Бременни и майки от проблемното 2009

• 63 119
  • 1 230
  •   1
Отговори
# 1 200
  • Видин
Честита месечинка,Ели!Нека е все така усмихната и прелестна  Hug

# 1 201
  • Sofia
Ели, Честита Месечинка и от мен! Много здраве и безмерно щастие завинаги на малката принцеска ...!   bouquet

# 1 202
  • Стара Загора
Ели,честита ви месечинка  newsm51 newsm51 newsm51 Малката е страхотна ,пу пу  Hug

# 1 203
Хари , мислех те , радвам се че си вкъщи вече , дано не ти се налага да влизаш отново в болница до края на бременността , видя ли че тревогите ти за заешката устичка бяха напразни , радвам се че док те е успокоил и за това . Сега единствено спокойствие и положително мислене  Hug

Ели , честита ви месечинка , голяма красавица малката принцеска , пу пу  Heart Eyes

Зъбче , вие как сте , излизате ли вече на по-дълги разходки с малката Таня  Heart Eyes

Ето малко положителни емоции от мен , това са повечето от покупките които съм направила досега за млакото съкровище

http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=11064266

# 1 204
amanita, Hariela, zabche, Mindi, много ви благодаря момичета за поздравите и милите думи за Александрина! Hug Hug Hug
Хари, дано всичко да е наред и следващото ти влизане в болницата да е заради раждането.
Минди, страхотни дрешки си купила за бебчето, браво, много са сладки, със здраве да си ги носите. Hug

# 1 205
Минди,страхотни са дрешките Simple Smile О4аквам и аз с нетърпение момента в който ще пазарувам Heart Eyes
 Hug

# 1 206
Здравейте милите ми геройчета  Hug много обичам да ви надничам в темичката и да ви се радвам  Hug Heart Eyes Laughing
Ели , честита месечинка и нека малката расте все така хубава и да бъде много здрава и усмихната  Heart Eyes Hug
Жабче , ако прескочиш 17.03 - моя РД , ще стискаш до 01.04 РД-то на мъжо ми  Laughing Laughing Hug Heart Eyes

# 1 207
Eли, да нацелуваш малката кукличка  Heart Eyes. Честита ви втора месечинка, много да е здравичка и чаровна  Hug. Разбираемо е, че нямаш толкова време за форума, имаш си много по-прекрасно занимание и все пак се радвам като ни навестяваш  Hug.

Жабче, не мога да си представя болките и неразположенията, но е факт, че си герой, че си накрая и малките кикиморки скоро ще се появят във вашата локвичка да я препълнят от квакане. Пиши всеки ден по 1 ред да те знаем, че си на фронта, много ти се възхищавам  Hug.

Хариелка, много се радвам, че си вкъщи вече. Предполагам си се поизмъчила. Радвам се също и че съмненията за устничката на бебка отпаднаха, поне това да не мислиш. Дано всичко е наред до края  Praynig.

Минди, страхотни покупки. Представям си какъв сладур ще ги облича и ще разнежва де що момичка го погледне Heart Eyes.

Аманитка, дано всички притеснения отпаднат  Praynig.

Маринекс, сега надничай, но скоро те очакваме официално да се присъединиш  Peace.

Лорка и Чо-ко, вашите вълнения са специални. Дано гаденето скоро отмине  Peace.

# 1 208
Mindi, пак ти завидях  благородно. Страхотни дрешки....Нямам търпение да дойде и при нас това време, но няма да е по-рано от Август.....  Simple Smile Аз да си призная и сега оглеждам сайтовете с колички, столчета за хранене и т.н, но съвсем тихичко Embarassed
Ели, страхотна е малката, пу пу . да ти е жива и здрава и само да ви радва!

# 1 209
  • Видин
Cho_ko, гледай от сега, защото ако си оставиш малко време за мислене ще ти се завие свят.Аз гледам вече от 3-4 месеца, смених 100 модела и още не съм се спряла на нищо Joy Още не съм открила това което търся в 1 количка, трябват ми поне 5 Crazy

# 1 210
Благодаря ви момичета , радвам се че одобрявате избора ми  Blush  Hug

Аманитка , хахахаха защо ли ми звучи познато това с търсенето на перфектната количка , при нас лошото е че сме се спрели на две-три марки , но за да си я поръчаме трябва да е още от сега , тъй като ги няма в наличност  Rolling Eyes Загубен град , а и сега всички фирми сменят цветовете от колекции 2008 , а не разполагат с новите и е някакъв ужас просто  Crazy МОга да ти препоръчам от многото разглеждане и обикаляне JANE , Concord , Mutsy те са ни фаворитите засега  Crazy

Маринексче , хайде чакаме те вече тук при нас , дано скоро да не надничаш само а и да се запишеш официално  Hug

Чоко , мила няма нищо лошо в това че гелдаш дрешки , колички и т.н. и аз доста често го правех и то от доста раничко , така се разтоварвам от лоши мисли  Whistling

