешната поръчка, ще го направя, че и мен ме притеснява да не изчезне до вторник сет-а. Ако не стане за утре, във вторник ща се включа в твоята поръчка. Hug

# 398
арабела поръчай според ръста на дъщеря ти , аз винаги така съм поръчвала и не съм сгрешила ,сина ми е по дребничък и ако взема дреха за 8 години примено ,ще му е голямо.

# 399
  • София
арабела поръчай според ръста на дъщеря ти , аз винаги така съм поръчвала и не съм сгрешила ,сина ми е по дребничък и ако взема дреха за 8 години примено ,ще му е голямо.

И аз така поръчвам според ръста, взимала съм си от Испания едно елече за 14г. и ми заспа, а си отговаряше на ръста  Peace
Можели някои който е поръчвал маратонки да ми каже кои номер и колко е стелката, или дали си отговарят на наомерата, че искам да взема на малката маратонки е се чудя. Тя сега носи 22 за на пролет 23 или 24 да взема  newsm78

# 400
  • София
silvi@ според това , което чета си правя извод , че правят проблем , когато името на акаунта / на клиената / не съвпада с името на картодържателя .
И от съобръжение за сигурност / че не се ползва чужда карта или открадната  / те карат лично да преведеш пари . Rolling Eyes
Аз до сега  правя втора поръчка с дебитна ВИЗА на ПИБ / лична / - никакъв проблем
и все си мисля , че ако мъжът ми като техен клиент ако направи поръчка с мойта карта ще го накарат да преведе парите по банков път  Rolling Eyes

При мен случаят е точно такъв - плащам от моя акаунт, но с чужда карта. Бях принудена така да я пусна, защото не потвърди регистрацията на картодържателя  #2gunfire Сега дори да пробваме да му направим нова регистрация, сигурно пак ще има проблеми, вече сме вписани в графата "проблемни"  newsm45 Ще опитаме все пак, но банков превод няма да правим  Naughty

# 401
  • София
Момичета, имам един въпрос - на някоя от вас писали ли са да изпрати копие от кредитната си карта и личната си карта по факса им на Майтос в Германия?

veka като пусна поръчка името на картодържателя и името на клиента едно и също ли е?
явно са различни - и за да се презастраховат искат доказателство .

Всичко правя от моя акаунт, където адреса на доставка съвпада с адреса на двете ми карти.Двете карти са абсолютно на мое име просто едната е Виза, а другата е Мастеркард и двете са издадени от една и съща банка.Не съм се опитвала да правя тарикатлъци, дори чинно съм си плащала доставката.

# 402
  • София
Като казва veka за доставката, се сетих да попитам нещо - всички кодове (на първа страница и из темата) за отстъпки и подаръци, които не са само за нови клиенти, са персонални, така ли е, и не работят през други профили?  newsm78 На мене ми се ще да пусна още една поръчка, но не смея да се комбинирам с някого, че не съм проверявала дали с картата ми ще мине плащане над 100 евро (аз съм си харесала дрехи за мене и малката за повече), ама и 15-16 евро доставка не ми се плаща (макар че май ще си я платя като поп, доколкото си се познавам  Joy ).  Peace

# 403
  • София
не сьм сигурна.порьчката направихме с моя приятелка,та тя внесе сумата.

сега ще я питам и ще редактирам.

-----------------------------------

за 530 EUR са взели 16 .

Можеш ли да ми кажеш през коя банка ги е внесла приятелката ти и искаха ли ви името на банката и адреса, защото на този мейл дето са ми пратили пише само сметката и суифта и повече нищо?

# 404
Като казва veka за доставката, се сетих да попитам нещо - всички кодове (на първа страница и из темата) за отстъпки и подаръци, които не са само за нови клиенти, са персонални, така ли е, и не работят през други профили?  newsm78 На мене ми се ще да пусна още една поръчка, но не смея да се комбинирам с някого, че не съм проверявала дали с картата ми ще мине плащане над 100 евро (аз съм си харесала дрехи за мене и малката за повече), ама и 15-16 евро доставка не ми се плаща (макар че май ще си я платя като поп, доколкото си се познавам  Joy ).  Peace

Според мен кодовете за 10 евро отстъпка ,всички са за нови клиенти - получих го само от акаунта ,от който не съ пазарувала , но пък можеш да ползваш за -5евро  Peace

А дали работят при теб - пробвай и ще видиш.
А ти като имаш вече една поръчка ,не ти ли пратиха код за -5евро?

Последна редакция: сб, 10 яну 2009, 10:20 от Танчето

Общи условия

Активация на акаунт