Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 852
  • 300
  •   1
Отговори
# 180

Някой от вас гепи ли го гадния вирус в скайп? hit

Мен ме хвана.И се чудя сега какво да го правя.Май ще се търка и наново пак ще се инсталира. smile3515

# 181
  • Варна
къв е тоя вирус бе? как го пипнахте? аз чатя само с познати  Naughty

# 182
Ами то от познати се хваща.Разбира се без тяхно знание.Ако имат и те тоя вирус се изпраща автоматично до всички абонати в листата им.Някакъв файл е.И после тръгва да се изпраща и на твоите абонати автоматично.Обаче скайп не може да изпрати файл до повече от 50 абоната и аз май го стопирах. Thinking

# 183
Ами то от познати се хваща.Разбира се без тяхно знание.Ако имат и те тоя вирус се изпраща автоматично до всички абонати в листата им.Някакъв файл е.И после тръгва да се изпраща и на твоите абонати автоматично.Обаче скайп не може да изпрати файл до повече от 50 абоната и аз май го стопирах. Thinking

А какво точно прави този вирус? Може ли да навреди на компа?

# 184
Гали не знам какво прави точно.Аз като си отворя скайпа и се опитва тоя файл да го изпрати на всичките ми абонати.Но не може защото са повече от 50.И постоянно ми дава един прозорец "Грешка". И фактически не мога да си ползвам скайпа.Ако абонатите са по-малко може да им го изпрати и да не ти навреди.Не знам.Но пък като отворя на мъжо скайпа няма такъв проблем.   newsm78 Луда работа

# 185
Честито бебенце на Репичка  Hug

Merrygold
докато четях се чудех, дали докато стигна до края няма и ти да си родила  Laughing Леко раждане и на теб и скоро да се гушкате!
jara_r честито, лека бременност  Simple Smile

# 186
Добро утро на всички!
mamahrisi  - ще ти дам и аз една рецепта, не е за кекс, ама мн бързо става и мн вкусно, няма какво да се обърка.

Паста Радка:
1 ч.ч. кисело мляко
1 ч.ч захар
1 ч.л. хлебна сода
2 с.л. какао
1 с.л. канела
1/2 ч.ч. олио
2 ч.ч. брашно

глазура:
10 с.л. вода
12 с.л. захар
4 с.л. какао
2 ч.л. масло

Сместа се разбърква, може и без миксер и се пече на умерена фурна.
Сместа е гъста, аз никога не използвам мискер за нея. В квадратна тавичка или форма за сладкиши. КОгато се изпече сладкиша се нарязва и така се залива с глазурата. Ако имаш въпроси питай, аз мисля че ще изненадаш мъжото  Joy

Гали, филма и на мене мн ми хареса, вчера го гледах  Mr. Green

Последна редакция: пн, 12 яну 2009, 09:15 от toni6a

# 187
Добро утро Grinning

Странния случай на Бенджамин Бътон и аз го гледах,чак сега видях,че сте писали за него Simple Smile

# 188
Здравейте момичета! И аз съм от Варна и чакам моето 1-во бебче. На първата страница сте писали-Гимнастика за бременни-АГ болница. Имате ли повече инфо, че аз ходих да питам, но жената на информация каза, че вече не формирали групи...незнам. А и ако някой е ходил-заплаща ли се и колко?

# 189
Тони, и аз го правя този сладкиш, любим ми е Blush, но му викам Черен сладкиш Wink. Понякога на глазурата вместо какао слагам бонбони Лакта и става с карамелена заливка, ммм  chef

Морска, Тони
, аз чак се разплаках накрая на филма. Много ме трогна.

Ели, мерси за отговора. Аз пък по-скоро получавам някакви файлове с неприлични заглавия, които уж са ми изпратени от познати в скайпа, но директно ги трия Rolling Eyes

# 190
Добро утро момичета  bouquet
Аууууууууу то наш форум се превърнал в кулинарна арена...бравос ...кекс-меск да се врътка -не е зле!!!

Честито бебешоче на Репичка...живо,здраво ,спящо е НЕ-ревящо Heart Eyes

Хммммммм само като знам кой  е в този

"The Curious Case Of Benjamin Button "  ....няма нужда от коментар колко страОтен е филма Heart Eyes
Е дано не съм пристрастна Embarassedобаче сигурно не съм!!!!

# 191
Другия филм който мога да ви препоръчам е с Уил Смит  'Седем паунда' Peace,'Слепота' също не е лош филм Peace

снощи гледах Гладиатор и Патриотът( едни от любимите ми филми,гледала съм ги десеторно) едновременно ,пак какъв рев му дръпнах,а бе що съм станала толкова чувствителна,рева ли рева Outta Joint

# 192
. Аз пък по-скоро получавам някакви файлове с неприлични заглавия, които уж са ми изпратени от познати в скайпа, но директно ги трия Rolling Eyes

точно тези файлове разпространяват вируса,хубаво,че ги триеш Peace

# 193
  • Варна
Здравейте варна-мами Simple Smile Преди време се записах в темата, но все не ми остава време да пиша. Иначе ви попрочитам от тук от там Simple Smile Да дам и аз един глас за филма за Бенджамин... Имам чувството,че в нашия квартал никой не извежда децата навън. Само ние се мотаем по улиците, викам си сигурно съм се побъркала да изведа дечко в тоз студ Simple Smile Ама като не го свърта в къщи милото...

# 194
Здравейте варна-мами Simple Smile Преди време се записах в темата, но все не ми остава време да пиша. Иначе ви попрочитам от тук от там Simple Smile Да дам и аз един глас за филма за Бенджамин... Имам чувството,че в нашия квартал никой не извежда децата навън. Само ние се мотаем по улиците, викам си сигурно съм се побъркала да изведа дечко в тоз студ Simple Smile Ама като не го свърта в къщи милото...

Simple Smile в кой квартал си, че никой не излиза?
Ние след малко излизаме на разходка и за храната и така един час и всеки ден.

Общи условия

Активация на акаунт