Бременни и майки от проблемното 2009

• 63 118
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 185
Искам да поздравя Ники1, че вече официално се присъедини към темичката   bouquet. Браво и за хубавата лентичка, сега ще се усмихваш всеки път като я погледнеш  Hug. Страховете ги има, то си е нормално, но искам да те успокоя, поне от моя опит, че като започнах да я усещам и сякаш ми просветна. Това е велико усещане, пожелавам на всички, на които предстои скоро да се хвалите с нежните ритничета  Peace Hug. Пола на нас ни го казаха в 20г.с., но имам чувството, че винаги съм го знаела. Аз още като излезе положителния тест и сложих този розовия аватар  Wink, не знам с какво ме привлече, но ми изглеждаше много на място  bowuu.

Денди, пожеланията за забременяване всъщност са за Николинка! Нинка, моля се за теб и твоето ново щастие, дано скоро изпълниш темата с трепетните ти срещи с малкото човече  Praynig. Първа пролет е чудесен празник, разбирам защо си толкова слънчева и позитивна, а пък ината е добра черта понякога  Wink Hug.

Аманитка, стискам палци да отминат гадните контракции, че да не се тормозиш. И аз не знам кое е правилно, но при мен се появиха, когато се изморих. Важно е да се следи шийката  Peace.

Гушкам ви всички и дано само хубави новини да има  Hug.

# 1 186
Грация* ти ме ориса с това розово  hahaha
За сега залозите са 2:1 за момче. За мен е забавно, отколкото сериозно обаче Simple Smile

# 1 187
  • Видин
Ехо, как сте  Hug
Аз говорих днес с доки, от вчера съм на 6 гинипрала на ден, лежа и гледам че засега да съм имала 2-3 контракции най-много.Малко по-добре психически се чувствам, по-спокойна Rolling Eyes
Ще си пазя леглото да не избяга и така  Hug Hug Hug
Вие къде се запиляхте бе newsm78

# 1 188
Тук сме, не сме се запиляли. Последните дни не се чувствах особено добре, гаденето се усили и ме лепна някаква настинка или грип, незнам. Но вече се възстановявам и съм отново на линия. За мое щастие кървенето ми спря и съм напълно спокойна. Бебо вече си има оформени ръчички и крачета, само с това мога да се похваля. Твърде далеч ми са ритничетата, но ги чакам с нетърпение.
На всички мноооого  Hug Hug Hug

# 1 189
  • Някъде там...
Аз още съм тук като да не повярваш.  Mr. Green Имам си яки контракции въпреки Гинипрала, сигурно като го спра и ще взема да родя, нали и магнезия трябва да спра седмица преди секциото...  Rolling Eyes
Беболините иначе са доста активни, не ме оставят да заспя вечер, понякога и нощем се бунтуват, а после през деня кротуват, а аз едва гледам, така ми се спи. Всичко ме боли вече, не мога да ходя, абе като някой инвалид съм.

# 1 190
  • Варна
Аз още съм тук като да не повярваш.  Mr. Green Имам си яки контракции въпреки Гинипрала, сигурно като го спра и ще взема да родя, нали и магнезия трябва да спра седмица преди секциото...  Rolling Eyes
Беболините иначе са доста активни, не ме оставят да заспя вечер, понякога и нощем се бунтуват, а после през деня кротуват, а аз едва гледам, така ми се спи. Всичко ме боли вече, не мога да ходя, абе като някой инвалид съм.
Жабче днес си мислех за теб, защото е 15-ти и вече влизаш в 9-я месец нали? Аз мисля, че ще си дочакаш датата на секциото и всичко ще бъде наред  Heart Eyes

# 1 191
Аре, да ги нямаме тия. И по-голяма можеш да станеш Mr. Green .... с всеки ден.
Магнезия и гинипрала ги спрях два дни преди секциото и тогава почнахме последната доза флостерон и дексаметазон.

# 1 192
  • Видин
Жабче, ти си нашия герой  Heart Eyes Удръж още малко фронта  Praynig Hug

# 1 193
И аз съм на линия  Crazy Вие пък ме заразихте с контракции и аз в петък и събота имах няколко "подготвителни"  Rolling Eyes Утре съм на док и да видим какво ще каже  Tired

Аманитка , радвам се че са намалели , дано да спрат че да се успокоиш напълно  Hug

Лорка , много е вълнуващо да наблюдаваш как една точица се превръща и започва да прилича на малко човече  Heart Eyes

Жабче , мила , браво на теб и твоите бебки , максимално време изкарахте заедно , мисля че от тук нататък когато и да родиш ще е супер за теб и тях  Party А ние ще чакаме темичката  Hug

