Бременни и майки от проблемното 2009

• 63 212
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 170
A бе Ники1 какво става, таман се шашнах и почнах да ровя дали пък не съм разбрала..... нали си септемврийка?!
Всички ни шашна тука, един ти пожелава да забременееш скоро, друг леко раждане  Shocked

# 1 171
 Laughing да Денди, записах се при септември, макар, че първоначалният ми термин е 31 август.

# 1 172
Ех Ники , виж как ме обърка  Blush  , така е като нямаш лентичка  Flutter  Hug

# 1 173
Сега как е  Flutter

# 1 174
Честито! Много ти отива Hug

# 1 175
Друго казва така , виж как ти отива наистина  Hug Crazy

# 1 176
  • Видин
Колко много чудеса напоследък, страхотно е  Party
Ники, отива ти много наистина  Hug
Моите контракции продължават с пълна сила  Cry Cry Cry

# 1 177
Аманитка , не намаляха ли поне малко от лекарствата ? Rolling Eyes

# 1 178
Колко много чудеса напоследък, страхотно е  Party
Ники, отива ти много наистина  Hug
Моите контракции продължават с пълна сила  Cry Cry Cry
Ако са повече от 5-6 на час или имаш болка, отидете в болница! Лежи! Седенето ги провокира.

# 1 179
  • Видин
Вери, моя доктор казва да вървя защото тогава матката се разтяга, чета на места че трябва лежене и вече се чудя на кого да вярвам  Rolling Eyes В интерес на истината вчера и онзи ден като не съм се движила и контракциите бяха повече.Днес имам час-два вървене и са сравнително по-малко.Безболезнени са все още Praynig

# 1 180
Вера много се радвам да те "видя". Много рядко се появяваш... А как бърzо лети времето, ето ще станат на една година. Какво стана със zдравословния проблем?

Аманита паzи се  Hug

# 1 181
amanita, честно това сефте го чувам Grinning. Но може би има резон, при всички случаи лекарят си е лекар Peace. По себе си съм забелязала, че започваха като стоя права или се заседя. Като лежиш по гръб е нормално да почнат да те пристягат. Бъди внимателна, не искам да те плаша, но тези седмици са най-критични. Плодът наедрява, матката се разтяга интензивно, а той все още не е готов за големия живот.
Марински , вясвам се аз основно в близнашкия и по тв сагите Wink. Някой от дребосите ако заспи у мен и се домогвам до компа, чета, пиша Blush.
Ами нищо не става за сега. Объркана съм и изчакваме, така или иначе повечето съвети са, че трябва да отложим във времето каквото и да предприемем. Междувременно търся специалисти, защото този, с който говорихме, при втори разговор се държа меко казано неадекватно и опроверга всичко, което ни беше казал предния път #Crazy.

# 1 182
Ники1, и  ти си с розова лентичка  Hug защото ти харесва като на мен или целенасочено е свързана с гащите на бебока  Mr. Green
Аз днес направих първата покупка за "милчето", едно боди с късо ръкавче, много ми хареса  Hug

# 1 183
Ами хареса ми Денди, но поне гледах да няма панделка, ама май има.
Полът ще разберем чааааак април месец. Мнооого далече нали  Whistling На мен/нас ни е все тая какво ще се покаже. Само да се роди, когато трябва и да е здраво.
Благодаря момичета   bouquet

# 1 184
Ауу то верно, 4е моето има панделка, въобще не съм забелязала...  Simple Smile нищо оставям я така, докато узнаем истината  Wink

Общи условия

Активация на акаунт