Бременни и майки от проблемното 2009

• 63 218
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 155
Гея голяма е хубавица, пу пу  Grinning

Защо ми се струва, че някой имаше насрочено секцио zа 12 март? Или се бъркам?

# 1 156
Гея малката е супер сладка, пупу.

Аз имам рож. ден на 22 Март и отдавна си мечтая някой да ми подари бебе. Така че съм отворена за такива подаръци.

# 1 157
Жабче, ще устискаш и ще влезев в 9 месец, няма къде да ходиш Wink

Диана, строхотна новина. Честито! Много се радвам за теб, защото знам че беше с ЛУФ синдром като мен и няколко пъти преди достаааа време съм те засичала в клиниката.
Явно има лек на нашия проблем, но трябва късмет и време. Дано и на мен ми се отвори парашута... Wink

Малко OFF
Вече 3-ти месец не ми изпращат резултатите от Плевен, звънях над 5 пъти и все проберяват и нищо не отговарят?
Някой имал ли е същия проблем с такова забавяне? Става въпрос за генетични резултати и по точно за 4 G каквото и да значи това.... newsm78

# 1 158
Много сте писали , мацки  Hug Тъкмо се бях отчаяла , че два дни пустееше темичката  Rolling Eyes

Жабче , стискай краченца , още малко остана  Hug

Ди , съдбата е с вас , аз също забременях спонтанно , само че между две процедури и дълго време не можах да усмисля факта , че Бог е решил да ни дари с рожба  Praynig

Ники , твоето бебче ще дойде , аз получих първата снимка на нашето бебче , малко след рожденния ми ден  Hug

Геа , ама тя малката принцеска голяма кокона , пу пу

Денди ,кога си на преглед , нямам търпеия да узная дали ще си имаме кандидат снаха от Варна  Mr. Green

Душка , наминавал по-честичко  Hug

# 1 159
  • Стара Загора
Здравейте настоящи и бъдещи мамчета  Hug
Отдавна не съм писала тук,но ви чета редовно  Hug НИе с малката принцеска се гледкаме в къщи.Чакам с нетърпение да стане много по-хубаво и топло времето и да сме повече време навън,че в къщи вече не се стои  Flutter
Ники,твоето бебче ще дойде съвсем скоро  Peace Аз също направих процедурата малко преди РД и теста си го направих 2 дни преди РД.Това беше най-големия ми подарък  Flutter
Жабче,ами то не останало ,стискай още малко  Praynig
МИнди,как си ти?КОлко бързо напредваш ,не е истина,това време лети  Heart Eyes Няма да забравя темичката ти ,толкова бях щастлива за теб  Hug,поне 5 пъти я прочетох  Hug

# 1 160
  • Някъде там...
Гея, голяма сладурана си имаш.  Hug
Диана, всеки път си напомням и все забравям да ти честитя новата лентичка. Лека и безпроблемна да е!  Hug
Николина, аз съм мераклия да родя накъм 22, таман ще съм преполовила 37 г.с.  Mr. Green Това каква зодия е между другото - овен?  newsm78 Иначе секциото ми е насрочено за 31.03, но са ме надценили според мен, оптимисти...  Crossing Arms
Ники, пиши по-често!  Hug

Аз едва си нося корема вече, огромен е и продължава да расте, явно на момите не им пука, че аз вече сдавам багажа, а мястото свърши... уж.  Crazy Не мога да ходя, не мога да стоя права, дори в леглото едва се завъртам. Всичко ме боли. Хем ми е приятно да усещам бебетата в корема, хем вече ми се иска да излизат оттам.  Embarassed

# 1 161
Зъбче  Hug  Hug , добре съм , тук там нещо се обажда , но общо взето нямам оплаквания . Само където нямам търпение вече да си видя бебчето , тече една подготовка при нас , постоянно обикалям бебешките магазини и се любувам на дрешките които сме купили  Heart Eyes Бебчо е доста активен , вече ритка навсякъде , ту ниско долу , ту в ребрата , понякога отстрани се усещат две краченца ...  Whistling  Хайде лятото ще ви чакаме с бебка на гости на морето  Heart Eyes Hug

# 1 162
Привет момичета,

като писах, че искам бебе на 22 Март имах предвид някой от напредналите мами да роди тогава. Жабче 22 Март си е чист овен, а аз съм живия пример за това - упорита и винаги с рогата напред. Много хубава дата, първа пролет.

Иначе аз чакам часа при д-р Стаменов и да видим той какво ще каже, кога да действаме. Дано след оперативна хистеро да не трябва да чакам 3 месеца, защото нямам търпение. А много, ама много ме е страх.

# 1 163
Аз чаках даже 5 месеца след хистерото.
Иначе препоръката беше даже 6.
Хистерото ми беше на 7 май,а  започнахме на 8 септември с Лукрин.
Хайде дано започнете и  много стиснати палци от мен.

# 1 164
  • в сърцето на един мъж...
Ники, всичко ще е наред Hug

# 1 165
dushka пиши после как е минал прегледа при хематолога,че и аз имам същия проблем пада ли пада хемоглобина ,и аз пия желязо но явно не е достатачно  newsm78 а на преглед стм чак на 01.04.09г ще стискам палци всичко да е наред  Hug

# 1 166
Жабче, аз мислех да пиша 22 и 31 като дати, ама се направих на смела с април  Laughing
22 е първа пролет, а на 31 е родено едно овне, което много обичам (не е съпружието).

# 1 167
Дано след оперативна хистеро да не трябва да чакам 3 месеца, защото нямам търпение. А много, ама много ме е страх.
Ники, аз правих оперативна хистеро за махане на септум на 3 април. Пункцията ми беше на 28 май.
Според док (Стаменов) е добре веднага да се започне опит, защото мястото на нараняване на лигавицата е предпоставка за имплантация (нещо като биопсия). Стискам ти силно палци. Ще гушкаш бебе около Нова година.

# 1 168
Ники , мила , стискам палци всичко да се нареди по най-добрия начин за теб . Една приятелка също ще прави хистеро след седмица за махане на полип , след това ще правят опит при д-р Стаменов , но той не и е споменал за някакъв дълъг период на изчакване  Praynig

Жабче , Ники1 малко остана , представям си колко се вълнувате вече  Hug Hug

# 1 169
Минди, много си сладка  Heart Eyes
Обаче аз още не съм се представила тук официално и заради това идва и недоразумението.
Естествено забременяване след много мъки. Чакаме нашето чудо в края на август - началото на септември.
Дано всичко върви по план, защото напоследък се побърквам окончателно. Изобщо преди всеки преглед съм така.

Общи условия

Активация на акаунт