# 1 194
  • Някъде там...
То и мъжът ми вече се плаши от размерите ми, накъде повече, коремната обиколка чукна 122 см. Няма шега, няма измама, в последно време раста с по 2 см седмично. Пъпът ми е на път да се обърне за втори път, сега взе да сочи надолу.
Хм, а на мен д-р Сигридов ми каза да спра Гинипрала седмица преди секциото, а магнезия 5-7 дни преди него.  Rolling Eyes А от Флостерон ми казаха, че няма нужда, според д-р Сигридов бебетата вече били "екстра", готови за навън. Ама аз не ги пускам, още малко да постоят.  Mr. Green
Вярно, че днес май влизам в 9ия, хайде да ми е честито! А до секциото има още повече от 2 седмици, честно казано по-вероятно ми се вижда да не устискам.

# 1 195
Хайде стискай до първи април, па нека някой повярва че си родила Mr. Green
Аз си казах и преди, като спрях гинипрала и почнаха родилните контракции.

# 1 196
Леле Жабче, ти си наистина герой. От всреме на време разказвам на мъжът ми за вашите премеждия с бебките в корема и той гледа Shocked... Мъже...мислят си че тях ще ги подмине. Само мога да си пожелая първо всичко да е наред дай Боже и след това да издържа до края като теб. Ти си направо отличничка!
При мене гаденето започна с нова сила и то много по-напористо и силно от 1 седмица - цяла нощ?!?!?, на сън сънувам че ми се гади и ако се събудя, няма заспиване, сутрин до към 12:00 и следобед от 16:00-17:00. Надявам се да отмине скоро.А от вчера се появи на ново и гадното главоболие...ама го надхитрих... легнах в 15:30 и станах без помен от него 2 часа по-късно  Twisted Evil.... няма да ме пребопрят  тези болешки....
Бебета ще гледаме чак другата седмица в петък - тогава ще съм средата на 9та седмица.... Дано да видим и ние най-накрая крачета и ръчички, че нещо бяхме доста безформени последния път...освен главичка, по скоро шушулка от колкото телце си имахме Simple Smile
Хубав ден на всички и приятна почивка

# 1 197
  • Sofia
Момичета, ето ме и мене. Прибрах се от болницата, ох дано повече не ми се налага да влизам там до раждането. Новините не са от най-хубавите, но винаги може да стане и по-лошо нали ...
10 дни изкарах в "Св. София", яко ми набоцкаха дупето, но не се оплаквам от това. Лошото е, че дори и сега вкъщи пак си имам болки ниско долу в корема и контракции. Аз в повечето случаи не ги различавам, но док каза, че имам. Пия Магнерот и Нош-па за сега за болките, но един ден ужасно ме боли корема и се чудя какво става, изтръпнала от страх, а друг ден не ме боли и се чувствам горе-долу добре. Дано устискам до края, че още колко време имааам ...
Иначе д-р Сигридов ме успокои за бебка. Нямаме никаква цепка, за което се съмняваше и каза, че за сега бебето е добре.

Отивам да ви чета, че доста време ме нямаше.

А по между другото някоя от вас има ли болки освен контракциите или съм пак изключение?  Shocked

# 1 198
  • Видин
Моите контракции са без болка сега, в 3 месец имах с болка и пак влизах в болница.Дано нещата се успокоят при теб и изкараш до края  Praynig Praynig Praynig Praynig Praynig Hug

# 1 199
Здравейте мили момичета!  bouquet
Отдавна не съм писала и се чувствам леко неудобно, но покрай грижите за кукличката ни, зачестилите разходки, не намирам много време за форума. Сега като ви чета се изпълвам с умиление за времето, когато бебка беше в коремчето ми. Но ще видите как всички тревоги, болки и дискомфорт се забравят, остават само хубавите емоции, а като видите малкото съкровище, щастието е неописуемо. Желая ви от сърце лека бременност, леко раждане и здрави и сладки бебчета. Hug Hug Hug
По повод на контракциите - аз от 5-я месец бях с такива, не болезнени, даже в един момент спрях да им обръщам внимание. Денят преди да родя бях на запис на тонове и док. ми казва - сериозни конракции, май скоро ще се ражда, а аз си мислех, че няма да е скоро. Но при всеки е индивидуално, слушайте и се доверявайте на лекарите, пазете се и бъдете колкото е възможно по-спокойни.

Ние с Александрина сме добре, расте, смее се, вече гука, много е интересна, като се радва така маха с ръчички и ритка, че направо имам чувството, че ще изскочи от креватчето  Laughing.
Днес имаме 2-ра месечинка, така че искаме да ви почерпим:

А ето и една усмивка от нас:

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 14:08 от elli_g

Общи условия

Активация на акаунт