# 1 211
Гледайте количките да са Ви удобни на Вас, защото е пада бутане Simple Smile
Взимайте предвид размерите - за наместване в кола или асансьор, или дори вкъщи, ако трябва да седи в апартамента (при нас седи в коридора  Laughing ).
Теглото също е от голямо значение - поне за мен беше, защото нямаме асансьор, а сме на 4тия етаж. Понякога от значение е и начинът на сгъване на количката, относно заемането на място.
Вече Ваш е избора за това дали да е комбинирана или не.
Много са хубави дрешките на Минди, но това ме подсети да кажа, че много бързо растат палавниците, и ми се струва, че дори да облича бебо всеки ден с различни дрехи (а тя няма да се спре само с тези покупки Wink ) накрая ще има неща, които няма да са обличани (дано не съм права де защото са много готини, макар че все пак за по една снимка ще има фотосесия с всички дрехи ми се струва  Heart Eyes така че след време искаме пак тези снимки, но облечени на манекенчето  Party     bouquet ). Переспективните неща са есента са много яки, но дано не се окаже че ще ги носи когато не им е с езона, ако въобще станат за тогава Simple Smile И на нас ни носеха дрехи в переспектива, но накрая зимата беше с лятно гащеризонче, но с чорапогащник под него, че да може да го износи  Joy
Освен това при нас ританките не вървяха, защото като започнеше да рита и ги събуваше и винаги му лъсваше задника по боди и памерс. Затова тези, които ни бяха подарили, срязах отдолу, а след това взимах такива като панталончета (трико) без да са затворени от долната страна. Ако се сетя нещо друго ще пиша. Хавлии поне две, после ще взимате халати, че и хавлиите бързо стават къси  hahaha
Та така с дрехите.....натрупала съм ги в един шкаф и ги проверявам от време на време кое вече ни става, но се опасявам че скоро и летни шарени потници ще трябва да носим над блузите за вкъщи, само и само да ги облече поне веднъж  Joy hahaha
Ако бебчетата са летни шапки не са нужни - Мартин се роди на 3ти юни, не съм слагала шапка, чак есента като се застуди - пак подарена, но хванахме сезона, и как иначе, чак от Дубай ни я пратиха  Joy hahaha За идеята лятото щяхме да го снимаме с нея, ама поне да е един път на главата му  Joy hahaha
Сега пак се сещам, столчето за хранене, проходилки и разни такива неща не са нужни да се купуват още в началото. Все пак ще са Ви необходими доста по-нататък във времето.
С горе написаното изхождам от собствените си преживявания до момента, но все пак всеки решава кое е най- доброто за него.
Целувки на всички коремчета, на тези които са двойни - по две целувки  Mr. Green  Heart Eyes

ПС:
Така като се чета излиза, че всички дрехи са ни били подарени и нищо не съм купувала  Joy Joy Joy
Това също ме подсеща да кажа, че отделно роднини и близки ще Ви затрупат с подаръци, играчки, дрехи, та съвсем ще се видите в приключение  Crazy

Последна редакция: нд, 15 мар 2009, 19:27 от Black_rose

# 1 212
  • Стара Загора
Минди,много сладки дрешки си му купила на малкия бонбон  Hug Относно количките моят фаворие е Concord  PeaceМоята количка е ABC Design -немски -супер доволна съм  PeaceС малката Таня излизаме отдавна ,само да е малко по-хубаво времето и сме навън  Flutter
Маринексче,сега надчничаш,ама ти пожелавам в най-скоро време и ти да имаш най-хубавия повод да пишеш тук  Praynig Praynig Praynig Hug

# 1 213
Ели, честита да ви е втората месечинка  Hug Пу, пу, пу много ти е сладка малката принцеска, да е жива и здрава и само да ви радва   bouquet
Mindi, много сладки дрешки си избрала. Тук при нас майките са луднали да поръчват дрешки от www.laredoute.fr Има наистина прекрасни неща и са на супер цени, само неприятното е, че пристигали след 3 до 6 седмици. А с количката не бързай, мисли, съветвай се с майчета, които имат опит  Hug
Cho_ko аз все още не смея да избирам дрешки, въпреки че непрекъснато се заглеждам по бебешките магазини. Мисля да оставя всичко за последния месец. Не съм суеверна, но малко ме е страх още  Rolling Eyes
Hariela  Hug дано не влизаш повече в болница до раждането. Дръж фронта здраво   bouquet
Жабче, ти си герой  Hug малко остана и скоро ще гушкаш сладките жабенца. Драсвай по някой и друг ред, да те знаем накъде си, а като тръгнеш за секциото непременно пиши да ти стискаме палци  Hug
Marinex и аз така надничах и едо ме вече почти редовна тук. Влизай при нас да те заразим с бременните си вируси и скоро да станеш редовна и дебела в темичката  Hug
При мен нищо ново за сега, мисля че леко съм наддала, въпреки повръщането, но не смея да се кача на кантара  Embarassed Споделете как се справяте с миризмите. Горе-долу посвикнах, но примерно с цигарения дим и ароматизаторите по магазини, заведения и офиси направо ме убиват... да поседя на такива миризми и след това повръщам с часове. Стискам зъби защото знам, че остана малко, дано приключи скоро.

# 1 214
  • Някъде там...
Лора, потърпи още няколко седмици и ще изчезне чувствителността към миризми, гаденето, повръщането. Може да си вземеш Вомитусхил капки или свещички, хомеопатични са и поне на мен ми помагаха малко.
А ако трябва да тръгвам по спешност за секциото едва ли ще се сетя да се обадя, сигурно ще се ошашкам до дупка.  Rolling Eyes
Маринексче, до 1 април едва ли ще устискам, секциото ми е насрочено за 31 март. Хайде, чакаме те скоро тук. Следя ти аз перипетиите в клиниката.
Хари, дано следващото ти вллизане в болницата е за раждането.  Praynig
Ели, много ти е сладка дребосъчката.  Heart Eyes
Минди, много сладки неща си накупила за дребосъка. И аз съм взимала дрешки с перспектива, та да видим дали ще ги оползотворим. Ако са се метнали на майка си, може и да не успеем, аз съм била бебе гигант.  Mr. Green
В този дух ето снимка и на локвичката, която сме приготвили за малките: http://media.snimka.bg/2375/011006248-big.jpg
Малко е ранко, но бъдещият татко имаше голям мерак да я наредим, а сега не ми се разваля. Харесва ми да си я гледам.  Blush

Общи условия

Активация на акаунт