Марш от тук на зимата коварна, "Добре дошъл"на пухкавия сняг във Варна!

• 15 845
  • 300
  •   1
Отговори
# 210
Добро утро момичета  bouquet
Днес наистина е по приятно времето навън и към обяд ще става за разходки с малчуганите.Майка ми е инструктирана да изкара Виктор да се наиграе на воля. bowuu

. Не искам да създавам спор, към майките ,които забелват пишлето на синовете си, някакъв съвет. НАшето пишле е само наполовина забелено, всеки ден в банята го измивам хубаво и забелвам, ама резулатата от лятото е нулев. Педиатърката само казваше добре е и това.
.
Тони ,и нашето положение също е "половинчато".Чела съм много неща по въпроса -дори и "писания" на лекари от Западна Европа и САЩ.Много от нещата със "забелването" се окачествяват ,като ненужна и издевателска процедура.НО в България е прието -нещата да са "оправени"както трЕбе.Не при всички момченца "забелването"става лесно и не винаги резултата е идеален.Едно на ръка ,че понякога пак може да се стигне до частично слепване....обаче трябва /казвам така е приято в нашата страна и аз се подчинявам/
Така ,че ние скоро ще ходим при педи-каза ни ,че слага лидокаин и той забелва напълно от раз !!!!В малкия процент, ако джипито не успее се ходи на уролог или хирург -той да оправи нещата.

# 211
  • Варна
Добро утро и от нас  Simple Smile
Тони, на сайта на ЕОН, който вече Mary_red ти прати, има секция обслужване на клиенти. Ето :

Имате нужда от консултация или информация? Исkaте ли да спестите време и усилия?
Просто ни се обадете на телефон 0700 1 61 61 (на цената на един градски разговор) или ни пишете на e-mail service@eon-bulgaria.com

За пишлето да ти кажа при нас как е - също е наполовина. Бяхме ходили при Кирязов и той каза "фимоза". изчетох де що има информация по въпроса. За себе си стигнах до извода че преди 2-3 годишна възраст е рано да се поставя такава диагноза.Забелвам по малко - колкото е възможно без да опъвам и това е. Повечето специалисти казват,че с времето ще се оправи от само себе си. Както и ти казваш - това е тема по която доста се спори, затова всеки трябва да реши сам. Аз лично реших да не насилвам нещата, защото прочетох че може да доведе до влошаване на положението. Ако детето има вродена фимоза, с дърпане няма да е оправи, ако пък няма , дърпането може да предизвика ранички и и изкуствено да се влоши положението.
Още един път казвам, че това са изводи до които съм стигнала за себе си...

# 212
Поспаланка ,споко ...сигурна съм ,че тук/за разлика от темите за и против зеблването ,кърменето,адаптето,секциото :ooooh:/ никой няма "да те нападне"за мнението ти. Hug

# 213
  • Варна
Daninka,  Hug Писнало ми е да чета теми, в които мамите се карат вместо спокойно да обсъдят мненията си...нали затова сме различни  Simple Smile
П.С. - блазе ти за местожителството  Laughing

# 214
мерси за съветите, и аз мисля че насила не е метод, но мъжете мн разбират винаги Simple Smile
Писах на Еон "Благодарим Ви, че избрахте да се свържете с нас на:  service@eon-bulgaria.com.
Вашето искане е регистрирано и насочено за разглеждане и изпълнение по компетентност.
След приключване на проверката ще се свържем с Вас, за да Ви информираме за предприетите действия.
Надяваме се и за напред да споделяте Вашите въпроси и оплаквания с нас, тъй като всеки клиентски контакт е ценна възможност да подобрим обслужването на всички наши клиенти.

Е.ОН България Ви желае лек ден и успешна седмица.

Дирекция: “Обслужване на клиенти”

Е.ОН България ЕАД
"
Да видим какво щв направят.
Коко така слуша напоследък, че направо си пресипнала  Rolling Eyes

# 215
  • Варна
бе аз мъжко нямам, ама имах едно гадже дето на 24 години не можеше да го "забели" и го болеше, тъй че според мен е по-добре по отрано да се извърши тая процедура, най-малкото от хигиенна гледна точка  Rolling Eyes

# 216
  • Варна
valito 79 успех и от мен и ще стискам палци.  Praynig  Всичко ще е на ред  Hug
Аз вчера бях на ФМ- всичко ни е супер,бебка е надолу с главата вече и за сега няма причина да не мога да родя по естествен път,а за мен това е важно. Вече тежи 1300г и докито каза че ще е много красива  Blush
Лек ден на всички ви  Hug

# 217

Аз вчера бях на ФМ- всичко ни е супер,бебка е надолу с главата вече и за сега няма причина да не мога да родя по естествен път,а за мен това е важно. Вече тежи 1300г и докито каза че ще е много красива  Blush
Лек ден на всички ви  Hug

Така като те чета и ми става едно миличко.Всичките тези чувства по време на бременността са просто невероятни.Не че като се роди бебето не е, но да го усещах вътре в себе си е нещо велико.
Сори за отклонението.Днес ми е много чувствителен ден. newsm78
Поздравления за добрите резултати и само така до края.

# 218
dessiss ти при кого ходиш на ФМ? Питам защото и аз трябва др.седмица да ходя .
Момичета вън е супер времето така че непропускай те да се разходите  Peace

# 219
  • Варна
Михайлова за съжаление не мога да те посъветвам, аз съм омъжена във Варна и там живеем, но сега докато родя ще сме при майка ми в Пазарджик и ходя на ФМ в Пловдив. Но за Варна съм чувала много добри отзиви за д-р Яков май беше в МД.
А живот и здраве като родя ще си дойдем във Варна и разчитам на желаещи да се разхождаме в Левски и Морската градина  Hug

# 220
dessiss благодаря ти за бързия отговор  Peace аз бях ходила при Яков с предната си бременност и честно казано останах крайно разочарована  Rolling Eyes
За разходкита като решиш пиши аз живея до Спортна зала и морската градина ми е съвсем близо  Peace

# 221
  • Варна
Михайлова, аз ходих при Балев, но много трудно става записването. Само в петък от 8. Казват че може по телефон, но истината е че не го вдигат по това време и е изключено да се запишеш. Трябва на място и да идеш по раничко, че голяма опашка става , а има само 24 места. Поне преди година и малко , аз като ходих беше така. Иначе според моите сведения е доста добър.

Момичета, в събота ще правим прощъпулник (досега все отлагахме по различни причини) - дайте идея от къде да поръчам хубава питка. Знам че по традиция трябва аз да омеся, ама хич не ме бива, а и чак толкова не ги спазваме стриктно май Simple Smile

# 222
на Теди пишката я забелихме още първия месец,татко му свърши тази процедура bowuu

# 223
хубаво беше днес ...разходихме се,макар малко да щипеше топлото,ноооо поне беше над 0-та!!!
да се радваме ,4е има слънце!!!
Томов офейкал ,разбрахте ли....?????????? #2gunfire #Crazy

# 224
как офейкал ? Rolling Eyes какво е станало Thinking

Общи условия

Активация на акаунт